• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

07.04.2018

13:21

ŠIPTAR SE DOZVAO PAMETI?! Pacoli: TO ŠTO JE POLICIJA RADILA ĐURIĆU BILO JE STRAŠNO!

Politika

ŠIPTAR SE DOZVAO PAMETI?! Pacoli: TO ŠTO JE POLICIJA RADILA ĐURIĆU BILO JE STRAŠNO!

Podeli vest

Ministar spoljnih poslova lažne države Kosovo Bedžet Pacoli priznaje da od hapšenja direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marka Ðurića nije trebalo praviti spektakl, te da je policija preterala

- Ponašanje policije prema Ðuriću je bilo strašno. Nije trebalo da se dovodi u Prištinu na taj način - kazao je on u emisiji "Specijalno" na telviziji "T7".

Rekao je da, kada je već bio doveden u Prištinu, Ðurića nije trebalo da "razvlače po ulicama", kao što je to učinila policija.

Pacoli je ponovio da je hapšenje Ðurića bilo neophodno, pošto je, kako kaže, ilegalno ušao na Kosovo.

- Zaustavili smo ga i vratili. Ali, zašto ga je policija dovela u Prištinu na takav način, ja ne znam. Ne znam zašto se to desilo i nije trebalo tako da se desi. Trebalo je samo da ga udaljimo sa Kosova, a ne da pravimo spektakl - podvukao je Pacoli.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Mira

pre 6 godina

Šta se i očekivalo od nepismeni i pokvarenih zlotvora Šiptara. Kosovo je srpsko i biće srpsko i čiste pešice za Albaniju.

marija

pre 6 godina

Nije se on sam dozvao pameti to je neko drugi uradio.

Zoran

pre 6 godina

Njiva svest je toliko razvijena da o posledicama onog sto rade razmisljaju tek kad ih osete.

Mille

pre 6 godina

I on se dozvao pameti a EU jos nije. Sramota, bedna i jaydna EU. Tuga sto moramo u nju.????

SERGIJE

pre 6 godina

Izvinjavam se a jel njima tj njemu neko nesto vjeruju. Oa kao i njihovi mentori nemaju morala i časti ni ič

poli

pre 6 godina

Džabe sad pokušavaju da se operu,šteta je načinjena i koštaće ih debelo taj zločin

Dasa

pre 6 godina

Ovaj se pravi prost,pa to je tvoja policija.tj teroristi.

Milena

pre 6 godina

Ma boli njih uvo oni ce i dalje da nadaju nas narod bedni kao da smo im skrivili ne znam ni ja sta!

Damir

pre 6 godina

To nije bila policija vec raspustena albanska banda.

Milica

pre 6 godina

Ovom scenariju fale jos suze! Smesni ste stvarno! Dosta sa lazima!

Vlada

pre 6 godina

To je tako kad imaš bepravnu državu i sklepaš ekipu za hapšenje. Daleko od profesionalizma i daleko od uljudne politike.

sara

pre 6 godina

Они су овим понизили само себе и показали колико се не разумеју и колико искуства немају. Покајање није довољно, морају за овакве ствари и да одговарају.

Miloš

pre 6 godina

Mnogo se potresao oko srba, čini mi se da njega više brine fotelja koja mu se klima

Riki

pre 6 godina

Šiptari kad osete tvrdo omekšaju ko pamuk. Jaki su samo u čoporu i to na goloruke ljude kao i njihovi mentori OLOŠI AMERI. Jednom rečju svi su oni pi*de.

Nena NS

pre 6 godina

Marko Đurić ima sva prava da ide na KiM .Vlasti u Prištini još jednom pokazuju netrepeljivost i bezobrazluk prema Srbiji.

Gogec

pre 6 godina

On kao ne zna zasto su oni to uradili? Pa koga lazete, sram vas bilo! To su uradili jer im je naredjeno i pritom su u tom cinu iz duse uzivali!!

Doris

pre 6 godina

Mi znamo da je to bilo strasno, a najbolje zna Marko Djuric i njegova porodica koji su prosli kroz traumaticno iskustvo. "Razvlacili" ste ga po ulicama jer ste tako HTELI, jer samo tako znate da se ponasate, sve vam se vrti oko agresije!

Bojan

pre 6 godina

Kasno se oglasio, a verovatno je i sam ucestvovao u toj akciji na neki nacin.

Vuk

pre 6 godina

Ali da nije bio spektakl, vi ne bi bili u centru paznje, jedino vam je to bitno.

Mirko

pre 6 godina

Nije se dozvao pameti, nego je samo priznao ono sto je ocigledno.

Nikola

pre 6 godina

Ako vam je stvarno zao za ta desavanja sto su bila onda bi odgovorni trebali da odgovaraju za to, a mi od te vase price i da vam je zao nemamo nista

Dusan

pre 6 godina

Taj Bedzet Pacoli je nepismen cocek on samo ima para i to nezna koliko on je jedan od najbogatijoh ljudi na kosovu mozda i na Balkanu. On je i pre rata bio bogat jer znam mi smo iz istog mesta.Drugo ima jak lobi u inustranstvu, jer su njegovi svi vani i imaju para. To sto daje izjave u vezi Mrka DJurica hapsenje i ostalo to mu drugi serviraju pricu on sa time nerma veze iako je ministar s[poljnih poslova lazne drzave Kosova. Oni jedva cekaju da Srbija kaze jeste mi se slazemo da podelimo Kosovo i Metohiju, oni samo opipavaju puls Srbiji kako ce se ponasati na pregovorima u Briselu. Uvek su radili i radice kako im Amerikanci kazu i kako im narede.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija