• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: tanjug.rs/ informer.rs

10.04.2018

17:23

POKRET SOCIJALISTA: Jeremić opet putuje u Njujork da napada svoju državu

Politika

POKRET SOCIJALISTA: Jeremić opet putuje u Njujork da napada svoju državu

Podeli vest

Pokret socijalista saopštio je danas da "propali dosovski političar", lider Narodne stranke Vuk Jeremić, nije propustio priliku da svoju posetu Njujorku iskoristi kako bi ponovo napao svoju državu

- Jeremić koji za sebe kaže da je veliki patriota je na najveći hrišćanski praznik u američkim medijima svoju državu predstavio kao despotsku i zatvorenu, najgoru na Balkanu. Jasno je da je Jeremić uvek spreman da laže i da bude protiv svog naroda i države samo da se dodvori strancima i to nas baš ni malo ne čudi - ističe se u saopštenju. 

PS navodi da Jeremić, kada je mogao da kao srpski ministar ide po mišljenja u strane ambasade, da izda Kosovo i Metohiju i prevari Rusiju, da protera UNMIK i dovede Euleks, "da sa svojim dosovskim prijateljima Vučiću ostavi opljačkanu Srbiju pred bankrotom" - zašto bi mu bio problem da u svetu o svojoj državi i narodu govori najgore. 

- Aleksandar Vučić će i pored ogromne količine mržnje, zavisti, laži i zlobe koju dosovsci svakodnevno ispoljavaju prema njemu, nastaviti da se državnički i dostojanstveno bori za svoj narod i za očuvanje celovitosti i nezavisnosti svoje zemlje. Vučić je državnik sa jasnom vizijom, a dosovac Jeremić će uvek ostati sitni politikant koji blati svoju državu po svetu - piše u saopštenju. 

Jeremić je za američki časopis "Nešenel interest" izjavio da je na Zapadnom Balkanu na snazi aranžman između lokalnih "stabilokrata" i dela evropskih funkcionera i političara koji "okreću glavu od rastuće diktature u regionu", uz tvrdnju da predsednik Srbije "vlada despotski".

JOVANOV: Jeremiću je svaki kaktus u Arizoni važniji od Srbije!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
vlado

pre 6 godina

To samo govori o njemu i potvrdjuje da je izdajnik Srba i Srbije i da je NATOVuk.

Milanka

pre 6 godina

Kakav je to Jeremic covek koji svesno radi protiv svoje drzave i svog naroda?!

brane

pre 6 godina

Jeremic se dodvorava strancima tj Americi govoreci lose o Srbiji a naziva sebe patriotom ali mi znamo ko je jeremic zaslepljen mrznjom prema vladajucoj stranci zato of njega ne ocekujemo nista lepo .

Miloš

pre 6 godina

Šta drugo očekivati od Jeremića? On je lažov i lopov, uvek radi protiv svoje države!

Lazar

pre 6 godina

Јеремић има подршку неких западних земалја, које нису добронамерне према Србији. Финансирају његова многобројна путовања. Али, грађани све виде и памте.

Branka

pre 6 godina

Ja da sam na Jeremicevom mestu bih se povukla iz politike posle onih silnih neuspeha na izborima. Sad pokusava na kvarno da dodje na vlast!

Milena

pre 6 godina

Jeremicu izgleda nikako nije jasno da je odavno trebalo da se povuce sa politicke scene Srbije! Jadno i bedno na sta ce sve spasti samo da dodje na vlast!

Suncica

pre 6 godina

I verovatno da uzme jos malo para od amerikanaca, da bi vodio prljavu politiku.

Milko

pre 6 godina

Nema čovek pametnijeg posla. Na domaćoj političkoj sceni propao, pa pokušava nešto da postigne u inostranstvu.

Zoka

pre 6 godina

On izgleda nije ni svestan svoje nesvesti. Kako ga nije sramota

cica

pre 6 godina

Jeremić kakav je bio takav je i sad i takav će ostati, potrčko tuđi.

Nada

pre 6 godina

Dezurna tuzibaba,gospodin Jeremic nije u stanju da vodi drugaciju politiku osim politike tuzakanja,koja ovde ne prolazi!

Sneža

pre 6 godina

Najlakše je tako.Mada šta mu vredi građani su prepoznali njegove kvalitete,pa je u skladu sa njima i prošao na izborima.

Jelena

pre 6 godina

Ako je moguce neka ostane tamo i neka nam se ne vraca.

Marina

pre 6 godina

Vucic ce se uvek boriti za svoj narod i pored ovih laznih patriota.

zikica spanac

pre 6 godina

Znate sta. Ovog ortodoksnog bukadziju...covek koji se okoristio od ove drzave..e, pa sada ide da buce i galami po svetu pa jos u nama bas nenaklonjenoj drzavi...pa to je sram i za njega i za one koji mu mogu stati naput. Covek koji je protiv svoje drzave je>>drzavni neprijatelj<< i takve treba uhapsiti.

Mitar

pre 6 godina

Mi valjda vec shvatamo da van Srbije niko ne zna ko je Vuk Jeremic.

Miodrag

pre 6 godina

Sva sreca pa ga niko tamo ne prepoznaje. Pitace se ko je ovo sa ulice dosao i prica gluposti.

mala

pre 6 godina

Videli smo mi koliko Jeremic voli Srbiju i sve nas.

ceca

pre 6 godina

Svako ko njega slusa ,isti je ko i on,,,a licno mislim da ih je malo!

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija