• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović - B. Vukčević

11.04.2018

19:55

HAŠIM TAČI LAJE, AMERIKA UJEDA! Nastavak zločinačke politike SAD i NATO pakta: SRBIJO PREDAJ KOSOVO ILI ĆEŠ IMATI  NOVI RAT!

Politika

HAŠIM TAČI LAJE, AMERIKA UJEDA! Nastavak zločinačke politike SAD i NATO pakta: SRBIJO PREDAJ KOSOVO ILI ĆEŠ IMATI NOVI RAT!

Podeli vest

Vašington nam kroz usta predsednika lažne države Kosovo Hašima Tačija poručuje: Srbijo, ili mirno predaj Kosovo ili ćeš imati rat!

SAD i NATO pakt preko takozvanog predsednika lažne države Kosovo Hašima Tačija otvoreno prete Srbiji novim ratom!

Informerovi sagovornici, vrsni politički i vojni stručnjaci, tvrde da Tači prekjuče na Košarama nije samoinicijativno izjavio da će Priština 'na pretnje iz Srbije odgovoriti puškama, kao pre 19 godina', već da je to uradio po nalogu Vašingtona. Ova poruka, kažu naši sagovornici, jeste zapravo nova ucena ispostavljena našoj državi, a ta ucena glasi: Srbijo, ili mirno predaj Kosovo ili ćeš imati rat!

Nemoguć izbor

Da je ova provokacija pažljivo osmišljena kako bi Zapad

Lažni mirotvorci

Amerikancima nikada nije bilo stalo do mira na Kosovu. Oni su tamo pripremali i izazvali rat

Božidar Delić, general u penziji

poslao preteću poruku Srbiji, dokazuje i činjenica da Tači i šiptarska vlast iz Prištine prethodnih godina nikada nisu organizovali "proslave" na karauli Košare, na kojoj su OVK, NATO i vojska Albanije 1999. godine, inače, doživeli najteži ratni poraz.

Željko Cvijanović, glavni urednik 'Novog standarda', kaže da nema nikakve sumnje da je Tačijeva izjava američka pretnja Srbiji.

- Logika političkih pregovora nalagala bi da dijalog Beograda i Prištine bude uokviren dvema tačkama. S jedne strane, bio bi to sporazum zasnovan na kompromisu, a sa druge postojeće stanje, "status kvo", što neki nazivaju zamrznutim konfliktom. Grubom intervencijom SAD, koje se zapravo pojavljuju kao pregovarač u ime Prištine, logika pregovora je narušena i kreće se između druge dve tačke. Ili će Srbija dati Prištini sve ni za šta, članstvo u UN za obećanje članstva u EU, ili će imati ratni sukob, budući da SAD ne dozvoljavaju mogućnost zamrznutog konflikta. 

Dakle,

čekajtebre!

PREDRAG MARKOVIĆ
ISTORIČAR
Tači je razbojnik i u pravednijem međunarodnom poretku sedeo bi u nekom zatvoru. To što on kaže treba da posmatramo kao vrstu polukriminalne provokacije.

pretnja puškama Hašima Tačija niti je proizvod njegove pameti niti stav njegove politike. To je američka pretnja Srbiji da ne računa na zamrznuti konflikt, nego da izabere hoće li sve dati

Traže da im damo sve ni za šta

Ili će Srbija dati Prištini sve ni za šta, članstvo u UN za obećanje članstva u EU, ili će imati ratni sukob

Željko Cvijanović

Albancima ili će imati rat - podvlači Cvijanović.

General u penziji Božidar Delić takođe je ubeđen da Šiptari "laju samo kad im gazda to odobri".

- Amerikanci su svoju 'ljubav' prema nama pokazali i dokazali NATO agresijom na Srbiju. Oni nam ne veruju i nikada nam neće verovati, pa čak i da uđemo u NATO pakt. Nikada im nije bilo stalo do mira na Kosovu. Oni su tamo pripremali i izazvali rat, a sada žele da dalje iscrpljuju Srbiju... Poslednji je trenutak da se Srbija priključi Rusiji i drugim borcima protiv hegemonije. Očigledno je da evropski voz ne želi da priključi vagon koji se zove Srbija - naglašava Delić.

Branićemo sever

Lider

mojugao

EDVARD DŽOZEFANALITIČAR
Srbija ne treba da očekuje da će biti dramatičnih promena u američkoj politici. U Vašingtonu postoji konsenzus oko dve činjenice: da je Kosovo nezavisno i da Srbi koji tamo žive imaju svoja prava.

SNP Nenad Popović smatra da pretnje teroriste i zločinca predstavljaju još jednu potvrdu da Srbija mora da jača vojsku, policiju i druge snage bezbednosti.

- Jasan je kontinuitet separatističkih namera da isprovociraju rat sa Srbima. Znamo da provokacije šiptarskih separatista nisu bez podrške onih koji su ih doveli na vlast. Ipak, Tačiju je bolje da ne iskušava strpljenje Srba i da se ne uzda previše u svoje mentore i lobiste plaćene novcem stečenim kriminalom. A mentori lažne države Kosovo trebalo bi da obuzdaju svoje štićenike u Prištini jer Srbija neće dopustiti bilo kakav napad na sever Kosova - zaključuje Popović.

Lazanski: Žele opet sukobe

Vojni komentator Miroslav Lazanski kaže da je izjava Hašima

da se ja pitam

NIKOLA SELAKOVIĆSEKRETAR PREDSEDNIKA
Srbija nikom ne preti, već čuva mir u regionu. Onaj ko priča o pretnjama iz Srbije i odgovoru puškama, nije ni pričao o puškama i pretnjama, već o tome da su se pre 20 godina borili za stvaranje 'velike Albanije'.

Tačija dokaz da Albanci u budućnosti planiraju 'veliku Albaniju'.

- U Prištini govore o pomirenju, a onda odu na Košare, simbol našeg otpora agresiji koja je krenula iz Albanije, i pošalju poruke da će opet doći sa puškama. Pa gde je tu prostor za pomirenje?! - pita se Lazanski.

BRITANCI NAREDILI UNIŠTENJE VUČIĆA! Počela prljava kampanja protiv predsednika Srbije!

ZMIJA TAČI PRETI SA KOŠARA: Srbiji ćemo odgovoriti kao pre 19 godina - PUŠKAMA!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Stojan

pre 6 godina

To znamo svi da je Taci kao i ovi njegovi siptarcici kukavice zapad i SAD ih stite zato oni laju

milos

pre 6 godina

E pa ovog puta necemo posustati albancima i amerikancima.ne damo KOSOVO>

Mihajilo

pre 6 godina

Znamo da Priština nema ni vojnu ni ljudsku snagu koja bi smela da ratuje sa Srbijom. Sve su ovo reči SAD i NATO, ne mogu nam oprostiti nezavisnost.

goran

pre 6 godina

aha napasce isto kao sto smeju koreju ili siriju ajde bas da vidimo, putin je tu a i rekao im je ko napadne srbiju napao je i rusiju pa ajde krenite vise da vas istrebimo za sva vremena

Marijana

pre 6 godina

Amerika I Kosovo misle da ce pretnjom nesto da postignu.

SS

pre 6 godina

Sve u svemu,džukele koje laju izdaleka a nesmeju da ujedu.

Rale

pre 6 godina

Imam rešenje za Kosovo, ali nije za javno objavljivanje.

Goksi

pre 6 godina

Udruženi šćiptari su mnogo jaki a uz NATO i SAD podršku misle da su uhvatili boga za m**a.

Radovan

pre 6 godina

Mnogo je tih huškačkih izjava i zveskanja oružjem a ako ovo vodi u nove sukobe svaka čast svetskom moćnicima stvarno smo dugo uživali u miru!!!!!!!!!!!!!

Slave

pre 6 godina

Uvek su silom sve resavali i resavaju. To im je glavni argument. Srbija mirno i diplomatski mora da se bori za svoje interese. Vucicu je sigurno najteze, tim vise sto EU nema izrazenu moc i zelju da resi problem Kosova.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija