• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.04.2018

12:55

HISTERIJA VUKA JEREMIĆA I NJEGOVIH PODREPAŠA SE NASTAVLJA! Todorić nazvao Tuska "pudlicom Angele Merkel"!

Politika

HISTERIJA VUKA JEREMIĆA I NJEGOVIH PODREPAŠA SE NASTAVLJA! Todorić nazvao Tuska "pudlicom Angele Merkel"!

Podeli vest

Histerija Vuka Jeremića i njegovih podrepaša, pošto je visoki čelnik EU Donald Tusk juče nahvalio srpski anrod i predsednika Aleksandra Vučića, ne prestaje

Pošto je Jeremić još sinoć izdao nalog svojim sledbenicima da po društvenim mrežama blate Tuska, odmah se poslušno javio i njegov ideolog Vladimir Jeremić koji je iz sve snage pljunuo Tuska i nazvao ga pudlicom Angele Merkel?!

Ovakva mržnja prema onima koji hvale Srbiju, njen narod i njenog predsednika do sada nije viđena u našem političkom životu.

VUK JEREMIĆ SINOĆ PAO U HISTERIJU I NAREDIO SVOJIM FUNKCIONERIMA: Donald Tusk je nebitni lažov i prevarant, HOĆU DA TO SVI ZNAJU!

Jeremić očigledno ne može da podnese poštovanje koje naša drzava i predsednik Aleksandar Vučić uživaju u svetu. Očigledno bi NATO Vuk bio srećniji da svi pljuju po Srbiji i da nas gazi ko stigne.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 6 godina

Sta covek sve nece smisliti da dobije malo paznje naroda.

Ljiljana

pre 6 godina

Jeremic ne zna sta ce vise od besa jer predsednik Vucic uvazava postovanje koje on i Tadic nikada nisu imali.

brane

pre 6 godina

Sramno ponasanje Jeremica I njegovi pajtosa koji su sramota za Srbiju oni Tuska nazivaju pudlicom Merkelove odakle oim pravo jednog visokog lidera EU da tako nazivaju.

robinhude84

pre 6 godina

Moze samo biti ljubomoran na uspeh Srbije, na Vucicev uspeh!

Miloš

pre 6 godina

Opozicionarima je krivo što Srbija napreduje iz dana u dan pod vođstvom SNS-a, pa pokušavaju da pronađu neke izgovore. Žalosni su...

Nena NS

pre 6 godina

Vuk Jeremić je prevazišao svaku meru ...Dosta je više njegovih gluposti,uvreda i laži.

Fića

pre 6 godina

I posle se čude što ne mogu 10% da uzmu na izborima. Nije narod lud da glasa za vas Jeremiću.

tina

pre 6 godina

Jasno je da je Jeremiću i društvu teško da slušaju pohvale na račun Vučića.

Zija

pre 6 godina

Jeremeću i deca su te provalila da si izdajnik i lovac na vlast! Da si kojim slučajem Tuska ti pozvao bio bi ljudska veličina, zato batali te glupave fore i ti i tvoji slepi sledbenici!!!

ika

pre 6 godina

A šta očekivati od nakaza koje je bog obeležio, samo ih pogledajte i bit će vam sve jasno , vaj kepec ovaj flekaš gubičar .

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17