• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

02.04.2018

10:35

USPEO U ŽIVOTU! VUK JEREMIĆ POSTAO GLAVNA ZVEZDA ŠIPTARSKIH MEDIJA!

Politika

USPEO U ŽIVOTU! VUK JEREMIĆ POSTAO GLAVNA ZVEZDA ŠIPTARSKIH MEDIJA!

Podeli vest

Predsedniku narodne stranke Vuku Jermiću konačno se isplatila patološka mržnja protiv predsednika Srbije, jer je danas glavna zvezda gotovo svih šiptarskih elektronskih medija

Vuk Jeremić je, podsetimo, juče iskoristio krizu na Kosovu i Metohiji da još jednom besprizornim lažima napadne Vučića i aktuelnu vlast u Srbiji, a za štetu koju time nanosi državnim interesima Srbije, ekspresno je nagrađen - postao je glavna zvezda šiptarskih medija!

beta/printscreen

beta/printscreen


beta/printscreen

Ne bi trebalo da čudi, ukoliko Jeremić odluči da se sledeći put kandiduje na izborima koje organizuju Hašim Tači i Ramuš Haradinaj, jer bi mogao da računa na mnogo više albanskih glasova, nego što će ikad osvojiti u Srbiji.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
bubasvaba

pre 6 godina

Neka mu je sretan put i dajte mu kartu u jednom pravcu jer je gori od svakog SIPARA .

Milorad Culibrk

pre 6 godina

BESPLATNA PROMOCIJA PROPALIH POLITICARA IZ VREMENA DemoNkratske revolucije. Vas iz Informera, Pinka i ostalih medija koji pokusavaju da se OZBILJNO bave srpskom politickom scenom MOLIM da ne pravita BESPLATNU reklamu liderima i pripadnicima kombi stranaka. PROBLEM je Srbije sto nema Drzavnika koji bi bio spreman da otvoti istragu i podigne optuznicu protiv politicke elite za KRIVICNO DELO VELEIZDAJE iz vremena demoNkratske revolucije. Za sve to dokazi postoje u knjizi VIKILIS-Tajna Beogradskih depesa. Sto se Vuka Jeremica tice KOGA TO JOS NA ZEMALJSKOJ KULI INTERESUJE STA ON MISLI.

Vuja

pre 6 godina

Vuka Jeremica siptari treba da proslavljaju kao svoj nacionalan praznik jer njemu pripadaju najvece zasluge sto im je poklonio Kosovo.

Nemanja

pre 6 godina

Jeremić je dozvolio sebi da bude zvezda kosovskih, tj albanskih medija. Ono čime bi se svaki častan Srbin stideo, jeremić se ponosi.

Jana

pre 6 godina

Jeremic ima cim da se ponosi.Na glavnim strana siptaskih novina je.Ono cims e svaki srbi stideo, Jeremic es ponosi. Sramota za nasu drzavi i naciju.

Dusan Babic

pre 6 godina

Da li postoji zakon koji takvim fukarama moze da sudi. Ne zbog njegovog stava to je njegova stvar vec za lazi koje iznosi, za novac i stetu koju je drzavi napravio. Ne samo on vec svi koji se bave takvim stvarima.

Marko

pre 6 godina

Nikada ne može da ti okrnji autoritet neko drugi koliko to možeš sam svojim pogrešnim postupcima. Zato bi ova vlast trebala da prestane da kritikuje opoziciju koja nije na vlasti već 6 godina i da vodi računa da ne pravi greške jer ti "prijatelji iz sveta koji nas podržavaju" su najveća glupost koju sam čuo za sve ove godine.

Mili

pre 6 godina

Sto ih ne pohapsite svaki dan neko drugi nam drzavu blati i nanosi joj ugled imamoli mi Ustav Srbije tar moze neko da govori javno protiv svoje drzave i da je stranac nebi smeo jer ga zatvor ceka a nasi Presedniku psuju sve zivo i niko da reaguje nek je naseamotu tuzilaštva suda a i policije ovakim se jezik veze ili skrati dugacak mu je

Bojan

pre 6 godina

To i ne čudi kada stalno kritikuje sopstvenu državu. Jel se Jeremić bori za albanske interese ?

dasa

pre 6 godina

Kupili mu mandolinu da peva sa onom siptarkom, i postao zvezda siptarska.

Toca

pre 6 godina

Jeremicu pa ovo ti je zivotni uspeh sada mozes biti glavni glumac u siptarskim filmovima !

ceca

pre 6 godina

Izgleda Jeremicu od propalih dosovca jedino ti mozes nastaviti glumacku karijeru,ali iskljucivo u siptarskim filmovima !

jelenko

pre 6 godina

Ceo zivot glumis Jeremicu i napokon si napravio svoj najveci uspeh u glumackoj karijeri,moci ces da glumis glavne uloge u svim siptarskim filmovima!

Kika

pre 6 godina

Mozda je Jeremic upravo to i zeleo-da postane omiljen kod siptarskih medija.

Vanja

pre 6 godina

Izdajnici su uvek "popularni" kod svojih sponzora.

Maja

pre 6 godina

I pokazao da vise mrzi Srbiju i od samih šiptara...bravo Jeremiću izdajice srpskog roda

Ratko

pre 6 godina

Jeremic vise voli Tacija i Haradinaja od Vucica.

sale

pre 6 godina

Ovakvim izjamama i ponasanjem Jeremic nedoprinosi dobro svojoj drzavi.

Sreta

pre 6 godina

Veličaju ga Šiptari kao izdajnika Srbije, likuj Jeremiću, glavni si dasa za njih. I oni su časniji od tebe. Ubijaju da bi sačuvali ono što su zverski izgradili, a ti rušiš ono što je sveto, svoju rodnu grudu. Treba te tamo deportovati kao najveći smrad Srbije.

Bozidar

pre 6 godina

Pa on i jeste njihova vera. Buljubašić-pozderac.

Dule

pre 6 godina

Kaze lepo nas narod, covek koji ima retke prednje zube(razmak izmedju njih) da je veliki lazov i fukara. Pa eto koko se kaze koga je bog obelezi bezi od njega. Imamo pravi primerak toga

Maja

pre 6 godina

Ko je ovde lud,zbunjen,... Ovaj radi za Ameriku i Albaniju. Plaćeni izdajničina. Kakva mržnja prema bilo kome i čemu, samo pare ga zanimaju. Uhapsiti izdajnike i prestanite da im tepate kao da su opozicija. Srbija nema opiziciju,ima plaćenike i izdajnike.

Jovana

pre 6 godina

Voli čovek da bude viđen i poznat, po bilo koju cenu!

vladbgd

pre 6 godina

Sto se cudite, pa pogledajte mu facu. Tipicna siptrska, neandrtalska faca. A, ko su mu ujaci, nije nicudo.

milovan

pre 6 godina

Pa sta je tu cudno ???!! Pa zna se tko je njegov deda.I sve kristalno jasno.

boka

pre 6 godina

Stekao je toliko negativan publicitet da nema reci!

misa

pre 6 godina

neka ga uzmu kod njih,ionako je vise pomogao njima nego srbima.

Perakaže

pre 6 godina

Ja se samo pitam zašto Jeremić već nije u zatvoru. On i Tadić su PRODALI Kosovo. Za koju sitninu ste je prodali i gde su pare. Zato se Jeremić baškari u Švajcarskoj. Koliko imaš na tajnom računu velikane.

Milojko

pre 6 godina

Pa nemam reci. Jos nije ukapirao da medjusobno trebamo i moramo da se podrzavamo. Ovako nas samo bruka i omalovazava.

Branko

pre 6 godina

Ништа чудно да му је Зоран Зајев близак роѓак.

Dobrila

pre 6 godina

Jos uvek traje sramotno ponasanje Jeremica kao i vecine opozicije. Kad na sledecim izborima budu dobili 0,05 % glasova valjda ce nas ostaviti na miru.

Rale

pre 6 godina

Nek se kandiduje na Kosovu, tamo ima bar neke šanse jer u Srbiji nikid ništa neće postići.

Srbin

pre 6 godina

Jeremiću, kako te nije sramota da izađeš pred SRPSKI narod. Fuuujjjjjjjjjj

siptar

pre 6 godina

Cega se pametan stidi budala se ponosi. Jeremic se sigurno srecan zbog ugleda koji uziva kod Siptara. Neka im ga,neka nastave da ga velicaju...mi ga dobro znamo kakav je on covek...

anamarija

pre 6 godina

Jeremic je sramota za nasu politicku scenu.

Miloš

pre 6 godina

Jeremić je dotakao dno. Umesto da brani interese naše države, sve radi kako bi ispunio svoje interese, makar to značilo rušenje ugleda Srbije! Treba da ga je sramota!

Sima strahota

pre 6 godina

Zasto pridajete znacaj nekom coveku za koga nije glasao ni komsiluk ?

buba

pre 6 godina

Jeremic bi mogao u Pristinu da se preseli on je njihova TV Zvezda

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija