• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

24.04.2018

08:47

DANAS SASLUŠANJE LAZUKIĆA, Nataša preplašena: NE ŽELIM LUKU NI MRTVOG DA VIDIM!

Vesti

DANAS SASLUŠANJE LAZUKIĆA, Nataša preplašena: NE ŽELIM LUKU NI MRTVOG DA VIDIM!

Podeli vest

Nataši Bekvalac je Luka Lazukić uterao strah u kosti, pa ni po cenu života ne želi da ga vidi na saslušanju koje je danas zakazano. Pevačica je poručila advokatu da neće izlaziti iz kola dok ne bude sigurna da je njen muž napustio Tužilaštvo

Nataša Bekvalac je u velikom strahu zbog današnjeg susreta sa suprugom Lukom Lazukićem u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu na Novom Beogradu. Njih dvoje imaju saslušanje zbog toga što ju je Luka pretukao 14. aprila, a pevačica po svaku cenu želi da izbegne susret sa njim jer, kako kaže, "ni mrtvog ne želi da ga vidi".

- Nataša se mnogo boji Luke. Sve je još sveže i ne želi čak ni da prođe pored njega. Svesna je da je on ne bi napao u Tužilaštvu, ali ima neopisiv strah od njega. Kada samo pomisli da stane ispred njega, prolazi je jeza. Čak mi je rekla da ne želi ni mrtvog da ga vidi, jer zbog njega ima traumu - kaže Natina bliska prijateljica za Informer.

Jeza
Nata je svesna da je Luka ne bi napao prilikom susreta, ali je prolazi jeza kad samo pomisli da će se srestiSagovornik Informera

Lazukić traži policijsku zaštitu

Luka Lazukić je podneo krivičnu prijavu protiv Nataše Bekvalac zbog dela lažno prijavljivanje, protiv Dragoslava Bekvalca zbog krivičnog dela nasilje u porodici, a zatražio je od policije da mu odredi zaštitu. Ovo je juče saopštio njegov advokat Dušan Stojković. Lazukić je takođe podneo tužbu za razvod braka, kao i zahtev Centru za socijalni rad da mu omogući viđanje deteta.

Pevačica je svom advokatu Nemanji Vlčeku rekla da uradi sve što je potrebno samo da se ne sretne licem u lice sa čovekom koji ju je i psihički i fizički zlostavljao.

- Luka ima zakazano saslušanje u 10 časova, a Nataša pola sata posle njega. Ona je svom advokatu rekla da se neće pojavljivati u Tužilaštvu dok ne bude bila sigurna da je Lazukić napustio zgradu - priča izvor blizak Bekvalčevoj i nastavlja:

- Poručila je advokatu da će sedeti, ako treba, u kolima sve dok je on ne obavesti da je Luka otišao, pa će tek onda izaći.

Nataša, koja je posle napada utočište pronašla u roditeljskoj kući u Novom Sadu, juče se u popodnevnim satima vratila u Beograd kako bi se spremila za saslušanje.

11 dana je prošlo otkako je Nataša prijavila Luku za nasilje u porodici

- Ona se ne bi ni vraćala u stan na Dedinju dok se potpuno ne oporavi, ali mora zbog saslušanja. Ne može da dočeka da se ova agonija završi, da se oporavi, jer joj je sve ovo veoma teško i naporno. Ono što joj najteže pada je to što je u haosu oko svega, a treba da se brine o jednoipomesečnoj ćerki Katji - završava priču naš izvor.

Dragoljub sprečio zeta da ih pokrade

Informer


Luka je pre cele ove frke zatražio od Nataše da sve njihove porodične nekretnine prebaci na njegovo ime. Ubeđivao ju je da je to pametan potez i da bi on samo fiktivno bio vlasnik. Natinoj sestri Kristini je to bilo sumnjivo, pa se požalila njihovom ocu Dragoljubu. Kako piše magazin "Skandal", Bekvalac je iste sekunde seo u auto, dovezao se do stanova ćerki i pokupio sve vlasničke listove. Kada je video da mu je plan propao, Lazukić je napravio haos i napao Natašu gde su nestali papiri.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija