• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

24.04.2018

12:10

RAZMILEĆEMO SE PO HRTKOVCIMA, NEĆEMO MITINGOVATI! Šešelj ne odustaje od zabranjenog skupa 6. maja!

Politika

RAZMILEĆEMO SE PO HRTKOVCIMA, NEĆEMO MITINGOVATI! Šešelj ne odustaje od zabranjenog skupa 6. maja!

Podeli vest

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ne odustaje od odlaska u Hrtkovce, 6. maja, iako je policija zabranila sva okupljanja u tom selu, ali kaže da tamo "neće mitingovati, već će se razmileti..."

Šešelj je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije poručio da ce "to biti radikalski đurđevdanski uranak".

- Naše pravo niko ne sme da ukida i osporava. U svakoj varijanti 6. maja idemo u Hrtkovce, molimo Boga da bude lepo vreme, da ne bude blata - rekao je Šešelj.

On je dodao da su mitinzi "slobodna stvar", a kaže i da na radikalskim skupovima "nikada nije bilo nasilja".

- Nema nikakvog razloga za zabranu. Nama ne smeta kontramiting, jer postoji tačno mesto gde ćemo mi biti - rekao je Šešelj i istakao da će skup obezbedivati SRS.

- Mi nikada nismo izazivali tuče sa policijom. Ako nas policija spreči, mi cemo šetati po Hrtkovcima. Ako nas policija napadne, mi ćemo odmah da sednemo na zemlju. To je naša stara taktika, tada policija ne tuče. Ako skup bude zabranjen - tako ćemo postupiti - rekao je Vojislav Šešelj.

Dodaje i da nemaju zvanično obaveštenje o zabrani, već samo izjavu ministra Nebojše Stefanovica.

- U slučaju zabrane neće biti ozvučenja, neće biti bine. To policija može da spreči. A da spreči gradane da slobodno hodaju - to je malo teže - rekao je Šešelj.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija