• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

24.04.2018

16:39

(VIDEO) USKORO POMIRENJE? Kiju i Slobu SAVLADALE EMOCIJE kad su čuli njihovu pesmu, pa su oboje uradili OVO!

Rijaliti

(VIDEO) USKORO POMIRENJE? Kiju i Slobu SAVLADALE EMOCIJE kad su čuli njihovu pesmu, pa su oboje uradili OVO!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar je danas od Drveta mudrosti tražila da joj ispuni muzičku želju s obzirom na to da je bila veoma tužna zbog cele situacije koja joj se dešava

Ona je bila veoma emotivno rastrojena nakon što je prethodne noći obavila iskren razgovor sa Lunom Đogani koja joj je otkrila mnogo stvari koje nije znala o Slobodanu Radanoviću.

Kockareva je plakala u Rajskom vrtu i zamolila ga da joj pusti pesmu Meta Simona ''Catch & Release'' kako bi se oraspoložila, što je Drvo i ispunilo.

Kija je oduševljeno reagovala već na prve taktove pesme, a isto je uradio i njen suprug Slobodan iako je ležao u krevetu pored svoje devojke Lune.

Oni su pevali zajedno pesmu koja očigledno opisuje njihovu situaciju i oboma im veoma  znači.

Da li se nazire njihovo pomirenje i kako će Đoganijeva reagovati kada ovo vidi, saznaćemo uskro.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar
Politika

Vučević: Aleksandar Vučić najbolji srpski vladar

Čast mi je što sam Vučićev savremenik, što od njega svakodnevno učim i nazivam ga svojim prijateljem. Sve što sam u politici postigao, postigao sam zahvaljujući upravo njemu, baš kao i svaki drugi funkcioner u Srbiji u poslednjih 12 godina", rekao je predsednik Srpske napredne stranke i predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević.

07.05.2024

12:40

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija