• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2018

14:51

(VIDEO) SVE AŽDAJE NAGRNULE NA SRBIJU! Sad hoće HAOS I U SANDŽAKU!

Politika

(VIDEO) SVE AŽDAJE NAGRNULE NA SRBIJU! Sad hoće HAOS I U SANDŽAKU!

Podeli vest

Sve aždaje ovog sveta su izgleda nagrnule na Srbiju. Posle Jeremićevog šurovanja sa Šiptarima i Jankovićeve ideje da otvori "vojvođanski front", zapadni centri moći sad hoće da naprave haos i u Sandžaku!

Danas u 18.15 u Domu kulture u Novom Pazaru sa liderom SDA Sanžaka Sulejmanom Ugljaninom, koji otvoreno poziva da se iz ovog dela Srbije protera srpska policija, vojska, tajne službe i pravosuđe, na zajedničkoj tribini pojaviće se ustaša Stjepan Mesić, čovek koji je pocepao Jugoslaviju i koji tvrdi da je Jasenovac, ustvari, bio radni logor, u koje su Srbi odvođeni da bi tamo bili spaseni od klanja?!

Informer

Mesić će zajedno sa Zoranom Živkovićem, kao član instituta ifimes, u Novom Pazaru nastupiti zajedno sa Ugljaninom na tribini, verovatno u novom pokušaju da i taj deo Srbije da razore i otcepe.

A šta, ustvari, ova dvojica srbomrzaca rade zajedno i da li je to slučajno? Naravno da nije.  

UGLJANIN PONOVO NAPAO SRBIJU! Rekao da je to "najveće zlo koje je upoznao", a onda POSTAVIO BOLESNI ULTUMATUM!

Naime, sasvim je očigledno da su zapadni centri moći aktivirali sve svoje ljude u regionu kako bi u Srbiji izazvali haos pred važne odluke koje čekaju predsednika Aleksandra Vučića.

Samo da podsetimo, prvo je Vuk NATO Jeremić bio proglašen za heroja u šiptarskim medijima, da bi se samo nešto kasnije uputio na tajni zadatak u Njujork, kako bi se sreo sa američkim i šiptarskim lobistima i obećao im da će, ako ga podrže u nameri da dođe na vlast, učiniti sve da Srbija prizna Kosovo.

INFORMER SAZNAJE: NATO Vuk u Njujorku sa američkim lobistima dogovara PRIZNANJE LAŽNE DRŽAVE KOSOVO!

Odmah potom, Aleksandar Odžić, koalicioni saradnik lidera PSG Saše Jankovića, pozvao je na krvave sukobe u Srbiji, tražeći "republiku Vojvodinu" i pozvajući na formiranje fronta za odbranu severne pokrajine!?!

HOĆE RAT U VOJVODINI! Opasne pretnje bliskog saradnika Saše Jankovića, NAJAVLJUJU KRVAVE SUKOBE U SRBIJI?!

Sada, u Novom Pazaru, sastaju se Ugljanin i Mesić! A sveću im drži Zoran Bunda Živković?!

Informer

Nema ni trunke dileme da svetske aždaje na ovaj način šalju jasnu poruku Srbiji šta se sve može dogoditi ukoliko ne budemo poslušni i počnemo da igramo po njihovim notama! 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Trtica

pre 6 godina

To đubre proglasiti peršunom koja ne može da uđe u Srbiju i tačka!!@!

Perakaže

pre 6 godina

Mesića, Ugljanina, Nato Vuka, Živkovića, Jankovića, Odžića i ostalu bandu odmah uhapsiti i osuditi na doživotnu robiju. Uostalom ako se Ugljaninu ne svidja društvo u kome se nalazi, slobodno neka se seli u Sarajevo. Zar Mesiću ne treba posebno odobrenje da udje u Srbiju i radi na rušenju države, da bi mogao da kaže: I Srbije nema više i hvala vam ljepa? Kako neko iz inostranstva može da udje u Srbiju a da za to nema odobrenje? Zar njemu nije odredjeno onoliko prava koliko bi imao Šešelj u Zagrebu?

boki

pre 6 godina

zasto Mesicu nije zabranjen ulazak u Srbiju kao personi non grata???

Goran

pre 6 godina

Ko je njemu dozvolio ulazak u Srbiju? Treba ga momentalno uhapsiti i proterati. Da li bi neki Srbin u Hrvatskoj tako nesto smeo da uradi?

Darius

pre 6 godina

A sta radi nasa sluzba bezbednosti,hapsi ovu gamad i na sud inace nece biti drugacije ako se povucete na liniju nezameranja jer oni ce i dalje rovariti a ima dosta elemenata da se podigne optuznica za izdaju.

Stojan

pre 6 godina

Sva taj smrad izdajnicki na celu sa Zivkovicem treba pohapsiti pa po hitnom postupku

mladen

pre 6 godina

A ko je dozvolio mesiću da uđe na teritoriju Srbije?????

Saša

pre 6 godina

Ovdje je pravo pitanje ko je Mesića pustio da uđe u Srbiju?

Dule

pre 6 godina

Halo ljudi, ovo je vec veliki problem za drzavu. Zasto se Mesicu nije zabranio ulaz, isto sto je i siptarija uradila a nase sluzbe bezbednosti nista nisu znale. Gasic treba da podnese ostavku jer je ocito nesposoban za taj posao. Drzava mora da kaze ko moze, a ko ne da dodje u goste.Mi stalno nesto fantaziramo necemo biti kao ovi, kao oni i tako a na kraju i ovi i oni bolje prodju od nas. Zube treba da pokazemo.

Nesa

pre 6 godina

Pa kaze da je Milosevic hteo da napravi Veliku Srbiju ali etnicki cistu. Pa gde je to u sadasnjoj Srbiji nepricam za ostale republike bilo etnicko ciscenje? Ako hoces Veliku Srbiju etnicki cistu, trebas prvo malu Srbiju da ocistis. Bice da je ovde po poslovici "drste vuka, a lisica meso jede" neko drugi vrsio etnicka ciscenja. Upravo je ovaj gospodin rekao jednom sta je njegov cilj u angazovanju bio. (Moj cilj je ispunjen, Jugoslavija vise ne postoji) Da rat se mogao izbeci ali upravo ova spodoba i njemu slicni su insistirali na ratu. Ja ne volim Milosevica, ali nemogu da cutim da mu razne fukare tovare lazima ono sto mu ne pripada. Ako ikad ikome istina znaci, ova spodonba ce zavrsiti na stubu zigosanih zlocinaca koji je mnoge u smrt poslao cinjenem ili ne cinjenjem. Mrsko mi je i gledati ga.

Mateo

pre 6 godina

Eto, mi saljemo.Mesica u Srbiju. Ajde sad, vec jednom, nek Seselj posjeti Hrvatsku, kako je obecao. Necemo mu nista, casna pionirska.

kiza

pre 6 godina

Pre njegovog ulaska u Srbiju na istome primeniti detaljnu dezinsekciju, deratizaciju a zatim izvrsiti detaljnu veterinarsku inspekciju.

BREŽANAC

pre 6 godina

Mesića treba politički likvidirati i nedozvoliti da ikada uđe u Srbiju, a Ugljanina proterati i to odmah.

Izbori 2024

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija