• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

19.04.2018

18:48

ŽESTOKA SVAĐA LIDERA SRS I LSV! Šešelj: Čanka ću prebiti kad-tad! Čanak: Pred zločincem se ne povlačim!

Politika

ŽESTOKA SVAĐA LIDERA SRS I LSV! Šešelj: Čanka ću prebiti kad-tad! Čanak: Pred zločincem se ne povlačim!

Podeli vest

Lideri SRS i LSV Vojislav Šešelj i Nenad Čanak zaratili su na krv i nož! Čanak je šefa radikala nazvao ratnim zločincem i zatražio da zbog haške presude bude izbačen iz Skupštine Srbije, zbog čega mu je ovaj zapretio da će ga kad-tad prebiti!

Njih dvojica umalo se nisu potukli juče ujutro u zgradi TV Hepi u trenutku kad je Čanak izlazio, a Šešelj ulazio u studio. Političari su se pošteno izvređali, a jedan Šešeljev telohranitelj je navodno i nasrnuo na Čanka. Veći sukob sprečio je narodni poslanik Muamer Zukorlić, koji se takođe tu našao.

Kao beba zvečku
Razbiću ga kao zvečku! Budite sigurni u to!
Vojislav Šešelj, lider SRS

Šešelj kaže da će Čanku sigurno naplatiti vređanje i da će imati "traume koje će pamtiti ceo život".
- Čanka je juče spasao Zukorlić. Ali on će kad-tad dobiti batine kakve će pamtiti do kraja života! Razbiću ga kao zvečku! Budite sigurni u to... - izričit je Šešelj.
Na drugoj strani, Čanak traži da policija privede članove Šešeljevog obezbeđenja jer su ga napali.
- Osuđeni ratni zločinac Šešelj, koji je sticajem nesrećnih okolnosti poslanik, ponovo je počeo da dovlači batinaše da plaše ljude, da prete, a mene su i fizički napali. Policija treba da ih identifikuje, a Šešelj da bude kažnjen u skladu sa zakonom i da mu se oduzme mandat kako bi mogao da odgovara za uvrede i pretnje. Pred zlikovcima Šešeljevog tipa neću se povlačiti, a braniću se svim raspoloživim sredstvima - podvlači Čanak.

KRIVIČNA PROTIV ŠEŠELJA ZBOG POVREDE UGLEDA HRVATSKE: Riječki advokat tvrdi da 'lijepa njihova' mora da sudi vođi radikala!

INCIDENT U SKUPŠTINI: ŠEŠELJ ZGAZIO HRVATSKU ZASTAVU I PSOVAO DELEGACIJU SABORA - HRVATI PREKINULI POSETU!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija