• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.04.2018

15:52

AMERI NAREDILI UDAR NA VUČIĆA?! Dosisti i NATO plaćenici kao po komandi ruše svako rešenje za KiM!

Politika

AMERI NAREDILI UDAR NA VUČIĆA?! Dosisti i NATO plaćenici kao po komandi ruše svako rešenje za KiM!

Podeli vest

Dosisti i NATO plaćenici Vuk Jeremić, Rada Trajković i Boško Obradović kao po komandi krenuli su u hajku protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića pokušavajući da sruše svako eventualno rešenje za problem Kosova i Metohije! Sumnja se da iza ove orkestrirane kampanje stoji njihovi mentori sa Zapada

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić optužio je danas Vučića da je ponudio razmenu teritorija i da je ponudio jug Srbije Albancima?!

Još veća budalaština od toga je Jeremićeva izjava da njegova minorna politička partija neće pristati na kosovsko članstvo u UN uz diplomatske veštine i bez konflikta.

Nešto ranije, ničim izazvana oglasila se i Rada Trajković i upozorila da bi podela Kosova bila "najgore rešenje koje bi suštinski značilo destabilizaciju regiona i svakako destabilizaciju Srbije", iako niko, a posebno ne predsednik Vučić, nije pomenuo podelu kao rešenje.

U iznenadnu hajku uključio se i lider Dveri Boško Obradović, isti onaj koji je uz pomoć Ambasade SAD uspeo da se ugura u poslaničke klupe Skupštine Srbije, predstavljajući "Radnu grupu za Kosovo i Metohiju" koju, kako je rekao, čine bivši i sadašnji ministri, poslanici i "istaknuti srpski intelektualci koji žele da pomognu narodu i državi u borbi za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije".

Ovim povodom oglasio se potpredsednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov poručio je danas da predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić ne može da drži lekcije o Kosovu, jer je on bio akter svih poraza koje je Srbija doživljavala u vezi sa Kosovom i Metohijom, kao i da je "više uradio za odvajanje KiM od Srbije od svih albanskih lobista, sve tri Prizrenske lige, balista i OVK zajedno".

- Kome lekcije o Kosovu može da drži čovek koji je svojim tupavim pitanjem pred Međunarodnim sudom pravde, izbio iz ruku najjači argument i predao ga u ruke svih onih koji žele nezavisno Kosovo - naveo je Jovanov.

Jovanov dodaje da je Jeremić celu tu katastrofu pred MSP video, kako je sam govorio, kao „pametan diplomatski i politički potez koji će omogućiti srpskoj vladi da izađe iz kosovskog problema i fokusira se na domaće reforme i evro - atlanske integracije".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
didi

pre 6 godina

zašto ih već jednom ne skinete do gole kože pa ih oblepite perjem i pustite da šetaju centrom Beograda pa neka onda tvituju i prave selfije do mile volje

Danica

pre 6 godina

Sad im je ovo odlicna prilika da pljuju i napadaju predsednika Vucica.

Viki

pre 6 godina

Amerikancima nevredi to nista,nemogu da naude Vucicu.

SS

pre 6 godina

Ima li Srbija DB,BIA šta li već,prate li prisluškuju li takve sumnjivce,ako ima i tačka protiv države,dokažite i hapsite,nemojte samo pričati i magađati.Pitajte Spasića kako se to nekad radilo.

Penzioner

pre 6 godina

Neka pljuju , ova tri kretena na mogu nauditi predsedniku Vucicu !!! Vaznija je podrska naroda od 61.8 % !!!!!

Neli

pre 6 godina

Ko je ista pitao ovog fosila Radu Trajkovic?! Nebitna zena sa nebitnim stavovima!! Pritom je strasno iritantna.

Slobodanka

pre 6 godina

Mozda su dosisti zaista placeni da rade na miniranju Srbije,odnosno miniranju svakog resenja koje drzava Srbija predlozi za Kosovo.

Dosta vise

pre 6 godina

Nasi olosi se udruzili sa Zapadnim olosima protiv drzave. Nista cudno za Obradovica

Jasna

pre 6 godina

Pročitao ih je narod odavno,oni su ružna prošlost.

Maki

pre 6 godina

Bosko Obradovic neka se pokrije usima svaki put kad se pomene KiM. Znamo da ima obraz kao sest djonova, ali to je covek koji je u Radnoj grupi za KiM proveo godine i nije URADIO NISTA, sem sto su mu pare legale na racun svaki mesec. Sada se javio?? Sram ga bilo, neradnik i lazni moralista!

Stojan

pre 6 godina

Pa sta ovekivati od njih a ovaj Obradovi bi sve prodao cak i njego rodni kraj Cacak samo za malo vlasti

Milan

pre 6 godina

Jeremic i njegova tri clana partije ce se boriti do zadnjeg atoma snage. Oni ce odbraniti Srbe na KiM. Nikola Jovanovic gromada, Zdravko Ponos Tadicev pasenog (vojna sila) i Vuk Jeremic-Pozderac-Brankovic. Kakav teletabis.

djordje

pre 6 godina

I onda se ti zuto-ridji-lopovi pitaju zasto nemaju podrsku gradjana i sto ne mogu preci cenzus.

Nikolina

pre 6 godina

Stranih plaćenika poput Jeremića. Obradovića i Trajkovićeve je bilo od kada je sveta i veka, ali s obzirom da je ovde ulog budućnost Srba, Srrbije i KiM, njihova delatnost radi pribavljanja lične materijalne koristi je s druge strane genocid nad vlasitim narodom. Oni time nisu nikakva opozicija, već narodni neprijatelj.

narod

pre 6 godina

Ako se Amerikanci uzdaju u ove navedene onda mi možemo da budemo mirni. Ovi ne bi mogli pobediti ni nekog lokalnog liderčića, kamo li da pobede Vučića. Njihove podmetačine narod zna i da im to prođe ne da.

Nikola

pre 6 godina

Ti placenici mogu samo da pljunu pod prozor, jer narod je odabrao ono sto valja i iza predsednika stoji velika vecina gradjana.

milica

pre 6 godina

To je onaj plan koji im je izneo Mičel koji se sa njima sastao

daliborka

pre 6 godina

Kamo srece da ponude neko resenje problema a ne samo da kude i napadaju sve sto je srpsko!

rolex

pre 6 godina

cuj,Bosko se javio.pa ne mogu da verujem.hahahahahhah,koliko je dobio novaca da pocen novu galamu.bednik

rijaliti

pre 6 godina

Opozicija koristi najpodlije postupke kako bi ponizili presednika. Zar nisu svesni da su Abanci pokušali da ponize Srbe i Srbiju.

Marija

pre 6 godina

To im necemo dozvoliti. Niko ne moze da se igra sa Srbijom.

peraciganin

pre 6 godina

Sta se moze ocekivati od glupog coveka Jeremica .

Dragan

pre 6 godina

Ako se utvrdi da rade protiv drzave i svog naroda sudskim putem oduzeti drzavljanstvo i proterati iz SRBIJE.

Mirko

pre 6 godina

Pa zar da budu drugačiji od onih od koga primaju platu. Neka gospođa Rada kaže gde joj je ćerka i ko ju je školovao i gde. Za sve troje treba se država pobrinuti da im obezbedi smeštaj i hrani prilagođeno njihovom ponašanju.

Mile

pre 6 godina

Jedno bi biti naklonjen nekoj politici i rukovodstvu , a potpuno drugu stvarati krize u svojoj drzavi ? Na takav nacin se ne sme braniti vlast? Srbija nesme da dospe u nemirno stanje , jer ce time izgubiti svi . Vlast je duzna i obavezna da u mirnoj atmosferi obezbedi ispunjenje nacionalnih intertesa mir, razvoj i stabilnost, a mediji u tome treba da pomognu a ne da odmazu ?

Jana

pre 6 godina

Vucic zna kako da se izbori sa pojedincima. On zna kako sa negativcima izaci na kraj

Andjelija Komic

pre 6 godina

Mogu da ruse sta god hoce nece u tome uspeti, oni su nas do ove slave i doveli jer su radili za zapad a ne za svoju zemlju.

master

pre 6 godina

Kakvih idiota, pa da su valjali necemu narod bi glasao za njih,sto se tice zapada i njihovog pritiska na Vucica, prvo ih isterati iz Srbije, nevezbati vojno sa nato, dozvoliti Rusiji da centat u Nisu dobije sto su trazili, to je za pocetak, a sto se tice ovih lelemuda koje finansira zapad proglasiti neprijateljima drzave.

Ivan

pre 6 godina

Dal je ovo sve moguće ovi scenaristi da se sve ovo cuje od nas Srba u Srbiji ovolika mrznja pakost sta mislite narod glup pa nevidi jadna ce biti opozicija a da je pametan Vucic a ne volim ga sad bi proglasio nove izbore za juni juli opozicija cenzus nebi prosla unakazio bi je za sva vremena mnogo se igrate a narod belezi

peraciganin

pre 6 godina

Dsovci i ostala opozicija su bruka i sramota za Srbski narod i drzavu.

Nemanja

pre 6 godina

Plaćenici Obradović,Jeremić, I Rada Trajković, su spremni na sve da učine za novac. Prodaju svoj obraz samo zbog para I tako će ih narod zamrzeti. Pored tih napada na Vučića, Srbija neće kleknuti pred njima, već će ih nadmudriti. Kosovo ima probleme koje treba rešavati,ali tudja politika nas sprečava da se na vreme reši problem Kosova I Metohije.

Bilja

pre 6 godina

Moze da stoji iza njih ko hoce ali im to nista ne znaci!!Vucic ce resiti pitanje Kosova sa ili bez njihove pomoci i u tome ima ne samo podrsku naroda,vec i podrsku mnogo mocnijih sila nego sto su ove sa Zapada!!

stribor

pre 6 godina

Koliko god da je brojna NATO lista "Vuk Brankovic " ona ne moze ozbiljnije da naudi jedinstvu drzave i gradjana koji se zajednicki bore za bolju i jacu Srbiju.

prestolonaslednikovica

pre 6 godina

To je i za ocekivati...ne slaze se predsednik sa njihovim aspiracijama.

Sekira

pre 6 godina

Poturice,marionete,placenici,.....laju,pi.aju uz vetar....vodu gaze...obilicevi zavetnici

Vukasin

pre 6 godina

Nisam prvi koji to kaže ( a ni poslednji ) ali : hvala Bogu što imamo takvu opoziciju ! Stvarno ... da su mudriji , da su inteligentniji , haos bi pravili ! Ovako su tu gde jesu i biće zakucani za dno još dugo dugo !

cica

pre 6 godina

Opozicija dobila instrukcije i keš pa krenula u akciju, kad proplivaju sakriće se u mišju rupu.

Slobodan

pre 6 godina

Srbija mora da pobedi jer je pravo i pravda na njenoj strani. Svi koji rade protiv Srbije biće kažnjeni od naroda na narednim izborima.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija