• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Dragan J. Vučićević

22.04.2018

16:59

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SVI SMO MI ŠEŠELJ!

Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Najnovija kolumna Dragana J. Vučićevića - SVI SMO MI ŠEŠELJ!

Podeli vest

Dame i gospodo, žuti ološi,Svi vi šatro nezavisni novinari i kobajagi lideri opozicije, svi vi koji ovih dana vodite najodvratniju medijsko-političku kampanju protiv lidera SRS Vojislava Šešelja, kako bi bilo, dame i gospodo, da se svi vi - da citiram vojvodu - napušite kuvca i da pojedete sva govna koja ste izasvavi!

 Ili, da citiram sam sebe sa prekjučerašnjeg kolegijuma na kome je jedan od kolega urednika predložio da se radi tema o 'izbacivanju Šešelja iz Skupštine' - kako bi bilo da se svi vi, žute moralne pederčine, terate u tri pizde lepe materine! Svi vi čanci, blicovci, danasovci, sve vi jerkovke, borke i ostale veštice u crnom. Čitajte mi sa usana: Marš u kurac! Svi do jednog!

E, a sad da, cenjeni publikume, natenane objasnim čemu sve ovo gore strogo kontrolisano verbalno nasilje. Žuta, dakle, banda, najgori ljudski otpad i najcrnji moralno-politički ološ koji je ikada hodao srpskom zemljom traži da se Šešelju oduzme poslanički mandat i još da se po mogućstvu dotični i uhapsi i strpa na još koju godinu u ćeliju. Zašto? Zato što ga je Haški sud u drugostepenoj presudi proglasio krivim za 'ratne zločine' u Vojvodini, konkretno u Hrtkovcima. I zato što je vojvoda malo posle toga u Skupštini Srbije navodno izgazio hrvatsku zastavu i izvređao hrvatske poslanike koji su tu bili u poseti. Ovo drugo nikako nije u redu, ali ono prvo je čist bezobrazluk, odvratna bahatost zapadnih silnika koja svakom časnom građaninu ove zemlje daje u zadatak da se momentalno stavi na stranu doktora Šešelja.

Žuta banda, najgori ljudski otpad i najcrnji moralno-politički ološ koji je ikada hodao srpskom zemljom, traži da se Šešelju oduzme poslanički mandat

Elem, Haški sud, ta inkvizicija novog svetskog poretka; tribunal koji nema ama baš nikakve veze sa pravom i pravdom i koji služi samo da opravda i legitimizuje zločine NATO pakta i njihovih slugu na Balkanu; taj i takav sud, taj i takav otvoreno antisrpski tribunal osudio je šefa radikala na deset godina robije, i to zbog jednog vatrenog govora održanog početkom devedesetih u Hrtkovcima!?!

Princip 

Haška presuda Šešelju dokazuje odvratnu bahatost zapadnih silnika koja svakom časnom građaninu ove zemlje daje u zadatak da se momentalno stavi na njegovu stranu

E, ali pošto je Šešelj u haškom pritvoru bio 11,5 godina i pošto ne može više da bude vraćen u ćeliju, sada preko njega i njegovog slučaja Srbiju treba gurnuti u novi ciklus haosa zahtevima da mu se oduzme poslanički mandat jerbo je 'osuđeni ratni zločinac'?!?

Da nije strašno, bilo bi urnebesno smešno. Dakle, Ramuš Haradinaj, koji i lično priznaje da je svojeručno klao nevine ljude, može da bude premijer lažne države Kosovo; Ante Gotovina, čije su ruke do lakata ogrezle u krvi krajiških Srba, može da bude savetnik hrvatske predsednice; Naser Orić, koji je ljudima bukvalno kopao oči, i to samo zato što su Srbi, može da bude pravosnažno oslobođeni nacionalni junak u Bosni; sve to može i sve je to tako normalno, a samo Šešelj ne može da bude poslanik u Skupštini Srbije zbog jednog jedinog odgovora?!?

Pa, neće moći! Neće moći, bando žuta, pokvarena i lopovska! Svi smo mi Šešelj. U inat vama nitkovima koji za prljavi, krvavi keš profesionalno mrzite svoj rođeni narod i državu.

Kuš, bre, stoko bezrepa!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija