• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Kljajić

22.04.2018

16:48

LIDER RADIKALA OŠTRO ODGOVARA NA NAPAD RTS!  Šešelj: Olju ću lično kazniti! Čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene!

Politika

LIDER RADIKALA OŠTRO ODGOVARA NA NAPAD RTS! Šešelj: Olju ću lično kazniti! Čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene!

Podeli vest

 Olivera Kovačević u emisiji "Da, možda, ne" objavila fotografiju Šešelja sa precrtanom glavom i složila se da njegovi govori u Skupštini podstiču na ubijanje žena!?! Šef SRS najavljuje osvetu

Lider SRS Vojislav Šešelj poručio je juče urednici Zabavnog programa RTS Oliveri Kovačević, poznatijoj kao Žuta Olja, da će je kad-tad lično kazniti jer je na Javnom servisu, kako tvrdi, pozvala na njegovu likvidaciju!

Kovačevićeva je prethodno u svojoj autorskoj emisiji 'Da, možda, ne' na nacionalnoj televiziji emitovala niz foto-montaža sa precrtanim Šešeljevim likom?!

printscreen RTS


Ne sme tako na RTS
Nije primereno da se bilo kome na čelu iscrtavaju mete, a naročito ne na Javnom servisu
Saša Borojević, medijski stručnjak

UNS napamet uz Olju

Tema emisije bila je, inače, eskalacija nasilja i zločina nad ženama, a gost je bio Dragoljub Bekvalac, otac Nataše Bekvalac, što je Kovačevićeva iskoristila da optuži Šešelja da svojim govorima podstiče na porodično nasilje!?

Žuta Olja je rekla da smatra da je 'skupštinsko nasilje' isto kao i nasilje u porodicama sa smrtnim ishodom, a da Šešeljevi govori koji su upućeni poslanici Aleksandri Jerkov podstiču ubistva žena?!?

Lider radikala za Informer kaže da Kovačevićeva nije neko ko je podoban da priča o nasilju nad ženama, a pogotovo ne da poistovećuje njegove govore sa ubistvima.

Branko Pantelić

mojugao

VJERICA RADETA

Potpredsednica SRS

Žuta profuknjača Olja Kovačević na RTS pozvala na Šešeljevo ubistvo. Ubiće vas mržnja, gmazovi, gnjide izdajničke.

- Olivera Kovačević je jedna notorna profuknjača. Ona dozvoljava sebi ono što normalnim ljudima ne pada na pamet da rade. Snosiće odgovornost kad-tad. Kazniću je ja, i to lično... Mada, kad malo bolje razmislim, čini mi se da je ona tajno zaljubljena u mene i da je ovo samo način na koji želi da privuče moju pažnju... - naglašava Šešelj.

Olivera Kovačević nije juče želela da komentariše Šešeljeve prozivke, niti da odgovori na pitanja Informera. Na drugoj strani, predsednik UNS Vladimir Radomirović ističe da nije gledao emisiju, ali smatra da je posao novinara da kritikuju pozive na nasilje.

- Sloboda govora zajamčena je i Šešelju i Kovačevićevoj. Poznajući njen rad, siguran sam da nije prekršila etički kodeks novinara. Takođe, posao novinara jeste da kritikuju pozive na nasilje, naročito ako dolaze od političara - smatra Radomirović.

Bliski susret Šešelja i Kajla Skota

Američki ambasador u Srbiji Kajl Skot objavio je na društvenim mrežama da je na prijemu povodom 150. godina Islamske zajednice u Srbiji "naleteo" na Šešelja.
"Na prijemu naleteo na Šešelja, drago mi je da čak i on slavi versku različitost Srbije. Postoji prvi put za sve", napisao je Skot na Tviteru, na šta mu je šef SRS replicirao:
"Skot prilazi i pruža mi ruku. Pridigao sam se sa stolice i posle rukovanja opet seo. Pitao me kako sam. 'Odlično. Uskoro dolazim na vlast.' 'Kako, kad nema izbora', pita Skot. 'Poguraće me Tramp, koji je uz moju presudnu podršku pobedio. "To bi bilo opasno za celi svet', reče Skot i ode."

Ukrajinski metod

Medijski stručnjak Saša Borojević ističe da niko nema pravo da javno poziva na linč i nasilje.

Stefanović: SRS ne ide u Hrtkovce!

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da policija neće dopustiti bilo kakva okupljanja u Hrtkovcima, jer "Srbija neće dozvoliti ugrožavanje javnog reda i mira i bilo kakvih sloboda građana".
- Što se nas tiče, građani mogu da budu potpuno mirni i spokojni, a politički skupovi mogu da se manifestuju u Skupštini i neka tamo, na zakonom predviđen način, narodni poslanici sučeljavaju svoja mišljenja - rekao je Stefanović, dok je Šešelj pri stavu da će SRS 6. maja organizovati miting u Hrtkovcima.

- Osuđujem svaki vid javnog pozivanja na nasilje. Nije primereno da se bilo kome na čelu iscrtavaju mete, a naročito ne na Javnom servisu... Neko ko predstavlja evropske vrednosti počeo je odjednom da koristi "ukrajinski metod" amputacije demokratije. Blokade, pretnje i mržnja u ime evropskih vrednosti ne doprinose stabilnosti demokratskih procesa - zaključuje Borojević.

Predsednik Narodne seljačke stranke Marijan Rističević javno se zapitao na šta liči takvo ponašanje Žute Olje:

- Ko je dao pravo ovoj 'partizanki' da bilo koga precrta na državnoj televiziji?! Neka kupi sebi televiziju, ali ni tada joj ovo ne bi bilo dozvoljeno.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!
Košarka

Odlične vesti za Pešića! "Drim tim" Srbija putuje u Pariz!

Navijači košarkaške reprezentacije Srbije sa nestrpljenjem iščekuju Olimpijske igre, koje će narednog leta biti održane u Parizu! Svi se nadamo da će selektor Svetislav Pešić moći da računa na najbolje igrače kojima Srbija raspolaže, a tu se pre svih misli naravno na Nikolu Jokića. Dok čekamo rasplet NBA plej-ofa kako bismo dobili odgovor na pitanje da li će jedan od najboljih košarkaša današnjice predvoditi ekipu u glavnom gradu Francuske, želja kod pojedinih igrača se ne dovodi u pitanje! Jedan od onih koji će se staviti na raspolaganje Pešiću jeste Aleksej Pokuševski!

18.04.2024

10:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija