• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

05.04.2018

12:25

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ: Janković je OBIČAN LICEMER I PILIĆAR, kaže da će priznati Kosovo da bi se dokopao vlasti!

Politika

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ: Janković je OBIČAN LICEMER I PILIĆAR, kaže da će priznati Kosovo da bi se dokopao vlasti!

Podeli vest

Glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević rekao je na televiziji Pink da je izjava Saše Jankovića da ne bi sprečavao ulazak lažne države Kosovo u UN dokaz da je on običan licemer i "pilićar" koji se rukovodi ličnim interesima

- To što Janković priča je samo finalni dokaz da on nije nikakav političar i ozbiljan čovek koji se bavi problemima države i nacije već, kako bih rekao, a da ne preteram, običan licemer i pilićar koji gleda kako da ušićari i napravi lični profit - rekao je Vučićević gostujući u Novom jutru na Televiziji Pink. 

Kako je dodao, Janković je isto radio i kao zaštitnik građana, samo na malo suptilniji način.

- Sada kao političar, kao vajni lider opozicije čini bukvalno sve, gazi preko državnih i nacionalnih interesa ne bi li ga neko sa Zapada progurao da postane vlast, jer on misli da se u Srbiji tako dolazi na vlast, i kaže unapred da će priznati nezavisnost Kosova - naveo je Vučićević.

Prema njegovim rečima, kada neko kaže da nema ništa protiv ulaska lažne države Kosovo u UN, to znači da je on za priznavanje Kosova kao države.   

- Ne postoji ni jedna država koja je članica UN, a da nije priznata kao država. Neki pominju primer Palestine, ali ona je tamo posmatrač i priznaju je kao državu. Mi ne priznajemo lažnu državu Kosovo i nikada je nećemo priznati. Veći deo sveta ne priznaje Kosovo - istakao je Vučićević.  

Kako je dodao, najmoćnije zemlje sveta ako ne računamo SAD, ne priznaju lažnu državu Kosovo - Kina, Rusija, najmoćnije zemlje afričkog kontinenta i najveće zemlje u Aziji, kao i pet zemalja EU.

- Lažnu državu Kosovo ne priznaje dobar deo sveta i podržava stav Srbije da je Kosovo deo Republike Srbije, a onda se nađe Saša Jaković i kaže: Ma to ništa ne važi, Kosovo treba priznati, treba da uđe u UN, ne treba sprečavati njegov demokratski razvoj… Kakav demokratski razvoj? Da li je demokratski razvoj ono što smo videli prošle nedelje u severnom delu Kosovske Mitrovice kada su divljaci iz ROSU, preobučeni u policajce, teroristi, oteli, pretukli, šikanirali i mrcvarili direktora KiM uz asistenciju Kfora i Euleksa? - zapitao je Vučićević. 

On je ukazao da je čak vojnik Kfora snimao kako "ROSU divljak" maltretira Gorana Rakića, predsednik Srpske liste.

 - Saša Janković se zalaže za demokratski razvoj Kosova - verovatno je taj demokratski razvoj takav da na Kosovu više ne bude Srba, kao što je svojevremno demokratski razvoj Hrvatske bio takav da u Hrvatskoj više nema Srba ili da ih bude minimum minimuma - rekao je Vučićević i dodao: 

- Građani Srbije moraju da budu načisto šta to u stvari hoće Saša Janković i da shvate da je to skup najgorih licemera, secikesa i prevaranata. Janković je u koaliciji sa Vukom Jeremićem koji kaže da je Kosovo sveta srpska zemlja, te da ne dolazi u obzir nikakva podela, čak ne treba ni graditi autoput prema Prištini dok ne utvrdimo da je Kosovo naše. Istovremeno on je u koaliciji sa Jankovićem i Draganom Đilasom, koji su u koaliciji sa Aleksandrom Odžićem, predsednikom Vojvođanske partije, koji otvoreno poziva na formiranje vojvođanskog fronta i izdvajanje Vojvodine iz Srbije - ukazao je Vučićević. 

- Njegovi koalicioni partneri to podržavaju, prećutno prelaze preko toga. To je protivustavno delovanje! To je pozivanje na rušenje državnog poretka! Tu se radi samo o pokušaju otimanja vlasti, nema tu nikakvih principa. Ujedinili su se sa svima - pričaju da treba priznati Kosovo, pa mi ćemo braniti Kosovo, Vojvodina republika, Srbija iznad svega… Šta ste vi - vojvođanski separatisti ili veći Šiptari od Šiptara? - pitao je glavni urednik Informera. 

Ocenio da se ovde samo radi o pokušaju otimanja vlasti svim silama i metodama pa i udruživanjem čak i sa crnim đavalom. 

- Ako nije tako zašto je Jeremić tajno otišao u Njujork? - upitao je Vučićević.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Milan

pre 6 godina

Sve što je rečeno o liku i delu gospodina Jankovića je istina i ništa drugo sem istine - retko antipatičan lik, koji spada u onu grupu ljudi, kojima se na licu vidi neko zlo, koje isijava i koje se ne može prikriti!

milos

pre 6 godina

jankovic je samo jedan politicar u pokusaju,koga narod ne voli

olja

pre 6 godina

Svima koji vole svoju zemlju je zlo od izjava Jankovića i sličnih.

Boris1

pre 6 godina

Jankovic se namece Zapadu kao neko ko je spreman da po kratkom postupku prizna Kosovo ako bi mu se dala vlast.

Nena

pre 6 godina

Vučićević je u par reči suštinski opisao Jankovića i izneo njegove osnovne karakteristike... Bravo!

Anja

pre 6 godina

Dragan J. Vučićević je pogodio pravo u metu! Opisao je Jankovića savršeno!

Milos

pre 6 godina

On bi i rodjenu porodicu prodao da bi se domogao vlasti, a da ne pricamo o narodu i Kosovo, to bi bilo kao dobar dan za njega

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija