• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

05.04.2018

14:47

AFERA SKRIPAL ĆE KONAČNO BITI REŠENA? Julija se vraća u RUSIJU?! Rođaka otkrila sve planove!

Vesti

AFERA SKRIPAL ĆE KONAČNO BITI REŠENA? Julija se vraća u RUSIJU?! Rođaka otkrila sve planove!

Podeli vest

Bratanica bivšeg kontrašpijuna Sergeja Skripala koji je otrovan u Velikoj Britaniji zajedno sa ćerkom Julijom prošlog meseca, Viktorija Skripal izjavila je da planira da otputuje u Britaniju i da pokuša da vrati Juliju nazad u Rusiju

Viktorija Skripal je u sredu rekla za rusku državnu televiziju da je aplicirala za britansku vizu, ali da nije sigurna da li će joj britanske vlasti dozvoliti da vidi svoju sestru Juliju i njenog strica Sergeja.

Sergej i Julija Skripal otrovani su nervnim agensom "novičok" u britanskom gradu Solzberiju 4. marta, a Britanija je za napad optužila Rusiju, koja je oštro odbacila te optužbe, što je dalje vodilo ka masovnim diplomatskim proterivanjima između Zapada i Rusije.

Oni su bili u kritičnom stanju nakon napada, međutim, bolnica u kojoj su primljeni na lečenje je 29. marta saopštila da je Juliji bolje, dok je Bi-Bi-Si citirao neimenovane izvore koji su rekli za nju da je "svesna i može da govori".

- Trenutno imam jedan cilj: da odletim tamo i da odvedem Juliju, makar Juliju - rekla je Viktorija.

Ona je dodala da se Julija uvek držala podalje od politike dok je "sa Sergejem mnogo komplikovanije".

DOKAZ DA JE SLUČAJ SKRIPAL IZMIŠLJEN! Ćerka otrovanog špijuna koristila društvene mreže DOK JE BILA U KOMI?!

NAJVEĆA ZAVERA PROTIV RUSIJE IKADA! Trovanje dvostrukog špijuna je - IZMIŠLJENO?!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija