• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

05.04.2018

15:16

BRITANSKI KUKAVIČLUK I LAŽI NEMAJU KRAJA! Čepurin: Džonson požurio da izbriše poruku u kojoj optužuje Rusiju!

Vesti

BRITANSKI KUKAVIČLUK I LAŽI NEMAJU KRAJA! Čepurin: Džonson požurio da izbriše poruku u kojoj optužuje Rusiju!

Podeli vest

Ambasador Rusije u Beogradu Aleksandar Čepurin na svom profilu na Tviteru prokomentarisao je uklanjanje tvita u kome je britansko Ministarstvo spoljnih poslova optužilo Rusiju za umešanost Rusije u aferi Skripal

Čepurin je istakao da je to sve plod laži i kukavičluka.

- Boris Džonson je požurio da obriše poruku na Tviteru sa optužbama na račun Moskve da je tobože otrovala Skripale. Nagle laži i kukavičluk - strašan miks za jednog ministra, pa čak i britanskog - napisao je on na svom Tviteru.


Ranije danas odluku o brisanju tvita prokomentarisala je i Marija Zaharova, portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije.

Velika Britanija sada ima svoju ’epruvetu sramote‘. Evo ga izbrisani tvit britanskog Ministarstva spoljnih poslova da je laboratorija Porton Daun ustanovila da supstanca kojom su, prema rečima Londona, otrovani Skripali pripada Rusiji. Lažovi - napisala je Zaharova na svojoj stranici na Fejsbuku.

RUSKINJA GAZI BRITANCE: LAŽOVI, ŠTO SAD BRIŠETE TVITOVE U KOJIMA NAS OPTUŽUJETE?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija