• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

29.03.2018

22:53

MARKO ĐURIĆ ODGOVORIO TAČIJU: Žurio si da ispuniš rok koji ti je Vučić postavio, pa si sa svojim junacima TAKO BRZO POBEGAO!

Politika

MARKO ĐURIĆ ODGOVORIO TAČIJU: Žurio si da ispuniš rok koji ti je Vučić postavio, pa si sa svojim junacima TAKO BRZO POBEGAO!

Podeli vest

U pravu je potpuno Tači da smo se svi u Srbiji uplašili i pretrnuli od njegove velike hrabrosti i moćne sile i snage, izjavio je večeras Marko Ðurić povodom najnovijih izjava kosovskog predsednika Hašima Tačija

Tači je večeras rekao da "što se tiče pretnji iz Srbije to su prazne pretnje, da je krenula vojska, vratila bi se kao i voz".
Ðurić je, uz ironičnu opasku da smo "pretrnuli", u izjavi Tanjugu rekao da za Tačija ima samo jedno pitanje: Zbog čega je sa svojim junacima takvom i tolikom brzinom napustio Kosovsku Mitrovicu i žurio da ispuni rok koji mu je predsednik Srbije ostavio?

Predsednik lažne države Hašim Tači "ceo dan" tvrdi da je hapšenje Marka Đurića orkestrirano iz Srbije da bi se stvorila komplikovana situacija.

- Ovo što se dogodilo poslednjih dana na severu, uveren sam kad to kažem, bilo je orkestrirano od strane države Srbije da bi se stvorila komplikovana situacija i pripremljeni scenariji iz Srbije- rekao je Tači za kosovsku televiziju.

Prema njegovim tvrdnjama, presednik Srbije Aleksandar Vučić je "naredio Đuriću da dođe na Kosovo".



EVO ZAŠTO SU SE ŠIPTARI POVUKLI SA SEVERA! CIA JAVILA: Vučić se ne šali, poslaće vojsku na Kosovo DA ODBRANI SRBE!

(VIDEO) GRMLJAVINA SA PASULJANSKIH LIVADA: Ovako je Vojska Srbije sprečila pobunjenike DA OTCEPE DEO NAŠE ZEMLJE




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
pera

pre 6 godina

definitivno, ovi albanci su za posmatranje, koje buloze i izmišljotine da normalan laik nemože razumeti.koja je to mafija lelelele....

Mare

pre 6 godina

Taci prica prazne price, sreca njegova sto incident nije eskalirao.

Ivana

pre 6 godina

Kako su smesni Taci i Haradinaj, marionetice, koje sluze za ubijanje dosade Amerikancima...

vladana

pre 6 godina

Nema potrebe odgovarati nekome ko je nepismen i neuracunljiv Taci je jedan od njih!

Sergej

pre 6 godina

Ljaga koju Albanci nikada neće oprati sa svog iovako isuviše uprljanog obraza.

Marijana

pre 6 godina

Nije lepo da se nastavljamo,ali kad svinje ne razumeju gospodu,drugačije ne može....

Aleksandar

pre 6 godina

Dobro mu je i odgovorio Đurić, šiptarska posla, na kraju će ispasti da smo sami sebi bacali suzavac.

mika

pre 6 godina

Marko,kao i uvek,odmeren,dostojanstven i hrabar..svaka mu čast!

janko

pre 6 godina

Tolerisanju Tačijevih izjava mora doći kraj kad tad.

Dane

pre 6 godina

Treba Tačija pitat kad je bilo bombatdovanje od koga je pored tolike podrške pobjego u Albaniju.Njegov narod zna da bi to on i danas uradio kad bi prvi vojnik Srbije ušo na Kosovo.Najveći problem Kosova je što prave korake u nazad.A nemogu drugačije kad im vladaju ljudi koji naznaju ni šta je reč demokratija.Ono što tržite sebi u okviru Srbije,odma sleduje srbe u okviru Kosova.

kiki

pre 6 godina

Pokazao je Taci a i Albanci sta su i ko su njihovim napadom i mrznjom.

Miki

pre 6 godina

Očigledno je da je Tači bio uplašen, jer nije očekiva takvu reakciju Srbije, i zato je brzo povukao specijalce iz Kosovske Mitrovice.

Beogradjanin

pre 6 godina

Da je Srpska vojska usla na sever Kosova i Metohije, Siptari se ne bi povukli samo sa severa Kosmeta, nego bi bezali u Albaniju jer su jaki samo na recima...

Nena NS

pre 6 godina

Kosovo je bilo i biće Srpsko !Srbija je uvek imala pravu vojsku !A uz podršku Rusije i prave odluke predsednika Srbija ide napred!

Una

pre 6 godina

Tacija stvarno treba da bude sramota od svojih izjava i komentara koji nemaju nikakvog smisla i potpuno su apsurdni.

Jasna

pre 6 godina

Od Tacija se samo mogu cuti nebuloze koje samo njemu mogu da padnu na pamet, uopste nije svestan svojih izjava.

Saki

pre 6 godina

Kada macke nema, misevi kolo vode, malo su se zaigrali dok se macka nije javila telefonom, pa nastala bezanija.

Marić

pre 6 godina

Koji je omiljeni fudbalski klub šiptarima? Pa FK BEŽANIJA, logično. hahahahahaha

raso

pre 6 godina

Ако ово сматрате за неки успех Ђурића и Вучића,нека вам буде,јер и Милошевић је својевремено изјавио како смо НАТО победили а резултат је свима познат.Срба је из дана у дан све мање,док шипци на КиМ раде шта хоће и никоме нетреба да полажу рачуне или да услове испуњавају,него су још спремни и претње да упућују,док се званични Београд "бори за мир у региону.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija