• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dobromirović

25.04.2018

20:54

HILARI KLINTON NAPADA SRBIJU: Kori Levandovski bivši šef kampanje Donalda Trampa OTKRIO ZABRINJAVAJUĆE PODATKE!

Politika

HILARI KLINTON NAPADA SRBIJU: Kori Levandovski bivši šef kampanje Donalda Trampa OTKRIO ZABRINJAVAJUĆE PODATKE!

Podeli vest

Klintonova vodi prljavu kampanju, jer njoj trebaju sukobi i haos na Balkanu kako bi se posle nametnula kao spasilac Evrope. Njeni prsti stoje iza fabrikovanih afera u regionu

Kori Levandovski, bivši šef kampanje američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdi da Hilari Klinton vodi prljavu kampanju protiv Srba i Srbije jer su joj preko potrebni sukobi i haos na Balkanu, kako bi se potom nametnula kao "spasilac Evrope"!

Američki stručnjak kaže da prsti Hilari Klinton stoje iza velikog dela fabrikovanih afera u regionu, poput izmišljene priče da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić platio milion dolara da bi mu bio omogućen kontakt sa Trampom. Levandovski, s druge strane, naglašava da je aktuelni američki lider velika šansa za našu zemlju, koju bi neizostavno trebalo iskoristiti.

Lažne vesti

Prema rečima Levandovskog, priča o Vučiću i milion dolara jeste "super priča, ali je potpuno izmišljena".

mojugao

VALENTINA MATVIJENKO
RUSKA POSLANICA
Pravo svake suverene države jeste da sama odluči sa kim će sarađivati. Neprihvatljiv je uslov ili Evropska unija ili Rusija.

- Mnogo mi se sviđa ta priča, ali problem je što je ta priča potpuna laž. Aleksandra Vučića u životu nisam sreo i nisam razgovarao sa njim. Ali, evo, ako imate milion dolara, rado bih uzeo te pare... Šalu na stranu, to je apsolutno na nivou lažnih vesti. To je kampanja Hilari Klinton. Sve što su oni radili jeste da su izmišljali stvari koje se nikada nisu desile. Da je na izborima u SAD pobedila pokvarena Hilari, kako je zovu u Americi, možete da zamislite kakva bi bila njena spoljna politika. Sada bismo verovatno imali i nuklearnu krizu. Njoj trebaju sukobi na Balkanu kako bi se potom predstavila kao veliki spasilac Evrope. Aktuelna Trampova administracija, s druge strane, želi nove prilike za popravljanje odnosa... - navodi Levandovski.

ŠANSA!
Srbi, Tramp je šansa za vas, iskoristite je!
Kori Levandovski, bivši šef Trampove kampanje

Upitan da li Srbija može imati bolje odnose s Amerikom, američki stručnjak odgovara da je Tramp velika šansa za naš narod.
- Bila bi velika greška ne iskoristiti priliku da se odnosi ne podignu na viši nivo, imajući u vidu da je nova administracija postavljena pre samo 15 meseci. One godine kada je Stejt department vodio politiku u pogrešnom pravcu završene su, gotove su. Mogućnost da veza Vašingtona i Beograda bude jača već je tu, pogotovo u biznisu. Oni koji razvijaju velike projekte u Srbiji treba da budu prisutni u Vašingtonu kako bi predstavili prave vrednosti. To možete da uradite snažnim prisustvom u Vašingtonu i ne biste smeli da propustite ovu priliku... - poručuje Levandovski.

Instagram

da se ja pitam

GREG DELAVI AMBASADOR SAD U PRIŠTINI
Veću pažnju treba posvetiti zaštiti i povećanju nivoa bezbednosti na Kosovu. SAD su spremne da podrže dalje jačanje kosovskih bezbednosnih institucija.

I dok niko od zvaničnika juče nije hteo da komentariše poruke uticajnog Amerikanca, politikolog Aleksandar Pavić kaže da Srbija treba i mora da iskoristi priliku sa Donaldom Trampom.
- Treba da probamo da nametnemo drugačiju sliku o sebi i prostoru bivše Jugoslavije od one koje je stvorena upravo za vreme Klintonovih. Srbija bi zapravo trebalo od Bele kuće da traži reviziju politike prema našoj državi. Svakako je dobra vest da predsednik Srbije nije nudio milion dolara za Trampov tvit. To nije način da se stekne poštovanje za državu i narod. Srbija nema za šta da se pravda, a svakako ima prijatelje na drugim stranama sveta koji to ni ne traže... - podvlači Pavić.

Korenite promene

Ivan Kostić, predsednik Odbora za Srbe u regionu, smatra da se američka administracija u proteklih 30 godina pokazala izuzetno neprijateljski nastrojena prema srpskim državnim interesima.
- To pogotovo važi za Kosovo. Tramp neće menjati stav prema Srbiji i ništa značajnije neće se desiti za našu državu. Amerika, ipak, mora korenito da promeni politiku prema Srbima i odbaci Albance kao saveznike, jer su oni produžena ruka militantnih islamskih formacija koje ugrožavaju mir i stabilnost u svetu - zaključuje Kostić.

(VIDEO) PUTINOVA ČELIČNA TUŽITELJKA IMA PO(R)UKU ZA SRBE! Poklonska: I srpsko Kosovo će dočekati pravdu kao Krim!





Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17