• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.04.2018

19:04

NEMA VIŠE BOLOVA! Novak posle DVE GODINE MUČENJA može da igra najbolji tenis!

Tenis

NEMA VIŠE BOLOVA! Novak posle DVE GODINE MUČENJA može da igra najbolji tenis!

Podeli vest

Novak Đoković posle dve godine mučenja i problema sa laktom, koji je operisao u februaru, priznaje da konačno može da se posveti samo tenisu

Novak je otkrio da je na mastersima u Americi vodio mentalnu borbu sa sobom jer nije mogao da igra kako je želeo.

- Konačno posle dve godine mogu da igram, a da me ništa ne boli. U Indijan Velsu i Majamiju nije bilo tako, posebno u Indijan Velsu. Vodio sam psihološku borbu na terenu - kazao je Đoković, koji u drugom kolu Monte Karla igra sa Bornom Ćorićem. 

Novak je na prethodna dva masters takmičenja učešće završio već na samom startu.

- Znao sam da mogu da igram mnogo bolje od toga, ali jednostavno nisam mogao, nisam bio spreman, to je to. 

Pobeda u Monte Karlu bila je prva nakon grend slema u Melburnu. Ove sezone odigrao je Novak samo osam mečeva.

- Svestan sam, a i vi možete da vidite, da mi nedostaju mečevi, takmičenje, igranje, borba za poene na pravim mečevima. Pod ovim okolinostima uzimajući u obzir da nisam igrao mnogo mislim da je bilo dobro na startu Monte Karla, bio je to prvi duel na šljaci - zaključio je srpski teniser. 

SA VAJDOM SE OSEĆAM BEZBEDNO NA TERENU! Novak: Poznaje me kao čoveka i igrača, nedostajao mi je!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Deda Radoje

pre 6 godina

Nole sine,Vajda Nole Vajda, psiholoski deluje na tebe. Svi smo videli i pratili tvoj pad,od kada si otpustio Vajdu i Bekera,i poceo da se hranis travama i verujes nekim nadrilekarima Strepeli za tebe,ali hvala bogu imas divnu zenu i decu,i coveka sa kojim si dostigao sve sto se moze dostici u belom sportu,samo to sada da drzis koninuirano.Sa srecom.

Joop

pre 6 godina

Čega smo se svi plasili Novace,deda Radoje je u pet recenica objasnio tebi i svima nama,da je izlisno da bilo sta dalje komentarisemo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija