• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

09.04.2018

08:46

VUČIĆ DANAS I SUTRA U BiH: Prvog dana sastanci s Čovićem, srpskim udruženjima i episkopom Grigorijem

Politika

VUČIĆ DANAS I SUTRA U BiH: Prvog dana sastanci s Čovićem, srpskim udruženjima i episkopom Grigorijem

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić počeće danas dvodnevnu posetu Bosni i Hercegovini povodom otvaranja Međunarodnog sajma privrede u Mostaru

Prema najavi iz njegovog kabineta, Vučić će se tokom dana sastati sa članom Predsedništva BiH Draganom Čovićem, kao i sa predstavnicima Koordinacionog odbora srpskih udruženja i organizacija u Mostaru.

Predsedavajući Predsedništva BiH Bakir Izetbegović, kao i član Predsedništva Mladen Ivanić neće doći na otvaranje 21. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru.

Njih dvojica neće prisustvovati ni večeri na koju su pozvani regionalni lideri, a koju organizuje Dragan Čović, inače jedini član kolektivnog vrha države koji će prisustvovati Sajmu čiji je pokrovitelj Predsedništvo BiH.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će, tokom prvog dana posete obići radove na obnovi Saborne crkve Svete trojice i sastati se sa episkopom zahumsko-hercegovačkim i primorskim Grigorijem.

Drugog dana posete, u utorak, predsednik Vučić najpre će se sastati sa predsednikom Vlade Bugarske Bojkom Borisovom, koji će prisustvovati otvaranju sajma u Mostaru.

Posle tog susreta, Vučić će otvoriti 21. Međunarodni sajam privrede i obići štandove Srbije - zemlje partnera na ovogodišnjem sajmu, kao i štandove drugih izlagača.

Tokom popodneva, Vučić će boraviti u Trebinju, gde će obići radove na izgradnji dečjeg vrtića "Srbija", otvoriti Konzularnu kancelariju Generalnog konzulata Srbije i obići Saborni hram Svetog Preobraženja Gospodnjeg.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Erika

pre 6 godina

Nadam se da će sajam doneti još investicija u Srbiju!

Nikola

pre 6 godina

Vučića očekuju brojni i važni sastanci u BiH.

Ana Mona

pre 6 godina

Mnostvo sastanaka jesu dokaz koliko se Vucic zalaze za sto stabilnije i jace odnose u regionu, jer je to neophodno za njegovu stabilnost.

Dalibor

pre 6 godina

Мора се разговарати и помоћи Срби који живе у колини Мостара.

Afrodita

pre 6 godina

Predsednik Srbije nastavlja da se bori za dalji ekonomski napredak nase zemlje.

Hedona

pre 6 godina

Jako je važno da se ekonomski obe države razvijaju kako bi očuvali mir i stabilnost na Balkanu.

Hedona

pre 6 godina

Svaka saradnja sa državama u regionu podtiče na ekonomsku stabilnost i razvoj.

Dexy

pre 6 godina

Predsednik neumorno radi na ucvrscivanju odnosa sa prijateljskim zemljama. Narocito mi je drago da Srbija moze da se predstavi sa svojom privredom i kulturom.

Jovana

pre 6 godina

Privredna saradnja je u fokusu interesovanja svih ucesnika.

Fudbaler

pre 6 godina

Aleksandar Vučić želi da ojača ekonomsku saradnju kako bi obezbedio mir i stabilnost u regionu.

beli

pre 6 godina

Vucic danas se sastaje sa Covicem u Mostaru I ojos drugim zvanicnicima kao I sa Bugarskim premijerom.

jovana

pre 6 godina

Srbija i BiH moraju da rade na jacanju ekonomskih odnosa!

Miki

pre 6 godina

Sa susedima treba razgovarati uvek otvoreno o svemu!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17