• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2018

22:03

(VIDEO) KIJA SE POD SEDATIVIMA VRATILA U RIJALITI: Zadrugari pokušali da je oraspolože, a MILJANA KRENULA DA JOJ OČITA LEKCIJU!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA SE POD SEDATIVIMA VRATILA U RIJALITI: Zadrugari pokušali da je oraspolože, a MILJANA KRENULA DA JOJ OČITA LEKCIJU!

Podeli vest

Kiji Kockar je u toku današnjeg dana pozlilo tako da ju je obezbeđenje iznelo iz Zadruge u besvesnom stanju. Podsetimo, tome je prethodilo njeno višesatno žaljenje na fizičko stanje, a zatim i povraćanje i potpuni gubitak svesti

Stjuardesa je nekoliko sati bila odsutna iz rijalitija, a kada se vratila zadrugari su je obišli, dali joj nekoliko saveta, pokušali da je oraspolože.

Ipak, Miljana Kulić je iskoristila prvu priliku, kada je Kockarova napustila krevet, da joj očita lekciju.

- Znam da nisi ušla ovde da budeš rijaliti igrač nego da rešiš tu situaciju sa Slobom, ali ti bi ovde mogla da opstaneš i sama, za razliku od njih. Ne treba više da se ponižavaš i praviš ćurku od sebe. On se smeje jer ste od njega napravile Alena Delona. 

Da li si normalna, ženo? Već sam ti rekla da će Luna da bude najveća žrtva u ovome svemu jer će kroz isto da prođe kroz šta si i ti prošla. A ti više ne dozvoljavaj sebi da ti se smeju i slade se tvojom mukom oni koji te ne vole! - bila je ujedno dobronamerna i puna prekora Kulićeva.

Kada joj je Milan Milošević skrenuo pažnju da je Kija nakljukana lekovima i da do nje ne dopire ono što joj govori, Miljana je obrazložila da želi da je trgne i da zato mora da bude malo grublja.

KIJA NAPUSTILA ZADRUGU: U nesvesnom stanju je izneli iz vile!

(VIDEO) DRAMA U ZADRUZI! Kiji POZLILO ZBOG LJUBAVI, Sloba ostavio Lunu i POTRČAO DA JOJ POMOGNE!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija