• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

12.04.2018

14:08

KAKAV LICEMER! JEREMIĆ VIŠE VOLI TREŠNJIN CVET U VAŠINGTONU, NEGO SRPSKU ŠLJIVU!

Politika

KAKAV LICEMER! JEREMIĆ VIŠE VOLI TREŠNJIN CVET U VAŠINGTONU, NEGO SRPSKU ŠLJIVU!

Podeli vest

Putinjski Vuk Jeremić i dalje "brine" o srpskom narodu iz daleke Amerike?!? Posle epizode sa kaktusima u pustinji Arizone, Jeremić se na društvenim mrežama oglasio iz Vašingtona, oduševljen trešnjinim cvetom u glavnom gradu SAD. Jedino ga izgleda nije briga za srpsku šljivu

Jeremić je još jednom pokazao kako se višestruko isplati mrzeti Vučića i aktuelnu vlast, jer se već desetak dana švrćka po Sjedinjenim Američkim Državama, od Njujorka, preko pustinje u Arizoni, pa nazad do Vašingtona.

Jeremić se danima hvali provodom u SAD, jedino mu ne pada na pamet da otkrije odakle mu pare za tako luksuzno uživanje, o kome velika većina građana Srbije, o kojima on toliko brine, može samo da sanja.

NATO VUK SILNO BRINE O SUDBINI KIM DOK LADI MU*A U ARIZONI!

Posle kaktusa u pustinji Arizone, Jeremić se oduševio trešnjinim cvetovima u Vašingtonu. Jedino ga izgleda nije briga za srpsku šljivu - nje se seti samo pred izbore kad narodu prodaje šarene laže.






Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vukasin

pre 6 godina

- Tata , šta je to starleta ? ... - To ti je sine isto što i Vuk Jeremić : niko ne zna čime se bavi i ko je plaća !

Sinisa

pre 6 godina

Najgori ministar spoljnih poslova u istorihi srpskog naroda,a sto je jos gore veoma los covijek. Pa unakazio je srbiju prebacivanjem pregovora iz un,na eu. Tamo smi imali neku sansu,a sa ovim kolonijalistima nikakvu nazalost. To je zaostavstina vuka jeremica i bivse vlasti.

Jasna

pre 6 godina

Jeremica nikad nije bilo briga za nasu zemlju, on je samo gledao kako da ostvari svoje sopstvene zamisli i interese i nista drugo ga ne zanima..!

Isidora

pre 6 godina

Jeremic sve vise iskazuje svoju pokvarenost i svoje pravo lice, stvarno treba da ga bude sramota, uvek mu je sve drugo bilo prece od svoje drzave i naroda..!

maja

pre 6 godina

Jeremicu je jedini posao na politickoj sceni da bude kriticar.

Beloica

pre 6 godina

Kome je uopste bitan taj mali lopovcic cipi ripi pa stalno pisete o njemu tako mu samo dizete rejting kojeg zapravo i nema

Maja

pre 6 godina

Neka ga u Americi,neka se i ne vraća...više pripada tamo nego u Srbiji.

robinhude84

pre 6 godina

Nek se preseli onda u Vasington, samo ako ga budu zeleli!!!!!

didi

pre 6 godina

kreten izigrava Ferdinanda u americi šteta što se nije nabo na kaktuse verovatno bi mu i tada Vučić bio kriv.Pokušava da ublaži smrad kanalizacije iz koje je ispuzao.

Posmatrač dešavanja

pre 6 godina

Propali generalni sekretar još ne može da shvati da je ostao u prošlosti,verovatno više voli i Sarajevo nego Beograd.

peraciganin

pre 6 godina

Kod Jeremica nema vise ni stida ni srama,gde god ode blati svoju zemlju.

Micka

pre 6 godina

Sve je njemu draze nego sopstvena zemlja! Izdajnik...

Ana

pre 6 godina

Jeremic se prodaje za pare i luksuz amerima, nista mu nije sveto!

Jelena

pre 6 godina

Sta ce covek mora da se divi tresnjinom cvetu, kada nepoznaje nase lepe cvetove sljiva,kajsija i mnogo drugih lepih vocaka.

srki

pre 6 godina

Nek ostane tamo i nek se nikad više nevradti taj licemer

Stojan

pre 6 godina

A sta on toliko radi u Americi i ko to sve placa? Znate, boravak tamo moze da bude veoma skup.

Miloš

pre 6 godina

Jeremića nije briga ni za Srbe ni za šljivu, on samo vodi računa o svom džepu. Želi da pokrade narod i napuni svoje džepove. Licemer najveći.

Mia

pre 6 godina

Stvarno se" primecuje" da puno "radi" za dobrobit svih Srba!Tesko nama sa njegovom propalom politikom!

Kristijan

pre 6 godina

Neka ostane tamo ne treba da se vraća u Srbiju!

bisa

pre 6 godina

Posle divljenja u Arizoni kaktusima sad se Vuk Jeremic u SAD divi tressnjinom cvetu u Vasingtonu a sta ga briga za sljivin cvet u Srbiji ,.Odakle mu tolike pare da se svrckaa po Americi .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija