• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2018

08:00

VUK JEREMIĆ SINOĆ PAO U HISTERIJU I NAREDIO SVOJIM FUNKCIONERIMA: Donald Tusk je nebitni lažov i prevarant, HOĆU DA TO SVI ZNAJU!

Politika

VUK JEREMIĆ SINOĆ PAO U HISTERIJU I NAREDIO SVOJIM FUNKCIONERIMA: Donald Tusk je nebitni lažov i prevarant, HOĆU DA TO SVI ZNAJU!

Podeli vest

Nakon Vučićevog uspešnog susreta sa hiljadama građana Niša, Vuka Jeremića, čoveka koji svakodnevno iznosi laži o predsedniku Srbije, dočekao je još jedan hladan tuš, koji nikako nije mogao da podnese

Naime, juče je u Beogradu boravio prvi čovek EU, Donald Tusk, koji je o predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u direktnom obraćanju svetskoj javnosti, izneo toliko pohvala i lepih reči da smo se s ponosom osećali građanima Srbije i možda po prvi put imali osećaj da nas je EU zaista prihvatila kao svoje. 

Donald Tusk je u emotivnom i nadahnutom govoru između ostalog rekao da je Aleksandar Vučić Srbin od krvi i mesa i da je teško biti veći Srbin od njega, istakao da je Vučić patriota i pragmatičar, te da ga doživljava kao svoju srodnu dušu. Tusk je istakao da je Aleksandar Vučić vizionar koji želi da ekonomski integriše ceo region. 

Donald Tusk je nastavio sa pohvalama na račun našeg predsednika i našeg naroda, istakavši da su čak i Nemci kroz istoriju naučili da je bolje da budu na našoj strani.

INTEGRALNA VERZIJA GOVORA DONALDA TUSKA U BEOGRADU: O budućnosti Srbije neće odlučivati ni Moskva, ni Vašington, ni Ankara, ni Brisel! ODLUČIVAĆE SRPSKI NAROD!

Tako lepe reči o predsedniku naše zemlje i o celom našem narodu, najteže su pale jednom čoveku u luksuznom stanu na Vračaru, predsedniku Narodne Stranke, Vuku Jeremiću. 

U neverici je gledao TV prenos i besan vređao Tuska i proklinjao dan kad je sleteo u Srbiju. Jeremić je odmah kontaktirao svoje funkcionere i besan penio: Tusk je lažov i nebitnjaković i hoću da to pišete po svim društvenim mrežama!

Jeremićevu naredbu odmah su krenuli sramotno da ispunjavaju njegovi malobrojni sledbenici. Uvredljivi tvitovi su se nizali, a jedan od upečatljivijih napisao je Jeremićev čovek Vladimir Gajić, koji je rekao da Tusk otvoreno lupeta i laže, te ga nazvao "evropskim trećeligašem", iako Tusk obavlja jednu od vodećih funkcija u EU.

Jeremiću, mi čak i razumemo tvoju mržnju prema Vučiću, jer je on sve ono što bi ti voleo da budeš, a što bezuspešno pokušavaš da odglumiš. Ali, zašto pljujes po Tusku, koji nije samo pohvalio predsednika, već i celu našu zemlju i naš narod? Zar je moguće da si u tolikoj mržnji prema Vučiću zamrzeo i svoj narod zato što voli i bira baš Vučića?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija