• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

19.04.2018

19:01

HARADINAJ NAPAO INFORMER jer smo objavili planove za napad na sever Kosova!

Politika

HARADINAJ NAPAO INFORMER jer smo objavili planove za napad na sever Kosova!

Podeli vest

Enver Hodžaj, zamenik Ramuša Haradinaja, tvrdi da Informer lažnim vestima pokušava da destabilizuje Prištinu. Šiptari besni jer smo otkrili njihovu strategiju za osvajanje severa pokrajine

Ratni zločinac, premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj pobesneo je i otvoreno napao Informer jer smo otkrili detalje njegovog plana za napad na sever južne srpske pokrajine!

Naš list već danima piše o tajnoj zločinačkoj strategiji Šiptara, koju su odobrili SAD i NATO pakt, a prema kojoj bi specijalci ROSU najkasnije do 25. aprila upali na sever Kosova i za 24 sata taj prostor stavili pod svoju punu kontrolu. Ovi tekstovi su ozbiljno razljutili privremene vlasti u Prištini, jer sada bar na neko vreme moraju da odustanu od svojih opasnih planova.Ilegalno oružje

Enver Hodžaj, zamenik premijera lažne države Kosovo Ramuša Haradinaja, tvrdi da Srbija pokušava da podigne tenzije u pokrajini i da Informer lažnim vestima pokušava da destabilizuje Prištinu.

da se ja pitam

ALEKSANDAR VULIN MINISTAR ODBRANE

Za Srbiju osnovna bezbednosna pretnja je proces protivzakonitog i nasilnog otcepljenja teritorije pokrajine Kosovo i Metohija i formiranje tzv. vojske Kosova, koja nije prihvatljiva i nije u skladu sa Rezolucijom Saveta bezbednosti Ujedinjenih nacija 1244.

- Srpski mediji nastavljaju da manipulišu, objavljujući lažne vesti u vezi sa Kosovom. Vest koja je objavljena na Informerovom portalu, koji je poznat kao manipulativan i tendenciozan, o navodnoj intervenciji kosovske policije na severu Kosova je lažna i zlonamerna - rekao je Hodžaj komentarišući naš tekst o tome da će kosovske policijske snage pokušati da 25. aprila zauzmu sever Kosova.

Ministar policije Nebojša Stefanović, na drugoj strani, kaže da je Srbija bezbednosno stabilna, ali da je pitanje koliko je Kosovo bezbedno.
- Postoji zabrinutost zbog ilegalnog oružja na Kosovu. Srbija nema potpun uvid u situaciju, pošto su za pokrajinu nadležne međunarodne institucije. Kad je reč o ilegalnoj trgovini naoružanjem, nemamo operativnu kontrolu nad južnom pokrajinom, pa ni sagledavanje stanja. Za to su zaduženi Euleks i KFOR - podvlači Stefanović.

Informer


Albanci traže nasilje
Da je stvar ozbiljna, smatra i potpredsednik parlamenta Đorđe Milićević, koji je na sastanku sa Žoaom Rebelom, šefom Pododbora za buduće bezbednosne i odbrambene kapacitete Parlamentarne Skupštine NATO, istakao da Kosovo ima problem sa bezbednošću.- Očekujemo da NATO pakt neće podržati formiranje tzv. vojske Kosova i da će zadržati statusnu neutralnost. Još jednom osuđujemo poslednje događaje u Kosovskoj Mitrovici, posebno hapšenje direktora Kancelarije za KiM Marka Đurića, koji su za cilj imali eskalaciju nasilja širih razmera. Razočarani smo zbog nedostatka reakcije KFOR i NATO - zaključuje Milićević.

Interpol 'skinuo' Haradinaja
zbog njegove posete Skoplju!

Uklanjanjem Ramuša Haradinaja sa poternice Interpola makedonske vlasti su omogućile njegov jučerašnji dolazak u Skoplje, piše prištinski list "Bota sot", tvrdeći da je Skoplje ovo učinilo samo dan uoči posete.
Prema pisanju ovog lista, Interpolova lista je ažurirana prošle sedmice i na njoj je Haradinaj bio u vrhu, među 20 komandanata terorističke OVK. Srbija ga traži zbog zločina počinjenih nad civilima tokom rata.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Rada

pre 6 godina

Svi mi dobro znamo šta je njihova boljka , a to je sever Kosova koji neće nikada imati.

Rista

pre 6 godina

Haradinaj bolje da ćuti,jer kakve izjave je davao zadnjih dana,strašno.

Mia

pre 6 godina

Verujem gospodinu Stefanovicu kada" kaže da je Srbija bezbednosno stabilna, ali da je pitanje koliko je Kosovo bezbedno."Zlocincu Haradinaju ne verujem ni jednu jedinu rec!

Fudbaler

pre 6 godina

Haradinaju sve smeta pa što objavljuju naše novine da bi se Haradinaj bunip. Haradinaj je izmislio kosovske instutucije, on je izmišljeno kako nepriznata vlada Prištine funkcioniše na KiM.

Leopard

pre 6 godina

haradinaja, kada tada stize zasluzena kazna za sve zlocine sto je pocinio.

Danko

pre 6 godina

haradinaja, kada tada stize zasluzena kazna za sve zlocine sto je pocinio.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija