• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

01.04.2018

16:43

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Zabrana ulaska u zemlju onima koji ugrožavaju bezbednost Srbije!

Politika

NEBOJŠA STEFANOVIĆ: Zabrana ulaska u zemlju onima koji ugrožavaju bezbednost Srbije!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da neće dozvoliti da Srbija bude poligon za obracun dva najjača klana iz Crne Gore i da će biti zabranjen ulazak u našu zemlju onima za koje se smatra da mogu ugroziti bezbednost Srbije.

Stefanović je to rekao za Tanjug odgovarajući na pitanje da li postoji opasnost da se obračuni crnogorslih kriminalnih klanova "preliju" u Srbiju.
On je ukazao da MUP intenzivno prati situaciju na terenu i dešavanja u Crnoj Gori, razmenjuje informacije sa kolegama iz te zemlje i preduzima sve mere na terenu kako se ne bi dozvolilo da na našoj teritoriji dođe do izvršenja teških krivičnih dela. 

Kako je istakao, neće dozvoliti da Srbija bude poligon za obračun dva najjača klana iz Crne Gore.

- Zabranićemo ulazak u našu zemlju jednom broju lica za koje smatramo da mogu ugroziti bezbednost i nastavićemo sa snažnim represivnim akcijama, kojima ćemo poslati jasnu poruku da takva lica nisu dobrodošla na teritoriju Srbije - naveo je ministar.

Stefanović je, komentarišući stavove pojedinih opozicionih stranaka o Kosovu i Metohiji, rekao da je jasno da postoje dve grupe opozicionih politickih stranaka koje su očigledno pod ogromnim uticajem različitih zapadnih ambasada i država, a da je suština njihovih poruka ista.
- Jedni kažu da Srbija treba da dobije sve i pošto je jasno da je to nemoguće, oni ustvari kažu da Srbija ne treba da dobije bilo šta. Porukom da treba da tražimo sve, oni se lažno dodvoravaju građanima i smanjuju sanse naše zemlje da se izbori za Kosovo i Metohiju, jer je potpuno jasno da nismo u poziciji da dobijemo sve - naveo je on.

Kako kaže, druga grupa stranaka tvrdi da predsednik Aleksandar Vučić treba da potpise saglasnost da Kosovo bude nezavisno, a da Srbija ne dobije nista u tom procesu. 

Nakon toga, podvlači, Vučića bi optužili da je izdajnik i vodili kampanju protiv njega, zato što je sproveo ideju upravo njihovih stranaka, a Srbija i u tom slučaju ne bi dobila ništa. 

- Očigledno je da imamo snazan uticaj zapadnih ambasada na politicke stranke koje se oglasavaju na temu Kosova, a jedina politika im je da Srbija ne dobije nista - naveo je ministar.

Stefanović je rekao da je jedina nada Srbije da nastavi da se ponasa odgovorno, jača ekonomiju i svoje snage bezbednosti i pruži podršku politici Aleksandra Vučića, koja, ističe, garantuje da neće biti novog stradanja Srba, ni njihovog ubijanja, ni proterivanja.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
danijela

pre 6 godina

Crnogorci su navikli u svojoj banana nazovi drzavi da sve resavaju kroz korupciju i kriminal pa kada dodju u nas lepi Beograd ponasaju se kao kod kuce! Apsolutno zabraniti ulazak mnogima!

Milos

pre 6 godina

Tako i treba, neprijateljima i onima koji ne misle dobro Srbiji zabraniti ne ulazak nego i prilazk Srbiji, svaka cast ministru na ovom.

Taki

pre 6 godina

Zabrana odlaska jednom broju lica za koje smatramo da mogu ugroziti bezbednost i nastaviti sa snažnim represivnim akcijama,je izlaz iz teske situacije.

Fako

pre 6 godina

Ovakve mere su neophodne kako bi se sacuvao mir i bezbednost gradjana.

Viki

pre 6 godina

Ovakve mere su potrebne kako bi se sacuvao mir i bezbednost gradjana.

Marija

pre 6 godina

Tako je, necemo dozvoliti da Srbija bude poligon za obracun.

mari

pre 6 godina

Stefanovic brine o svojim gradjanima na pravi nacin.

anamarija

pre 6 godina

Svako ko na bilo koji nacin moze da narusi nasu bezbednost nije dobrodosao.

anamarija

pre 6 godina

Mislim da je ovo najbolja odluka i sve pohvale za nju.

Sara

pre 6 godina

To je dokaz da vode racuna o svom narodu i nasoj bezbednosti. Tako se radi

Dragan

pre 6 godina

Nisu samo iz crne gore ima i iz Makedonije,kosova i albanije.

Nikolić Radisav

pre 6 godina

Паметно, Пре свега треба вратити све црногорце за које постоје непобитни докази да су у причи или су у вези са лицима који су проблематични у њихову државу па нека они губе време са њима а не ми у Србији и да им се трајно забрани улазак у Србију као и њиховим најближим сродницама (најмање три колена) уназад и у будуће. Нека студирају код своје куће и нека тамо руководе на своју штету, а не у Србији на штету Србије у корист црногораца. Извињавам се Г-дину администратору који ће као и увек када пошаљем коментар добити препоруку да није за шире народне масе. хвала, срећно срећно,

Lazar

pre 6 godina

Srpski predsednik imaće podršku svog naroda u realizaciji svojih ciljeva.

Marina

pre 6 godina

Председник Србије увек ради у интересу Србије и њених грађана.

Igor

pre 6 godina

Srbija treba preuzeti još mera, poznato je da kriminal ne poznaje ni veru ni naciju. Neka se pobijaju odakle su dosli....

Daca

pre 6 godina

Sprecavajuci ulazak sumnjivih struktura u nasu zemlju cuvamo nasu sigurnost.

rampa

pre 6 godina

Kriminalni elementi nam nisu potrebni i naših ima ovde dosta. Pogotovu ne sa onako krvavim obračunima kakve imamo prilike da gledamo ovih dana na Podgoričkim ulicama, gde stradaju i nevini.

robinhude84

pre 6 godina

Moramo misliti na mir i bezbednost nase zemlje!

Mila

pre 6 godina

Kad Stefanovic nesto kaze, tako i bude! Bezbednost je Srbiji najbitnija!

dada

pre 6 godina

Podrzavam,ko ugrozava bezbednost nece uci u zemlju i cao.

Paki

pre 6 godina

Bez obzira na ostalo, sigurnost Srbije je najbitnija.

Vesnik

pre 6 godina

SRBIJA NEĆE DOZVOLITI DA BUDE POLIGON ZA MEJUSOBNI OBRAČUN CRNOGORSKIH MAIFIJAŠA.

rada

pre 6 godina

Odluka koju ste doneli je potpuno ispravna jer najvažnija je bezbednost gradjana i njihova imovina

trn

pre 6 godina

I treba, samo nam još oni fale, dovoljno ih ima po Beogradu i Novom Sadu.

Mita

pre 6 godina

Najvaznije je da se bezbednost nasih gradjana ocuva.

Mita

pre 6 godina

Crnogorski neka se medjusobno obracunavaju na nekoj drugoj teritoriji. Srbija im teren za to nece biti.

nino belov

pre 6 godina

Nadamo se da ce ova zabrana da se odnosi i na siptarske narko klanove i njihove vodje koji imaju prebivalista u nasim vecim gradovima i koji parama od kriminala kupuju nekretnine po Srbiji.

Uzunović

pre 6 godina

Pametna odluka. Neka sama Crna Gora rešava svoje bezbednosne probleme.

riki

pre 6 godina

Slazem se da kriminalcima treba zabraniti ulaz u nasu zemlju.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija