• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Šašić - S. Kostić

16.04.2018

22:07

​PEVAČICA SE JOŠ NE OPORAVLJA OD BATINA AKTUELNOG SUPRUGA! Nata: Bojim se da će me Luka opet udariti

Estrada

​PEVAČICA SE JOŠ NE OPORAVLJA OD BATINA AKTUELNOG SUPRUGA! Nata: Bojim se da će me Luka opet udariti

Podeli vest

Nataša Bekvalac, koju je muž Luka Lazukić pretukao u subotu rano ujutru, strahuje da bi on mogao ponovo fizički da nasrne na nju

Nataša Bekvalac se plaši da bi njen muž Luka Lazukić mogao ponovo da je prebije! On je u subotu oko pet ujutru pijan izudarao pevačicu u njenom stanu na Dedinju pred njihovom novorođenom ćerkom Katjom i dadiljom. 

Nataša je odmah otišla u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede i potres mozga. Potom je stigla u policiju da prijavi nasilnika, kao i da obavesti svog advokata da pod hitno spremi papire za razvod.

Pušten iz pritvora

Iz advokatske kancelarije Aleksić, koja zastupa Bekvalčevu, poručuju da su razočarani što Lazukić nije zadržan u pritvoru jer se pevačica boji da bi opet mogao da je napadne.

- Njemu je određena hitna mera zabrane prilaska i to je u redu, ali smo mi smatrali da je trebalo da bude zadržan u pritvoru. Šokirani

Podrška

Natašini roditelji Dragoljub i Mira juče su došli iz Novog Sada kod nje jer su joj sada preko potrebni

Izvor Informera

smo činjenicom da mu policija i tužilaštvo nisu odredili zadržavanje od 48 sati s obzirom na način izvršavanja dela i da je Nataša u strahu da se to ne ponovi. Očekujemo da će mu nakon saslušanja od strane tužioca biti određen pritvor u trajanju od 30 dana zbog opasnosti da ponovi ovo delo - kazali su nam Natašini pravni zastupnici.

S obzirom na to da je u strahu od nasilnika, Nata se od subote ujutru plaši da ostane sama u stanu u kojem se dogodio incident u beogradskom naselju Dedinje.

- Natašini roditelji su juče došli iz Novog Sada kod nje, jer su joj sada preko potrebni. Doveli su i njenu ćerku Hanu, koja, hvala bogu, nije bila u stanu te noći. Advokati su uradili sve što je bilo u njihovoj moći, a sada je sve na pravosuđu - navodi izbor blizak pevačici.

Naš sagovornik objašnjava da su problemi supružnika počeli nedavno jer je Nataši postalo sumnjivo odakle njenom mužu novac kada ništa ne radi i po ceo dan sedi po prestoničkim kafićima:

- Nata se uvek i pitala odakle mu novac, jer čovek nikada nije išao na posao, a uvek je imao dovoljno pare kod sebe. Preko dana je sedeo po kafićima, uveče je vodio tipičan klaberski život, a nije imao nikakav stalni izvor prihoda.

Dadilja će svedočiti

Podsećanja

Bio sumnjiv

Nata se uvek pitala odakle Luki novac, jer čovek nikada nije išao ni na kakav posao, a uvek je bio "pun"

Izvor Informera

radi, sukob između supružnika je započeo kada je Bekvalčeva u muževljevom telefonu pronašla ljubavne poruke sa jednom devojkom. Napala ga je zbog toga, a on je počeo da je udara po licu i šutira u ranu od carskog reza. Luka je potom pobegao iz stana, ali ga je kasnije policija pronašla u stanu njegovih roditelja na Novom Beogradu i privela na razgovor.

- Nije negirao da je došlo do svađe i da joj je naneo povrede. Dobio je zabranu prilaska Nataši, a ukoliko joj bude pretio ili pokušao da joj se približi, biće mu određen pritvor. Slede saslušanja oba supružnika, kao i dadilje, koja će biti svedok u ovom slučaju, a zatim i izveštaj iz centra za socijalni rad - navodi izvor Informera iz policije.

ZVEZDE OSUDILE LAZUKIĆA: Ceca: Monstrum! Marija: Pi*ketina!

Nakon vesti da je Natašu Bekvalac pretukao muž, najveće srpske zvezde pružile su joj podršku. Među prvima se oglasila Ceca Ražnatović, koja je na društvenim mrežama napisala da je čin Luke Lazukića monstruozan.

- Monstruozno! Jako, jako mi je žao... Stop nasilju nad ženama, nad slabijima. Stop svim oblicima nasilja - poručila je Ceca.

Marija Šerifović je prokomentarisala da je Lazukić "najobičnija pi*ketina".

- Šmekeri, pa tuku žene. Pi*ketine obične! Fuj! Drži se, Nataša - napisala je pevačica na Instagramu.

Seka Aleksić je za ovaj nemili događaj saznala neposredno pred svoj koncert u Beogradskoj areni.

- Budi kao i uvek, jaka, ponosna mama! Volim te - istakla je Aleksićeva, a podršku pevačici srčano je pružio i modni kreator Saša Vidić, nazvavši Luku "go*netom".

Tri propala braka i puno starih ljubavi

Nataša Bekvalac je sa Lukom Lazukićem treći put stala na "ludi kamen". Romantično venčanje na Ibici održano je na njen rođendan, 25. septembra, u prisustvu rodbine i najbližih prijatelja. Pre njega bila je udata za vaterpolistu Danila Daču Ikodinovića sa kojim ima ćerku Hanu, a nakon toga i u kratkom braku sa bivšim rukometašem Ljubom Jovanovićem.

Pevačica je još od tinejdžerskih dana imala buran ljubavni život. Bila je u vezama sa biznismenima Miodragom Kostićem Koletom i Ćazimom Osmanijem, glumcem Sergejom Trifunovićem, pevačima Vladom Georgievim i Sašom Kovačevićem, a mediji su spekulisali i o njenim navodnim romansama sa teniserom Novakom Đokovićem i fudbalerom Ivicom Dragutinovićem.

- Kakav si ti to sportista i kakve postulate imaš kao takav, ti si jedno go*no! - poručio je Vidić.

Osim njih, uz Bekvalčevu su stali i Ana Sević, Kaja Ostojić, Mirjana Bobić Mojsilović, Ljuba Pantović...

Dragoljub Bekvalac: Moja ćerka je loše, na njoj su tragovi nasilja

Natašin otac Dragoljub Bekvalac je izjavio da se njegova ćerka ne oseća dobro, kao i svi ostali iz njihove porodice.

- Ne može čovek biti dobro posle ovakve tragedije. Niko od nas nije dobro. Na Natašinom telu su vidljivi tragovi nasilja i trenutno samo mislimo o njenom oporavku. Ona je stalno uz ćerke Hanu i Katju i cela porodica se usredsredila na to da joj pomognemo barem emotivno, a fizički oporavak će doći sam po sebi - rekao je Dragoljub i dodao:

- Mi smo pravna država, verujemo u naše zakonodavstvo i nadamo se da će nadležni odreagovati na adekvatan način jer je krajnje vreme da se stane na kraj nasilju u porodici.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miljana

pre 5 godina

I sav ovaj cirkus zbog prepiski mobilnim telefonom.Dete ce da raste bez oca zbog gluposti mame.

Giša

pre 5 godina

Ti curo draga baš nemaš sreće u životu.Sve neke idiote nalaziš i sa njima ni manje ni više stvaraš porodicu.Opameti se i shvati da ni zlato sve što sija.

Max

pre 5 godina

Daj vise oladite malo. Dosadni ste sa tom Natasom. Koga briga za nju i njenog muza. Ima mnogo pametnijih tema od te takozvane pevacice.

deda Raša

pre 5 godina

Sreca nastupa kad ljubavnici izgube pamet, a nesreca kad im se pamet vrati.

Djole

pre 5 godina

Mislim da je to posledica a uzork je mnogo drugaciji. Ima dadilju za decu, nece da kuva , pere, pegla izigrava zvezdu kod kuce... pa koji jos covek to moze da trpi... sto se ne ugleda na prave zvezde CECU i BRENU ... dobre majke, domacice sve na svom mestu.. i nikoga ne maltretiraju svojim zivotima..a Natasa se ceo zivot bavi skandalima od pravog,drugo pa evo sad i kod treceg braka.. mozda nije sve u Luki... i ako bi mu ja licno odredio najstrozu kaznu ako je samo tako a kamo li nesto drugo.. imam opravdanja.. samo za noramalne ljude a ovi sa estrade.. olis i barabe.. pa pogledajte koliko je bila i ostala ne zrela.. barem ce kum Braja moci da joj napise autobiografsku pesmu.. "ja sam ga volela a on me je varao , tukao ponizavaoooooooo... pa sam se razvelaaaaaa od njegaaaaaaa jaaaaaaa .... volim ga jos uvek ali ne bez razlogaaaaaa"

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija