• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

26.04.2018

15:11

ĐURIĆ ŽESTOKO OPLEO PO NATO VUKU: Jeremić je politička sponzoruša KOJOJ JE PONESTALO SREDSTAVA!

Politika

ĐURIĆ ŽESTOKO OPLEO PO NATO VUKU: Jeremić je politička sponzoruša KOJOJ JE PONESTALO SREDSTAVA!

Podeli vest

Lider Narodne stranke Vuk Jeremić je za Vreme govorio o pregovorima Beograda i Prištine, a njegove izjave prokomentarisao je direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić 

Jeremić je rekao da je Srbija u potpunoj defanzivi u tim pregovorima i da se moralo pregovarati na drugačiji način.

Na pitanje da prokomentariše takve navode, Đurić je rekao da kada Jeremić govori o Kosmetu, to je kao da osoba osuđena za razbojništvo govori o čuvanju banke, kao i da je on razorio pregovaračku poziciju Srbije. 

- On je, sa Borisom Tadićem, najdirektnije odgovoran za prebacivanje pregovora iz UN u EU, doveo je Misiju Euleksa na Kosovo umesto Unmika, što se često zaboravlja, a ta misija je držala neke najpromimentnije Srbe u zatvoru godinama, nije zaštitila Srbe, imovinu... - naveo je Đurić. 

Dodaje da je sve što je tadašnja vlast uradila po pitanju KiM - od zahteva za mišljenje Međunarodnog suda pravde, do raspuštanja najznačajnijih jedinica naših oružanih snaga, "potpuna katastrofa", te da zato nemaju moralno ni politicko pravo da govore o tome. 

Đurić smatra i da je Kosovo i Metohija tema na kojoj ne treba da se izazivaju političke tenzije i podele, što je, kaže, krajnje neodgovorno. 

- Pokušavati da gradite svoju politiku tako što ćete svojoj vladi i državi davati udarce ispod pojasa po jednoj od najosetljivijih državnih i nacionalnih tema je nedostojno ozbiljne i argumentovane političke debate. Jeremić je politička sponzoruša, kojoj je verovatno ponestalo sredstava, jer podrške u narodu nije ni imao, koji je moralno i politički bankrotirao i sada, u odsustvu bilo kakve ozbiljne politike, nastoji da po svaku cenu, poput starleta i sponzoruša iz rijaliti šoua, bude u javnosti svaki dan - rekao je Đurić novinarima. 

Predsednik Narodne stranke je istakao da je Srbija u pregovorima o Kosovu i Metohiji u potpunoj defanzivi i da se moralo pregovarati na potpuno drugačiji način, a da bi sada trebalo "napraviti reviziju prioriteta", što bi otvorilo mogućnost da Srbija "nešto i dobije". 




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nemanja

pre 5 godina

Vuk Jeremic je prodana dusa, on gleda iskljucivo svoj licni interes.

Lazar

pre 5 godina

Svi odlicno znamo koje i sta je Vuk Jeremic, sve sto je dotakao unistio je.

Dejan

pre 5 godina

Jeremic je itekako doprineo otimanju KiM od Srbije, zato bi mu bilo bolje da cuti!

Misa

pre 5 godina

Oni koji u vreme svoje vlasti nista nisu uradili danas su najostriji kriticari.

mirko

pre 5 godina

I pored ogromne finansijske podrske Nato zemalja, Jeremic nije uspeo da ugrozi vlast, zato je sada izgubio kontrolu nad sopstvenim postupcima.

Vanja

pre 5 godina

Ovo je jedna od najboljih karakterizacija Jeremića!

Vanja

pre 5 godina

Jeremić je najveća politička sponzoruša koja postoji u Srbiji.

Milana

pre 5 godina

Djuricu je svaka na mestu, potpuno se slazem sa njim.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija