• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

20.04.2018

08:15

VELIKI REZOVI U SNS! Glišić: Neki će biti smenjeni, a NEKI ĆE DA LETE IZ STRANKE!

Politika

VELIKI REZOVI U SNS! Glišić: Neki će biti smenjeni, a NEKI ĆE DA LETE IZ STRANKE!

Podeli vest

Naprednjaci čiste svoje redove krajem maja ili početkom juna, a na sednici predsedništva sigurno će biti govora i o radu ministara, izjavio je predsednik Izvršnog odbora SNS Darko Glišić

Predsednik Izvršnog odbora SNS je za "Politiku" rekao da će do kraja maja ili pocetkom juna nekoliko funkcionera biti isključeno iz stranke ili smenjeno sa pozicije na kojoj se nalazi.

Iako se u medijima, navodi list, spekuliše da su navodno već odbrojani dani Radomiru Nikoliću u Kragujevcu, Milutinu Jeličiću Jutki u Brusu ili Blagoju Spaskovskom iz Bora, prvi operativac naprednjaka ne želi da potvrdi, ali ni da demantuje da će oni biti sankcionisani.

- U tabloidima se spekuliše sa nekim imenima i nekim odborima kojima navodno nismo zadovoljni, a odgovorno tvrdim da nijedno ime i nijedan odbor nismo spomenuli u razgovoru sa predstavnicima medija. Logično je da o njihovom radu i ponašanju porazgovaramo prvo sa njima na stranačkim odborima, pa tek onda da izađemo u javnost. Da li će oni biti smenjeni ili neće, biće vrlo brzo poznato. Iskustvo mi kaže da će oni koji se provlace po medijima ostati u stranci - rekao je Glišić.

On navodi da je uvek dobro napraviti kontrolu i analizirati da li su ljudi koja je stranka imenovala na pravom putu na poslu koji rade i da je tu razlika između SNS i drugih partija.

Prema njegovim rečima, naprednjaci su strožiji u kontroli tamo gde su na vlasti, jer je tamo odgovornost neuporedivo veća, zato što sa pozicije vlasti mogu da rešavaju probleme građana.

- Kategorički tvrdim da lažu svi koji se pozivaju na to da im je nešto rekao Aleksandar Vučić i da rade u dogovoru sa njim. Ukoliko Vučić ima potrebu nešto da kaže, on to radi javno i ne krije se iza bilo koga - kazao je Glišić.

On je rekao da će na sednici predsedništva SNS sigurno biti govora i o radu ministara koje su naprednjaci predložili da budu u Nemanjinoj 11.

Napominje da će svoj sud o njihovom radu reći na stranačkoj sednici, koja je zatvorena za javnost.

- Treba podvući crtu i analizirati pojedinačne rezultate, što je to što je svako od članova vlade u okviru svog resora uradio za Srbiju i građane - istakao je predsednik Izvršnog odbora SNS.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija