• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: E. S.

27.04.2018

17:55

​DAČA IKODINOVIĆ BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC ZABRINUT ZA ĆERKU: Polomiću Luku Lazukića ako mojoj Hani zafali dlaka sa glave!

Estrada

​DAČA IKODINOVIĆ BIVŠI MUŽ NATAŠE BEKVALAC ZABRINUT ZA ĆERKU: Polomiću Luku Lazukića ako mojoj Hani zafali dlaka sa glave!

Podeli vest

Dača Ikodinović poručio Lazukiću da se neće dobro provesti ako Natašina i njegova jedanaestogodišnja ćerka bude imala bilo kakve traume

Bivši muž Nataše Bekvalac Danilo Ikodinović kaže da će polomiti Luku Lazukića ukoliko njegovoj ćerki Hani zafali dlaka sa glave. Proslavljeni vaterpolista ne želi da se meša u brak nekadašnje supruge, ali je ozbiljno zabrinut za svoju naslednicu.

Dača je sa mlađom ćerkom svaki dan u kontaktu, jer strahuje da bi zbog svega što se dešavalo u poslednje vreme ona mogla da ima traume.

Samo da je ne dira

- Dača mi je rekao da nije njegova stvar za kakvog se čoveka Nataša udala, ali da je mnogo zabrinut za Haninu bezbednost. Rekao mi je da će Luki polomiti glavu ukoliko bi takao njegovu ćerku. Ne zanima ga šta će Nata i ovaj njen da rade, da li će oči vaditi jedno drugom, tući se, lomiti sve po kući, ali samo da mu Hanu ne diraju. Naježi se ceo kada samo pomisli da je njegova ćerka prisustvovala bilo kakvoj njihovoj svađi - kaže izvor blizak Ikodinoviću.

Dragoljub Bekvalac: Lazukić je žigolo!

printscreen RTS

Natašin otac Dragoljub Bekvalac tvrdi da je Lazukuć profesionalni žigolo:
- On svoju ulogu igra profesionalno. Uloga žigola, to je njegova profesija. Njemu je bio cilj da dođe do Natašinih materijalnih stvari. To što priča da je uložio - pa i ja bih uložio 10.000 evra ako znam da ću uzeti 100.000 evra. On je to podupro brakom, pa detetom - ispričao je Dragoljub.

Naš sagovornik ističe da Danilo nijednom posle batina nije pozvao Natašu da je pita kako je, ali da bi joj pomogao šta god da treba u životu ako bi mu zatražila.

Nije pozvao Natašu

- Nije je zvao, jer mi je rekao da nema sa njom šta da priča. Bitno je da se stalno čuje sa Hanom. Ali Nata i sama zna da može da se osloni na njega, on joj je to u više navrata rekao jer je ona ipak majka njegovog deteta. On ne želi da se meša u Natašine izbore partnera, ali mu ipak nije svejedno sa kim Hana provodi vreme i spreman je na sve kako bi je zaštitio - priča izvor Informer.

Luka dadilju prozivao zbog govorne
mane i tretirao je kao sluškinju

Luka Lazukić nije samo ponižavao Natašu Bekvalac, već i dadilju Jovanu, koja im je čuvala ćerku Katju. On ju je neretko prozivao zbog govorne mane koju ima, ali i akcenta, jer je devojka sa sela.
- Često ju je imitirao, a Nataši je govorio kako dadilja ne može da jede za istim stolom za kojim oni jedu jer mora da se zna ko je ko - priča izvor blizak paru i dodaje da je Lazukić Jovanu tretirao više kao sluškinju nego kao dadilju.
- Umeo je da je cima iz druge sobe dok je ona sa bebom, da mu donese čašu vode, bez obzira na to što je on bliži kuhinji. Takođe, zvao ju je da mu pravi sendviče i da ga tetoše, kao da je ona tu kućna pomoćnica i kuvarica a ne dadilja. I ona ga se plašila, kao što je i Nataša - kaže naš izvor.

ŠOKANTNO! LUKA PONIŽAVAO TRUDNU NATAŠU: Bio sam sa Ninom Seničar, SEDELA MI JE U KRILU!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Miloje

pre 5 godina

aloo Daco pa to dete je tvoje isto kao i Natino pa zar je moguce da ga jos nisi uzeo kod sebe...ti svesno dozvoljavas drugog muza treceg muza i u svom ovom haosu Hana je jos uvek sa Natom??????ne razumem

Ranka

pre 5 godina

Brabo Daco To je pravi otac Detetu trebaju i tata i mama.Zastiti ih obe

BudvaninNINO

pre 5 godina

Dačo,bolje da ćutiš i pokriješ se ušima,jer te Naja Baklava žestoko izigrala i ostavila kad ti je bilo najteže.Ćuti bre,jer te Luka može išamarati kad god poželi.Ne brukaj se i ne glumi zaštirnika Ćazimice Naje.

glatki

pre 5 godina

ti si dovoljno polomljen tako da ne mozes nikog polomiti.....

Marcco

pre 5 godina

Eto jedan veoma dobar primer zašto dete ne treba dodeljivati majci po automatizmu... sredina u kojoj odrsta je stvarno dno dna, okružena raznoraznim, raste sa dadiljom dok majka radi, peva i "radi" i dovljači koje kakve idiote u stan.

Darko

pre 5 godina

Pazi ti ovog alkoholicara,pa brate smanji taj alkohol ,vidi kako si se ofucao.

tomislav

pre 5 godina

te pevaljke neka nadju normalne ljude i verujtemi sve ce biti u redu, pod uslovom dasu i one normalne. hvala dovidjenja . pozdrav za urednika i osoblje informera.

milo

pre 5 godina

prepustiti dete da raste uz pevaljku koja menja tipove ko carate je jadno od jednog oca. Ovaj Daca je delovao malo inteligentnije a sada vidim da je nivo njegove bivse zene.

lili

pre 5 godina

dadilja se plasila po pevaljkinoj izjavi a jel ta ista pevaljka. Jeli razmisljala sa kim joj dete raste i sa kim dete ostavlja, koliko je tipova proslo kroz pevaljkin zivot i kako ce sve to uticati na detetov razvoj. Nazalost Daca je svoje dete prepustio ne -odgovornoj majci i time pokazao da ni on bas nebrine za bezbednost svog deteta. Pevaljka je nezrela i neodgovorna majka.

Crnogorac iz Novog Sada

pre 5 godina

DAČA ODMAH TREBA DA UZME HANU OD NATAŠE JER SVOJIM GLUPOSTIMA ZAISTA MOŽE DA NAŠKODI MALOJ HANI. MOŽDA DAČA NIJE JAK,ALI NIJE NI SISA KA LJUBA,VLADA ITD.

Gavrilo

pre 5 godina

Morate svi vi takozvani njeni muževi da zamolite Koleta sećeranu, da vam dozvoli da sa njom nesto imate. Tu je kvaka te pevaljke. Zaboravili?

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija