• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

25.04.2018

10:37

LEPA KRIMSKA TUŽITELJKA STIGLA U BEOGRAD! Natalija Poklonskaja danas u Skupštini Srbije

Politika

LEPA KRIMSKA TUŽITELJKA STIGLA U BEOGRAD! Natalija Poklonskaja danas u Skupštini Srbije

Podeli vest

Zamenik predsednika Odbora za bezbednost i borbu protiv korupcije Državne dume Ruske Federacije Natalija Poklonskaja, sastaće se danas u Beogradu sa članovima Odbora Skupštine Srbije za dijasporu i Srbe u regionu

Poklonskaja i predsednik Odbora za dijasporu i Srbe u regionu Ivan Kostić (Dveri) posle sastanka u Domu Narodne skupštine Srbije održaće konferenciju za novinare, saopšteno je iz Dveri.

Novinarima će biti omogućeno da zabeleže početak sastanka koji je zakazan za 12.00 sati, nakon čega će dalji tok sastanka biti zatvoren za javnost.

ČELIČNA PUTINOVA TUŽITELJKA JE SRPKINJA: Dolazi u našu zemlju da poseti mesto odakle su njeni koreni!

Inače, Poklonskaja je stekla slavu kao Putinova čelična princeza. Na mesto državnog tužioca Krima Natalija je došla 11. marta 2014, a mnogi su bili opčinjeni njenom lepotom.

Video snimak sa njene prve zvanične konferencije za štampu postao je jedan od gledanijih klipova na "Jutjubu", a najomiljenija je bila u Japanu, gde je dobila nadimak "slatka tužiteljka" i gde je nastao i kult njenih sledbenika koji sebe nazivaju "Natalijati".

Rusija je 18. marta 2014. potpisala sporazum sa Krimom o ponovnom ujedinjenju sa Ruskom Federacijom, a nakon referenduma koji je održan dva dana pre toga na kojem se većina građana (96,7 odsto na Krimu i 95,6 odsto i Sevastopolju) izjasnila da podržava tu ideju




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija