• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.04.2018

20:24

IMA LI KRAJA ĐILASOVOJ I ŠOLAKOVOJ BOLESTI?! Sad optužuju SNS i Vučića i za saobraćajnu nesreću!

Politika

IMA LI KRAJA ĐILASOVOJ I ŠOLAKOVOJ BOLESTI?! Sad optužuju SNS i Vučića i za saobraćajnu nesreću!

Podeli vest

Tajkunski političar Dragan Đilas i njegov politički istomišljenik i biznis partner, suvlasnik SBB i CIA TV N1 Dragan Šolak, dokazali su danas dokle mogu da idu glupost i bolesna mržnja

Danas je, naime, na CIA TV N1 emitovan prilog o nesrećnom aktivisti SNS Milivoju Gajiću koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći pre nešto više godinu dana.

Ali ne zato što su se, nekim slučajem, novinari te televizije setili tragedične sudbine Milivoja i rešili da pomognu porodici, nego da još jednom bezočno i bezbožno napadnu vlast u Srbiji, SNS i predsednika Aleksandra Vučića!

Da podsetimo, Milivoje Gajić iz Nove Pazove, poginuo je u saobraćajnoj nesreći  koja se dogodila na oko četiri kilometra posle naplatne rampe kod Stare Pazove prema Novom Sadu. Na njega je, oko ponoći dok je prelazio autoput Beograd – Novi Sad, na pomenutoj deonici, naletela "opel astra“. Medicinska ekipa hitne pomoći iz Stare Pazove za desetak minuta je bila na mestu nesreće, ali su, nažalost, mogli samo da konstatuju smrt pešaka.

TEŠKA MULJAČINA! ĐILASOVI PRLJAVI MILIONI: Preko prodaje zgrade u sumnjivoj transakciji, OPRAO PARE ZA KAMPANJU?!

Iako je istraga ove nesreće nedvosmisleno potvrdila da je njegova tragedija splet nesrećnih okolnosti i da je krivična prijava protiv čoveka koji je automobilom naleteo na Gajića odbačena, kvazinovinari CIA TV N1 uporni su da kao krivce obeleže one koji su "Gajića poslali da lepi plakate na autoputu".

Nije njima uopšte važno to što je blagovremena i profesionalna istraga sprovedena, što su njeni rezultati takvi kakvi jesu, njima samo treba još jedan povod da upru prstom u aktuelnu vlast, pa makar i preko ovako tragičnog slučaja.

ĐILAS HOĆE VLAST, A KRIJE ODAKLE MU MILIONI! Tajkun kuje velike planove i uporno odbija da govori o SVOM SUMNJIVOM BOGATSTVU!

Đilas i Šolak pokazali su iznova da im zaista osim novca ništa nije sveto, a njihova glupost i mržnja usmerena prema SNS i Aleksandru Vučiću već se graniči s bolešću. A mržnja je slepa. I glupost neizlečiva.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Ira

pre 5 godina

Djilas nije protivnik,on je covek koji mrzi i spreman je na sve.

Mona

pre 5 godina

Prosto ne mogu da verujem da su ovi propali politicari u stanju da budu toliko bedni, jadni i beskrupulozni!!!

Nina

pre 5 godina

Da li oni uopste razmisljaju kako je porodici Milivoja Gajica koja cita ovakve nebuloze i bolesne insinuacije?! Stvarno su toliko umno oboleli da je to prevazislo sve mere!

Nikica

pre 5 godina

Điki nam je totalno frustiran rezltatom koji je postigao na nedavnim Izaborima, a uz sve to i dokon.

Fudbaler

pre 5 godina

SNS je najjača stranka. Tajkuni i svi ostali koji su pljačkali državu ništa pametno nemaju šta da kažu.

kontesanera

pre 5 godina

Jasno je da koriste nesreću porodice Gajić kako bi napadali vlast,taj čovek sigurno nije bio na auto putu jer jr nateran već jer je mnogo poštovao rad predsednika Vučića.

peki

pre 5 godina

Pa to su pacenici i vise ne znaju sta ce, moraju da izmisljaju takve gluposti

Stojan

pre 5 godina

To samo lici na idiote da neciju tragediju zloupotrebljavaju u politicke svrhe Djulasu sraam te bilo bednice

Aca

pre 5 godina

SRAMORA JE DJILASA NAZIVATI SRBINOM,ON SVE RADI PROTIV NASEG NARODA.

Maja

pre 5 godina

Djilas ce jos da okrivi Vucica i kada dugo ne bude bilo kise,pa ce biti slaborodna godina.

Laza

pre 5 godina

Djilasu su Vucic i SNS krivi za svaku nesrecu koja se dogodi u Srbiji.

Zoran

pre 5 godina

Navikli smo od Djilasa sa izmislja razne stvari samo da bude malo u centru paznje.

ana

pre 5 godina

Mislim da vise niko i ne obraca paznju na Djilasove izmisljotine.

Nina

pre 5 godina

Idioti cime se oni bave i sta sve nece izmsliti da bi se na neki nacin pojavili u medijima!A ne shvataju da tako samo gube i ono malo podrske sto su imali.

Nemanja

pre 5 godina

Djilas treba da gleda svoja posla a ne da gleda šta drugi rade I da ih napada. Ovakvo ponašanje Djilasa I njegovog partnera je nedopustivo.

dragan

pre 5 godina

Ne koristite tragediju čoveka kako bi prikupli neki politički poen

Tara

pre 5 godina

Od Đilasa treba sve očekivati, spreman je na svašta.

Dača

pre 5 godina

Nista novo od Djilasa.Od njega smo navikli samo na gluposti.

Lela

pre 5 godina

Tako nesto se i moglo cekivati od coveka kao sto je Djilas.

Ceca

pre 5 godina

Koliko moras da budes bolestan, pa da izjavljujes ovakve nebuloze..?

Nada

pre 5 godina

Veoma je tuzno to cime se oni danas bave!Njihovoj gluposti nema kraja!

Vesna

pre 5 godina

Ništa novo od Đilasa. Sve drugo će da priča samo da ga ne pitamo kako je zaradoi prvi milion. Oćekujem da će Vučić da im bude kriv i ako im trepavica zafali. Samo se pitam, kako su to baš oni, pored svih naših pametnih i poštenih akademskih građana uspeli da se obogate a drugi nisu .Koje li su to oni škole završavali, bolje da pitam kod koga su završavali i kako im se zovu mentori.

mala

pre 5 godina

Ako nemaju normalne razloge daj sta das pa cemo kriviti Vucica.

anita

pre 5 godina

Neverovatno do koje mere su spremni da idu,bolesni su.

Denis

pre 5 godina

Sreca je sto njima vise niko ne veruje. Gradjani su odavno shvatili da oni sire samo lazi.

Izbori 2024

TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država!

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija