• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.04.2018

14:33

ODGOVOR LUKE LAZUKIĆA: Nisam prevario i prebio suprugu!

Vesti

ODGOVOR LUKE LAZUKIĆA: Nisam prevario i prebio suprugu!

Podeli vest

Luka Lazukić, suprug pevačice Nataše Bekvalac uputio je preko svojih advokata odgovor na informacije koje je naš portal objavio. Lazukićev odgovor prenosimo u celini:

"Objavljenim informacijama u mediju Informer u prethodnom periodu objavljen je niz neistinitih informacija kao i informacija čije objavljivanje nije dopušteno, na koji način je povređeno moje pravo na čast i ugled i pretpostavku nevinosti.

Objavljivanjem informacija u okviru spornih tekstova označen sam kao neko koje prvo prevario a potom mrtav pijan pretukao svoju ženu na najbrutalniji način u toku noći, kao neko ko je svoju ženu i dete doveo u opasnost jer ih navodno jure zelenaši kojima ja dugujem novac, kao neko ko je od ranije poznat kao nasilnik zbog čega mu je zabranjen ulazak u Ameriku i kao neko ko je u dugovima do guše.

Objavljene informacije nisu istinite. Nije istina da sam mrtav pijan prebio svoju suprugu. Nije istina da sam prevario svoju suprugu Natašu. Nije istina da sam u dugovima. Nije istina da duguje pare zelenašima. Nije istina da mi je zabranjen ulazak u Ameriku zbog nasilničkog ponašanja.

Objavljivanjem navedenih spornih informacija i dovođenjem mene u vezu sa nasilničkim ponašanjem i prevarama grubo se vređa moje pravo na čast i ugled i pretpostavku nevinosti.

Posebno skrećem pažnju da ne postoji interes javnosti za objavljivanjem neistinitih i neproverenih informacija o meni, koje nisu potkrepljene relevantnim dokazima i činjenicama.

Imajući u vidu napred navedeno, molim vas da ovaj odgovor objavite u skladu sa ZJIM, i da s obzirom da su objavljene informacije neistinite, te da se njihovim objavljivanjem u vašem mediju krše moja zakonom zagarantovana prava, uklonite sporne tekstove".




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija