• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.04.2018

11:17

FINA NEKA EKIPA! Jeremićev partner Zoran Bašanović priznao da je hapšen u Americi!

Politika

FINA NEKA EKIPA! Jeremićev partner Zoran Bašanović priznao da je hapšen u Americi!

Podeli vest

Zoran Bašanović, medijski savetnik lidera Narodne stranke Vuka Jeremića, priznao je da je hapšen u Americi!

On je prvi put progovorio on hapšenju na Floridi zbog krađe ćebadi i odeće u jednom tržnom centru. Priču je pokušao da zamaskira, a možda se upravo preko njega, koji revnosno obilazi prodavnice po Americi, Jeremić informiše o događajima u SAD o kojima kasnije izvešatava svoje pratioce na društvenim mrežama, što je već postalo predmet opšte sprdnje.

- Imao sam u Americi jednu vrlo neprijatnu situaciju, nesporazum, nisam imao dokumenta kod sebe. To je bila greška američke policije, bio sam priveden 27. decembra 2012. na nekoliko sati i izašao sam uz kauciju - ispričao je Bašanović za TV "Naša".

Kako su mediji ranije objavili, u izveštaju američke policije navode se detalji bizarnog hapšenja Bašanovića. Kako stoji u dokumentu od 27. decembra 2012. godine, zajedno sa Zoranom Bašanovićem uhapšena je i njegova supruga Bojana, a najbizarnije od svega je što se ispostavilo da je poznati biznismen, estradni menadžer i vlasnik televizija ukrao robu vrednu samo 1.050 dolara, što očigledno upućuje na činjenicu da je reč o kleptomaniji, a ne o siromaštvu.

U navedenom izveštaju policajac Ešli Elis obaveštava svoje pretpostavljene o snimcima sa bezbednosnih kamera koje mu je pokazalo obazbeđenje tržnog centra u kojem su Bašanovići "operisali".

SKANDALOZNO! Kako je Jeremićev najbliži saradnik Zoran Bašanović krao po Americi!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija