• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

23.04.2018

12:09

(VIDEO) VUČIĆ POVODOM DANA VS: Vojska nije tu da bi neko primao platu, nego da brani Srbiju!

Politika

(VIDEO) VUČIĆ POVODOM DANA VS: Vojska nije tu da bi neko primao platu, nego da brani Srbiju!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priredio je danas prijem povodom Dana Vojske Srbije u zgradi Generalnog sekretarijata predsednika Republike. Vučić se tom prilikom obratio javnosti...

Uživo iz Predsedništva pratite na priloženom video-snimku:

On je u svom obraćanju javnosti istakao da se Vojska Srbije predstavlja u najboljem svetlju.

- Stotinu godina je prošlo od kraja Prvog svetskog rata kada su poginuli znani i neznani, svi vredni poštovanja. Danas preds vojskom Srbije nisu samo praznovanje i sindikalni zahtevi. Pred njom je da bude snažan odvraćajući faktor ukoliko bi neko samo pomislio da izvrši agresiju na Srbiju - rekao je predsednik ističući da su srpski vojnici ponos zemlje.

- Vojsku imamo da bi nam pomogla u očuvanju mira i stabilnosti. Vojska uvek mora da bude spremna da odgovori na svaki od izazova - podsetio je Vučić.
On se zahvalio vojsci što je uvek uz narod i istakao da je neophodno da armija uvek bude spremna da odgovori na pretnje.

- Pozvali smo i one koji su nekada vodili vojsku. Želim da im se zahvalim na pečatu koji su ostavili i da im se zahvalim što pomažu mlađe kolege. Znamo kroz šta smo sve prošli i pre 19 godina, i pre 25, zatim u Prvom, Drugom svetskom i Balkanskim ratovima... Zato vojska mora biti spremna da odgovori na svaki izazov - rekao je napominjući da vojska nije tu da bi neko primao platu, već da bi se čuvala sloboda zemlje, kao njena najveća vrednost.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija