• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

14.04.2018

13:31

AMERIČKI PODREPAŠI IZ PRIŠTINE U EKSTAZI! Tači i Haradinaj se raduju vazdušnim napadima na Siriju!

Politika

AMERIČKI PODREPAŠI IZ PRIŠTINE U EKSTAZI! Tači i Haradinaj se raduju vazdušnim napadima na Siriju!

Podeli vest

Zvaničnici lažne države Kosovo podržali su danas vazdušne napade na vojne ciljeve u Siriji kao odgovor na upotrebu koriščenja hemijskih oružja protiv civila.

Predsednik tzv. Kosova Hašim Tači je rekao da snažno podržava odluku SAD, Velike Britanija i Francuske da napadnu vojne ciljeve kako bi se oslabila sposobnost režima sirijskog predsednika Bašara el Asada da ponovo koristi hemijsko oružje protiv civilnog stanovništva.

- Hemijski napadi protiv civilnog stanovništva su neljudski i oni treba da budu okončani. Mi smo ubeđeni da zapadne i civilizacijske vrednosti treba da pobede bilo koji režim - rekao je Tači i dodao da Kosovo snažno podržava napore zapadnoevropskih država da se okonča rat u Siriji i režim predsednika Asada.

(LIVESTREAM) SAD, BRITANIJA I FRANCUSKA NOĆAS BRUTALNO NAPALE SIRIJU! Svet u šoku i strahu, RUSIJA I KINA OŠTRO OSUDILE KRŠENJE MEĐUNARODNOG PRAVA!

Napad na ciljeve u Siriji je podržao i premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj i ocenio da su napadi hemijskim oružjem neoprostivi.

U zajedničkoj operaciji snage vojske SAD, Britanije i Francuske izvele su vazdušne napade na mete povezane sa postrojenjima za hemijsko oružje Sirije.

ZAGRMEO PUTIN: SAD i njeni saveznici napali Siriju kršeći povelju UN!

Načelnik generalštaba Zdruzženih snaga SAD general Džozef Danford potvrdio je da su izvedena tri udara - prvi na naučni centar u blizini Damaska, drugi zapadno od Homsa i treći na lokaciji u blizini gde su se, kako se sumnja, nalazili postrojenje za hemijsko oružje i komandni centar.

OD "TOMAHAVKA" NISU OSTALI NI PARČIĆI! Oboreno svih 20 raketa kojima su AMERIKANCI GAĐALI AERODROM U DAMASKU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
dr

pre 6 godina

a vadjenje organa niije zlocin protiv covecnosti. samo jos malo,kad pocnu ameri da ih salju kao topovsko meso pa ce da pevaju,lele majko.

dr

pre 6 godina

a vadjenje organa niije zlocin protiv covecnosti. samo jos malo,kad pocnu ameri da ih salju kao topovsko meso pa ce da pevaju,lele majko.

DEDA RAKA

pre 6 godina

Američki GUZOLJUBI potrčali da se dodvore, idaju glas za PLANETARNE ZLOTVORE !

Djole

pre 6 godina

I to mrtvi hladni izjave ljudi,koji sve svoje prihode ostvaruju teškim kriminalom,malo trguju ljudskim organima,malo raznim drogetinama,malo kolju,puno se uvlače u pedu svakom ko hoće da ih podrži i time se ponose!Bravo!!!!

Stojan

pre 6 godina

Ti tupami misle da ce oni da prezive svetski rat ako ga bude.

sara

pre 6 godina

Šiptarski bednice mora da se udvaraju, iako ih niko ne šljivi ni za groš.

dragan

pre 6 godina

Naslovom ste SVE rekli o kakvoj se kalakurdiji radi Raduju se tudjem stradanju..... ali dodje djavo po svoje Zivi bili pa videli

kiza

pre 6 godina

Ajmo sada Srbi. Krenimo na KiM da se resimo najveceg sljama u istori sveta (ne racunajuci usa, gbr i francusku). Pa neka likuju koliko god hoce

ZN

pre 6 godina

Ček malo. Jesu li oni muslimani? E čudo neviđeno. Izdajice vere svoje.

Branko

pre 6 godina

Kao i nasa opozicija, bitna je fotelja a nema veze u kojoj vlasti i drzavi!!!???

Sale

pre 6 godina

Arnauti likuju , a kad zagusti glumice nevine žrtve banditi .

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija