• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

06.04.2018

10:05

BILT BESAN NA MOGERINIJEVU: Pripreme za ZSO tek sad - ŠTA STE ČEKALI PET GODINA?!?

Politika

BILT BESAN NA MOGERINIJEVU: Pripreme za ZSO tek sad - ŠTA STE ČEKALI PET GODINA?!?

Podeli vest

Uticajni švedski diplomata i lobista Karl Bilt sinoć je na Tviteru besno reagovao na saopštenje iz kabineta visoke predstavnice EUFederike Mogerini u kojem se navodi da Priština pristupa formiranju ZSO...

Karl Bilt, koji je pre nedelju dana u Beogradu razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o situaciji u regionu, reagujući na saopštenje iz kabineta Mogerinijeve, napisao je na tviteru da je Zajednica srpskih opština obećana pre najmanje pet godina i besno dodao da pripreme počinju tek sada.



Sudeći po Biltovoj reakciji, sasvim je sigurno da je predsednik Srbije Aleksandar Vucic u razgovoru koji je pre nedelju dana imao sa bivšim švedskim dipolomatom uspeo da sagovorniku približi stavove Srbije i da ga ubedi u nepravdu koju i Republika Srbija i naše stanovništvo na Kosovu doživljavaju od strane međunarodne zajednice.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
SRBIN iz SRBIJE

pre 6 godina

Sve sto se desava na Balkanu u zadnje vreme je psledica saradnje Ruske Federacije i Turske, kakav sta Vucica kakvi bakraci.

neće proći

pre 6 godina

Da se ne lažemo, ovo je još jedna farsa zapada. Potrošeni srbomrzac Karl Bilt kritikuje Mogerinijevu, kako bi kod naivnih Srba stvorio famu kako im je on zaboga prijatelj. Srećom ovaj internet je čudo, pa ako neko i zaboravi ko su nam neprijatelji, lako i brzo na internetu može da ih pronađe.

Nikolina

pre 6 godina

Svaki glas koji se čuje u cilju ispravljanja nepravde koja je Srbiji naneta u vezi KiM, makar bio i usamljen poput Biltovog, je ipak plamičak nade da će pravda na kraju biti zadovoljena.

SS

pre 6 godina

A gde je on bio ovih pet godina,kao da je tek sad čuo,možda na marsu.Oni svi zajedno očito zajebavaju nas.

Marina

pre 6 godina

Kada se pristina pritisne, onda ce doci do napredka odnosa.

Graje

pre 6 godina

Beogradu razgovarao sa predsednikom Aleksandrom Vučićem o situaciji u regionu, reagujući na saopštenje iz kabineta Mogerinijeve, napisao je na tviteru da je Zajednica srpskih opština obećana pre najmanje pet godina i besno dodao da pripreme počinju tek sada. ZSO je treba da se formira.

Laki

pre 6 godina

Licemer , s kim sve ne mora Vucic da razgovara , ne volim Vucica al mi ga je nekad zao.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija