• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

27.04.2018

09:10

ISTA JE TO FELA! Vuku Jeremiću i Bojanu Pajtiću u pljuvanju Tuska PRIDRUŽILA SE I NAJVEĆA USTAŠKINJA HRVATSKE RUŽA TOMAŠIĆ!

Politika

ISTA JE TO FELA! Vuku Jeremiću i Bojanu Pajtiću u pljuvanju Tuska PRIDRUŽILA SE I NAJVEĆA USTAŠKINJA HRVATSKE RUŽA TOMAŠIĆ!

Podeli vest

Juče su srpski opozicionari, na čelu Sa Vukom Jeremićem i Bojanom Pajtićem, prosto zapenili posle pohvala koje je visoki zvaničnik EU Donald Tusk upoutio Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću, a sada im se u slepoj mržnji pridružila i najveća hrvatska ustaškinja Ruža Tomašić!

Evrozastupnica Ruža Tomašić uputila je pitanje predsedniku veća EU Tusku zbog, kako je napisala "sramotnog govora u Srbiji".

Potpredsednica Hrvatske konzervativne stranke na početku svog pisanija naglasila je kako je bilo "iznimno degutantno slušati njegove hvalospeve upućene srbijanskom predsedniku Aleksandru Vučiću toekom posete Srbiji". Između ostalih i izjavu kako "u Vučiću prepoznaje srodnu dušu jer obojica znaju da se u životu i politici ponekad morate boriti bez oklevanja".

printscreen


A smeta joj i to što je Tusk izjavio da je "Aleksandar Vučić živi dokaz da možete u isto vreme biti veliki patriota i racionalni pragmatičar".

Dakle, maltene jednake zamerke koje su Tusku upućivali i srpski vajni opozicionari. Još jedan dokaz da je to - ista fela.

VUK JEREMIĆ SINOĆ PAO U HISTERIJU I NAREDIO SVOJIM FUNKCIONERIMA: Donald Tusk je nebitni lažov i prevarant, HOĆU DA TO SVI ZNAJU!

PAJTIĆ I JEREMIĆ NAVIKLI DA POŠTENJE KUPUJU PARAMA pa misle da svi tako rade!

(VIDEO) GOVOR DONALDA TUSKA KOJI JE IZNERVIRAO ŽUTU OLOŠ ELITU: Vučiću, kreativan si kao Tesla u nauci i Novak u Tenisu!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ur Nino sar Serbule

pre 5 godina

Mogu samo da budu ljubomrni na Vučića i ništa više, čim se oni tako ponašaju znači da srpski predsednik dobro radi svoj posao.,

Predrag

pre 5 godina

Ovi bi se ujedinili sa svima koji mrze Srbiju amo da bi pljuvali po Vučiću , sramota.

Sale

pre 5 godina

Znaju samo da mrze i šire mržnju, umesto da razvijaju politiku pomirenja koja jedino može dovesti do stabilnosti i novih investicija!!!

Ema

pre 5 godina

Pre bih te izjave kvalifikovala kao klevete, sto je svakako kaznjivo po KZ-u, jer su ovim pokusalii da naruse ugled predsednika Srbije i predsednika evropskog saveta Tusku.

Cica

pre 5 godina

To im je posao da blete sve one koji ne razmisljaju kao oni da bi se provlacili kroz medije.

Vladimir

pre 5 godina

Tusk je, zbog svojih izjava, pao u nemilost svih koji neizmerno mrze Aleksandra Vučića. Na svu sreću njih je malo.

Milana

pre 5 godina

Tri bez stida i srama, katastrofalna kombinacija luzera.

dane

pre 5 godina

Mogu da mrze Vučića i ništa drugo jer visoki zvaničnici iz EU znaju njegove vrednosti.

Milka

pre 5 godina

Ova opozicija kao i uvek radi protiv Srbije i srpskog naroda.

maki

pre 5 godina

Američki puleni i izdajnici udruženi u borbi protiv jake i stabilne Srbije, međutim sudeći prema rezultatima prethodnih izbora njihov plan će se teško realizovati.

daki

pre 5 godina

Družina koja je prodala Srpstvo i obraz za šaku dolara.

pauna

pre 5 godina

zena je zlo nevidjeno.da nema takvih ruza ne bismo znali sta je mrznja.

Miloš

pre 5 godina

U lepom su društvu, odgovarajućem, Ruža Tomašić koja je lično učestvovala u mučenju ratnih zarobljenika i kvislinški poltroni Pajtić i Jeremić

Ana

pre 5 godina

Našli se na jednom mestu opozicioni izdajnici i prevaranti.

Mare

pre 5 godina

Nekim ljudima je sueta velika kao kuca i ne zele da prihvate todji uspeh.

Vuk

pre 5 godina

Svi su oni isti, isto sto nam zeli Ruza, zele nam Jeremic i Pajtic.

mihajlo

pre 5 godina

Zato i nisu prošli na izborima , ali još nisu toga svesni!

kristinad

pre 5 godina

Nema svrhe, da Hrvatska koristi naše takozvane opozicionare, zato što su oni potpuno nebitni.

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!
Tenis

Alkaraz: Boli me što sam propustio Barselonu!

Španski teniser Karlos Alkaraz (20) govorio je na konferenciji za medije uoči nastupa na turniru u Madridu, a osvrnuo se i na povredu nadlaktice koja ga je na skoro mesec dana odvojila od terena.

23.04.2024

20:16

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija