• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.04.2018

14:58

JOVANOV: Jeremić akter poraza, ne moze da drzi lekcije o KiM!

Politika

JOVANOV: Jeremić akter poraza, ne moze da drzi lekcije o KiM!

Podeli vest

Potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne može da drži lekcije o Kosovu, jer je on bio akter svih poraza koje je Srbija doživljavala u vezi sa Kosovom i Metohijom, kao i da je "više uradio za odvajanje KiM od Srbije od svih albanskih lobista, sve tri Prizrenske lige, balista i OVK zajedno"

- Kome lekcije o Kosovu može da drži čovek koji je svojim tupavim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde, izbio iz ruku najjači argument i predao ga u ruke svih onih koji žele nezavisno Kosovo - naveo je Jovanov, saopštila je SNS.

Jovanov dodaje da je Jeremić celu tu katastrofu pred MSP video, kako je sam govorio, kao „pametan diplomatski i politički potez koji će omogućiti srpskoj vladi da izađe iz kosovskog problema i fokusira se na domaće reforme i evro - atlanske integracije".

- Najzad, tačno je da su delovi političkih stranka srasli sa organizovanim kriminalom - Vuk Jeremić je portparol i potrčko Limuna Nerandžića, šefa surčinskog klana, a savetnici i najbliži saradnici su mu kriminalci Bašanović i Šubara, koji, pored svog svakodnevnog organizovanog kriminala, sanjuju i snove kako će ponovo sa tajkunima Miškovićem i Ðilasom da čerupaju i narodnu kasu - kaže Jovanov u saopštenju.

On ukazuje da Jeremić, koji je na luksuzna putovanja potrošio 3,6 miliona evra, a na hotele i šampanjce „tričavih“ 220 hiljada evra narodnih para, svakodnevnim lažima pokušava da sakrije činjenicu da se nikada nije borio za Srbiju, već isključivo za sebe i svoj džep.

Jeremić je ranije danas izjavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ponudio razmenu teritorija i da je ponudio jug Srbije, ali da međunarodna zajednica to nije prihvatila, ali, kako tvrdi, nije ponudila ništa drugo "osim da se potpiše sporazum kojim bi se Kosovo uvelo u UN".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vika

pre 6 godina

Jeremic je pokazao svoje sposobnosti time sto je surovao u proslosti sa Kosovskim liderima.

Joca

pre 6 godina

Jovanov je dobro procenio sposobnosti Jeremica jer on zna o kakvom se coveku radi.

Miki

pre 6 godina

Jeremić ne misli svojom glavom, ali sramota je da on bilo šta kaže o Kosovu jer je on prvi dozvolio da dodje do problema koji i danas muče Srbe. Veliki poraz za Srbiju je taj što su je vodili ljudi kao Jeremić i što su dozvolili da dodje do problema sa Kosovom.

Marko

pre 6 godina

Srbija je najvece gubitke pretrpela zahvaljujuci vise nego katastrofalnoj diplomatiji Jeremica i zato mu je bolje da cuti.

poli

pre 6 godina

Vuk jeremic na jadan nacin pednim polusajem tako sto izmislja pokusava da zaradi jefvtine politicke poene na problemu oko Kosova

Zeljka

pre 6 godina

Jeremic je zajedno sa Tadicem svojom nesposobnoscu za pregovore gurnuo u ambis iz koga cemo jako tesko da se izvucemo.Zbog toga je Jeremic poslednji koji treba da drzi lekcije.

Fako

pre 6 godina

Mileno Jovanov je dobro procenio sposobnosti Jeremica jer on zna o kakvom se coveku radi.

Fako

pre 6 godina

Jovanov je upravu.Jeremic je taj koji je doziveo najveci poraz i predao Kosovo siptarima.

Dingo

pre 6 godina

Neradnik i parazit na narodnoj grbači Vuk Jeremić bezuspešno sanja da će se vratiti na vlast , jer narod je dobro zapamtio njega kao veliku štetočinu države Srbije.

prestolonaslednikovica

pre 6 godina

Na ovaj nacin Vuk leci frustracije posle ubedljivog poraza od pre mesec dana.

gojko

pre 6 godina

Mnogo opozicija prica o Kkosovu a nista ne ardi po tom pitanju

milica

pre 6 godina

Svi smo svedoci koliko Vuk Jeremić laže u zadnje vreme prema tome na njega više ni obraćati pažnju

Vladimir

pre 6 godina

Prangija samo kleveće. Zato nikada neće preći cenzus na izborima.

Steva

pre 6 godina

Sta je Jeremic uradio po pitanju KiM za vreme dok je bio predsedavajuci skupstine UN.

king

pre 6 godina

Vuk Jeremić i Borisa Tadic su najveci krivci za današnje stanje na KiM

Ana

pre 6 godina

Jeremic da ima srama ne bi se oglasavao po pitanju Kosova, posto je on jedan od glavih krivaca za ovakvu situaciju. Vec je imao priliku da pokaze koliko mu je stalo do Kosova i srpskog naroda koji tamo zivi.

Jana

pre 6 godina

Koja je on licnost da bilo sta, bilo kome govori. Samo neka cuti

Stojan

pre 6 godina

Jeremic bi trbalo zajedno sa Tadicem da odgovara zbog izdaje Kosmeta

Stana

pre 6 godina

Da nije Jeremica, ne bi imali ni problem sa Kosovom.

Milana

pre 6 godina

On je glavni krivac za Kosovo a sada prosipa pamet.

Hedona

pre 6 godina

Kome lekcije o Kosovu može da drži čovek koji je svojim tupavim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde, izbio iz ruku najjači argument i predao ga u ruke svih onih koji žele nezavisno Kosovo. KiM treba da ostane u sastavu Srbije, Jovanov zna koliko Srbija ima izdajnika.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija