• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs

21.04.2018

14:06

ŠVAJCARSKI BRAČNI PAR IZ PAKLA! Ubili Srbina automehaničara (25) I ZAKOPALI GA U SVOM DVORIŠTU!

Vesti

ŠVAJCARSKI BRAČNI PAR IZ PAKLA! Ubili Srbina automehaničara (25) I ZAKOPALI GA U SVOM DVORIŠTU!

Podeli vest

Majka dvoje dece i njen suprug optuženi su za seriju ubistava u Švajcarskoj, a među njihovim žrtvama je i dvadesetpetogodišnji vulkanizer iz Srbije!

Federalni sud i švajcarska policija saopštili su da su došli do novih saznanja da je par iz okoline Ciriha od 2016. počinio više ubistava, uglavnom automehaničara i vulkanizera, nakon čegu su krali skupocena vozila iz njihovih auto-servisa.

Dvadsesetsedmogodišnja Švajcarkinja optužena je da ubila najmanje dvojicu vulkanizera zajedno sa svojim suprugom. Oni su žrtvama vezivali trake preko usta i nosa dok ih nisu ugušili. Kao motiv ubistva bile su krađe skupocenih automobila koje su žrtve servisirale. Plan je bio da ukradu vozila i da ih preprodaju u Nemačkoj. Za jedan ukradeni kamion tražili su 60.000 franaka (50.000 evra) na jednom sajtu za prodaju polovnih vozila.

Public

Optuženi za seriju ubistava

Uhapšeni bračni par imao je svoje transportno preduzeće, koja je oglašavalo prodaju polovnih vozila. Istragom je utvrđeno da je mladi Srbin stradao samo što je u svom servisu imao BMW i "mercedes" koje su ubice tipovale. Vulkanizer poreklom iz Srbije ugušen je takođe samolepljivom trakom, a ubice su njegovo telo zakopale na svom imanju nedaleko od Berna.

Public

Kuća kod berna gde je pronađeno telo Srbina

Na saslušanju u policiji, muž je svu krivicu svalio na svoju suprugu. Tužilaštvo je optužilo ženu da je pored supruga učestvovalo u pomoći prilikom uklanjanja tela žrtava.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija