• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.04.2018

13:27

ŠTO JE TAJKUNU MILO... Đilas naručio hvalospev na internetu, PA SE DIVI SAM SEBI!

Politika

ŠTO JE TAJKUNU MILO... Đilas naručio hvalospev na internetu, PA SE DIVI SAM SEBI!

Podeli vest

O kako bi samo Dragan Đilas voleo da ponovo bude na vlasti. To izbija iz svake njegove reči, rečenice, pa i iz tvitova i tekstova koje deli na svojim društvenim mrežama

Tako je tajkunski favorit, čovek koji je ozbiljno zadužio Beograd a sada bi da bude lider opozicije, danas sav ponosan na svom tviter profilu podelio kolumnu Jasmine Lukač "Ko maše belom zastavom u opoziciji", objavljenu na jednom portalu, pokazujući da se u potpunosti slaže sa njom.

A u tekstu, baš čudno, pljuvanje po svima ostalima iz opoziciji i veličanje Đilasa.


Evo nekoliko rečenica iz pomenutog teksta, koji zamalo zvuči kao da nije naručen, i na koji se verovatno Đilas i Mišković tope kao sladoled u rerni. 

"Šta je glavni problem sa sadašnjom opozicijom, a to je samo drugo lice naše vlasti, a i nas samih? Prvo, to što veruju da, ako će Vučić padati na Kosovu, onda mora da ga sruši desnica, a desnica to je sada niko drugi nego Boško Obradović". 

JANKOVIĆ PORUČIO ĐILASU: Dogovori se sa sobom da li možeš da se dogovoriš sa nama!

"Sadašnja opozicija krizu liderstva rešava bezuspešno neprekidno od 2012. Pojedini u DS su tek sad, posle izbora u Smederevskoj Palanci (SNS 66 odsto) došli do zaključka da ljudi ustvari glasaju za naprednjake i da se samo prave da to ne rade. Drugi su pak zaključili da je kapilarni glas izum kakav je nemoguće pobediti".

"Najmanje ih troje - Saša Janković, Vuk Jeremić i Boris Tadić - izgleda procenjuje da je dovoljno samo da postoje na političkoj sceni i da se izjašnjavaju o Vučićevoj politici. Jeremić to zasad radi najspektakularnije i sa mnogo više energije od svog nekadašnjeg profesora Tadića. Ovo jeste dobar način da usavršavaju svoj javni nastup, ali teško da će im to zaista pomoći da zaljuljaju Vučićevu vlast iole ozbiljno. I pri tome će dalje jedno oko bacati na Boška Obradovića neodlučni u kojoj meri da budu i protiv njega".

VESIĆ: Razumem Đilasa, SVE ŠTO SMO IZGRADILI JE DOKAZ NJEGOVE NESPOSOBNOSTI!

"I zato će možda propusititi jedinu priliku da Vučić ne ostvari potpuni putinovski model vladanja i ispuni najave da će sam da odluči kada će se povući sa vlasti i ko će mu iz SNS biti naslednik. A to je koncpet koji im je ponudio Đilas sa Savezom za Srbiju". 

"Ukoliko u opoziciji ne žele takav savez, ukoliko ni sam Đilas onda još više ne želi da se troši na nemoguće projekte, onda nećemo ni imati političku scenu".

Dakle, u osnovi, bez Đilasa - propast, piše Jasmina Lukač. I zaliva Đilasovu sujetu. A on cveta u Miškovićevoj vazni. 

Jad i beda srpske opozicije.

MIŠKOVIĆEVO "VREME" NE PRESTAJE DA TUGUJE ZBOG PORAZA DRAGANA ĐILASA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dalibor

pre 6 godina

Đilas je prošlost na političkoj sceni Srbije , tako je poleteo i Janković pa je sada ispod cenzusa.

Nemanja

pre 6 godina

Đilasa će uskoro "otkačiti" oni sa kojima je bio u kakvom-takvom dogovoru za beogradske izbore. I oni su shvatili ko je Đilas, kakve su mu namere.

dača

pre 6 godina

"уста моја хвалите ме да вас не поцепам "

Nikolina

pre 6 godina

Niiikada se Đilasu neće dogoditi ono što najviše želi, a to je da ga narod hvali!

Nemanja

pre 6 godina

Nikakvom propagandom i hvalospevima on ne moze da ocisti prljav obraz!

Bojan

pre 6 godina

Naučio čovek da sam sebi daje novac, da sam odlučuje, da njegove firme imaju monopol, da izvlači novac... naučio čovek sebi da pomaže pa zašto ne bi naručio i neki hvalospev na internetu, da malo i to uključi u svoju propagandnu mašineriju?! Ništa čudno..

Ivana

pre 6 godina

Đilas je oličenje svega negativnog na političkoj sceni.

Avalon

pre 6 godina

Ovi likovi sa Djilasom su politička prošlost a izbori su to nedvosmisleno potvrdili.

mina

pre 6 godina

Djilas sada samo moze da masta da ce ikada vise biti na vlasti, jer njegovo je proslo.

Milanka

pre 6 godina

Djilas pokusava na sve nacine da se "dokopa" vlasti, ali narod ga nakon svega loseg sto je uradio, vise ne zeli!

Kibo

pre 6 godina

Glavni problem sa sadasnjom opozicijom je sto su svi u njoj dojucerasnji lopovi koji su opljackali ovu zemlju i sve stare i poznate glave niko nov i niko sa planom i nacinom da ista promeni. Jedini plan koji imaju je pljuvacina protivnika i neistomisljenika.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija