• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

17.04.2018

19:33

IZBORI U CRNOJ GORI POTVRDILI DA SE "SRPSKA BRAĆA" OKREĆU ŠIPTARIMA! Braća po antisrpstvu: Milu Tači najmiliji

Politika

IZBORI U CRNOJ GORI POTVRDILI DA SE "SRPSKA BRAĆA" OKREĆU ŠIPTARIMA! Braća po antisrpstvu: Milu Tači najmiliji

Podeli vest

Pobedu na predsedničkim izborima Milu Đukanoviću prvi čestitao predsednik lažne države Hašim Tači, što su crnogorski državni mediji oduševljeno preneli

Novi-stari predsednik Crne Gore Milo Đukanović još jednom je dokazao da se odrekao Srbije i potpuno okrenuo Šiptarima!

Đukanoviću je pobedu na nedeljnim predsedničkim izborima prvi čestitao predsednik lažne države Kosovo, ratni zločinac Hašim Tači, što su državni crnogorski mediji oduševljeno preneli! Informerovi sagovornici smatraju da je ovo još jedna potvrda višegodišnjeg političkog najpre tajnog, a sada i javnog političkog saveza Mila Đukanovića i Hašima Tačija protiv Beograda.

"Stari prijatelji"

Tači je u svojoj čestitki, koju je objavio na društvenim

Pomagao teroriste OVK

Đukanović je 1998. i 1999. godine dozvolio da se preko crnogorske teritorije transportuje ilegalno naoružanje za terorističku OVK

Milovan Drecun, Odbor za Kosovo

mrežama, Đukanovića nazvao "starim prijateljem".

- Čestitam mom starom prijatelju Milu Đukanoviću na pobedi u Crnoj Gori. Ovo je pobeda za Crnu Goru, ali i za celi region koji teži NATO paktu i EU integracijama", napisao je Hašim Tači na Tviteru. Ovu čestitku je Đukanović oduševljeno prihvatio i naložio urednicima RTCG da je prenesu kao najvažniju vest!

Komentarišući ove navode, Milovan Drecun, predsednik skupštinskog Odbora za Kosovo i Metohiju, kaže da je neporeciva činjenica da su Milo Đukanović i Hašim Tači prijatelji u velikom zločinu, kriminalu i terorizmu.

- Oni su već duže vreme u zajedničkom poduhvatu kojim žele da unište Srbiju i njene vitalne nacionalne interese. Veže ih velika mržnja prema Srbima i svemu što je srpsko. Uostalom, treba podsetiti da Đukanović 1998. i 1999. godine dozvolio da se preko crnogorske teritorije transportuje ilegalno naoružanje za terorističku OVK! Đukanović je celu svoju karijeru, slično

da se ja pitam

IVICA DAČIĆ ŠEF DIPLOMATIJE

Nije prvi put da je neki kosovski zvaničnik Preševo i Bujanovac nazvao "istočnim Kosovom", to su njihovi ciljevi od Prizrenske lige do danas.

kao i Tači, izgradio na izmišljenoj agresiji Srbije prema Crnoj Gori. Takođe, učinio je ono što nijedan častan crnogorski državnik nikada ne bi uradio, priznao je lažnu državu Kosovo. Dakle, Đukanović i Tači su partneri u beščašću i političkom nemoralu - podvlači Drecun.

Napravili pakt

Goran Bogdanović, bivši ministar za Kosovo i Metohiju, takođe kaže da ovo nije nikakvo iznenađenje.

- Dobri

Podrška pred izbore

Tači je lično uoči predsedničkih izbora pozvao Albance u Crnoj Gori da glasaju za Đukanovića

Goran Bogdanović, bivši ministar za Kosovo

politički odnosi između Đukanovića i Tačija traju već neko izvesno vreme. Verujem da je Tači na ovaj način želeo da se zahvali Đukanoviću na tome što je Crna Gora priznala jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Uostalom, Tači je lično uoči predsedničkih izbora pozvao Albance u Crnoj Gori da podrže i glasaju za Mila Đukanovića, koji mu, pored Edija Rame, očigledno politički najviše odgovora u regionu- zaključuje Bogdanović.

Haradinaj provocira: Preševo i Bujanovac - "istočno Kosovo"

Premijer

mojugao

ŽIKA GOJKOVIĆPOKS

Srbija više ne sme da trpi svakodnevne albanske provokacije. Arnautski fašisti i teroristi jasno su pokazali da se otimanjem srpskog Kosova i Metohije neće zaustaviti, nego imaju mnogo veće apetite.

lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj označio je juče kod Gnjilana početak izgradnje autoputa Priština-Gnjilane-Belo Brdo i izjavio da će taj put povezati "Anamoravu" (Kosovsko pomoravlje) sa "istočnim Kosovom", kako je nazvao opštine Preševo i Bujanovac (?!?).

- Čini me ponosnim to što nam je Bog omogućio da Prištinu povežemo sa Peći, Đakovicom, Gnjilanom, Preševom, Skopljem, Tiranom... - rekao je Haradinaj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet
Planeta

Edvard Snouden upozorava: NSA za par dana preuzima internet

Novi amandman kontroverznog Zakona o nadzoru stranih obaveštajnih službi dramatično proširuje spisak entiteta koji su u obavezi da pomaže Nacionalnoj bezbednosnoj agenciji (NSA) u njenim špijunskim praksama, ali o tome jedva da ima reči u medijima

16.04.2024

22:31

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija