• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

12.04.2018

11:26

VUČIĆ ČESTITAO ALIJEVU POBEDU NA IZBORIMA: Veliko poverenje građana svedoči o tome da prepoznaju snagu vaše vizije za dalji napredak zemlje!

Politika

VUČIĆ ČESTITAO ALIJEVU POBEDU NA IZBORIMA: Veliko poverenje građana svedoči o tome da prepoznaju snagu vaše vizije za dalji napredak zemlje!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je predsedniku Azerbejdžana Ilhamu Alijevu pobedu na izborima, najaviši istovremeno da će uskoro posetiti Baku

- Primite moje najiskrenije čestitke za pobedu na predsedničkim izborima i najbolje želje za uspeh u radu - navodi se u čestitki, sapštila je Pres služba predsednika Republike.

Vučić poručuje i da veliko poverenje, koje su Alijevu ponovo ukazali građani Azerbejdžana svedoči o tome da prepoznaju snagu njegove vizije za dalji napredak zemlje.
Vučić je uveren da to poverenje daje i snažnu volju Alijevu da nastavi čvrsto utemeljenim putem uspeha.

- Raduje me što ću uskoro ponovo posetiti vašu zemlju i sa vama nastaviti sadržajne razgovore, koje smo vodili tokom moje prethodne posete, kao i u drugim prilikama, jer delimo želju i odlučnost da nastavimo zajednički rad na daljem razvoju tradicionalno prijateljskih odnosa i strateškog partnerstva između Srbije i Azerbejdžana, u skladu sa doslednim poštovanjem principa suvereniteta i teritorijalnog integriteta međunarodno priznatih država - navodi se u čestitki Vučića.

Alijev je odneo ubedljivu pobedu na jučerašnjim vanrednim predsedničkim izborima u toj naftom bogatoj zemlji na obali Kaspijskog mora, što mu donosi još jedan, sedmogodišnji predsednički mandat.



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
mina

pre 6 godina

Građani su odlučili i dali poverenje pravom čoveku..

Jeca

pre 6 godina

Nadamo se nastavku sveobuhvatne saradnje dveju zemalja.

Viki

pre 6 godina

Srbija intezivno radi na jacanju saradnje sa Azerbedjanom.

Viki

pre 6 godina

Drzava Srbija intezivno radi na jacanju saradnje sa Azerbedjanom.

Miki

pre 6 godina

Predsednik Azerbejdžana je iskreni prijatelj Srbije!

Ana

pre 6 godina

Svaka cast predsedniku, gradi dobre odnose sa ostalim zemljama. Progurao je Srbiju u svet!

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija