• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.04.2018

22:07

(VIDEO) KIJA SKROZ PUKLA I DOŽIVELA NERVNI SLOM! Htela da napusti Zadrugu, a onda POLUPALA SVE PO KUĆI! Slobine reči je POGODILE PRAVO U SRCE!

Rijaliti

(VIDEO) KIJA SKROZ PUKLA I DOŽIVELA NERVNI SLOM! Htela da napusti Zadrugu, a onda POLUPALA SVE PO KUĆI! Slobine reči je POGODILE PRAVO U SRCE!

Podeli vest

Prethodnih nekoliko dana za Kiju Kockar bili su izuzetno teški. Prvo joj se bilo slošilo zbog svađe sa mužem Slobom Radanovićem, te je dva dana povraćala, bila kod lekara i padala u nesvest, a juče je saznala da joj je otac preminuo

Kija je i danas doživela slom, ponovo nakon svađe sa Slobom. Od momenta kada je saznala za očevu smrt, Radanović se ne odvaja od nje, a Kija ga je u nekoliko navrata pitala da li je istina da je više ne voli i da zaista voli Lunu Đogani. 

- Pitaću te još jednom, da li je to istina? Samo još jednom - želela je Kija da čuje odgovor na pitanje da li je Sloba rekao Luni da je voli.

- Kristina, hoćeš ovako do ujutru? - rekao je Radanović.

Youtube printscreen

- Ja te pitam prosto pitanje! Znači istina je? Slobodane, pitam te poslednji put! Odgovori mi! - pričala je Kristina.

- Hoćeš da se igraš sa mnom? Poslednji put te pitam, ko ti je to preneo? - nastavio je Slobodan.

- Mića! - otkrila mu je Kija.

- Šta ti je preneo? - želeo je Sloba da čuje detalje.

- Da si joj rekao u izolaciji da je voliš - iskrena je bila Kija.

- Sada ćemo sve da ih zovemo, da napravimo jedan porodični skup - ironičan je bio Radanović.

Youtube printscreen

- Zbog čega ovo pitanje mora da se potegne baš sad, u ovim trenutcima, što baš sad? - pitao je Sloba Kiju koja je insistirala da joj Sloba odgovori da li voli Lunu. Pevač je zatim krenuo da napusti pab, a onda je Kija počela da viče.

- Stani Slobodane, dosta mi je poniženja! - rekla je ona. Sloba je dodao da ni jednog trenutka nije rekao da voli Kiju, a to je nju i te kako razbesnelo.

Ona je zatim besno otišla na kapiju gde je tražila od obezbeđenja da joj otvore i puste je da izađe iz rijalitija, a kako oni to nisu učinili vratila se u pab i počela da lomi i baca sve pred sobom. Ubrzo je uleteleo obezbeđenje koje je jedva nekako uspelo da je savlada, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku: 

Polupala je sve u pabu jer joj nisu dali napolje???? Mrvice moja???? prestanite da se igrate sa njom????

Објава коју дели Kristina Kija Kockar fp (@armija_fanova_kristine_kockar) дана 30. Апр 2018. у 10:40 PDT


(VIDEO) KAKVA SAPUNICA! SLOBA KIJI U OČI REKAO ISTINU: Da li voli NJU ILI LUNU?




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija