• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Alo.rs

01.05.2018

18:38

NIKAKO NE IZGLEDA DOBRO! Nakon Kijinog povratka u Zadrugu, učesnici u strahu zbog njenog ponašanja!

Rijaliti

NIKAKO NE IZGLEDA DOBRO! Nakon Kijinog povratka u Zadrugu, učesnici u strahu zbog njenog ponašanja!

Podeli vest

Kristina Kija Kockar je zbog nervnog sloma sinoć završila u bolnici, a nakon što se vratila u Zadrugu, cimeri su za njeno zdravlje

Kija već neko vreme sedi na podu, a zadrugari pokušavaju da je uteše. Kija je čas tužna, čas malo pevuši, onda se smeje, pa se šminka, a njeno ponašanje je zbunilo zadrugare ali i gledaoce popularnog rijalitija. 

- Moram da se šminkam. Bleda sam. Iscrpljena sam i fizički i psihički - rekla je Kija i dodala:

- Ne mogu više ništa da kažem. Meni se život odvija ovde, svi odlučuju umesto mene, svi utiču umesto mene. Mene niko ništa ne pita - pričala je Kija sa tugom u glasu. Ona je zatim otkrila da planira da napiše govor za očevu sahranu, a zatim je počela da pevuši. Učesnici rijalitija naveli su da su zabrinuti za Kijino zdravlje i da se zbog toga ponaša ovako.

(VIDEO) KIJA SE VRATILA U ZADRUGU! Sloba joj prvi prišao i UPITAO OVO!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki delija

pre 5 godina

ona je jedan veliki i refrigani folirant koja sve na blef hvata sramota je ovo za zemlju srbiju koje olose je sve pozvao mitrovic i tu zadrugu uzas i bruka pametno nista da kazem nemogu jer i ne zasluzuju sex , psovka lezbejke to je pouka za mlade danas iz zadruge stidi se pinku i mitrovicu sram vas bilo uzasni ste i jadni

Zoka

pre 5 godina

Digni glavu gore i budi vesela onakva kakvu te volimo!Digni glavu gore,zivot ide dalje..Tata ti je umro,ali to nije razlog da ti ne nastavis pozitivno da gledas na zivot..Osmeh na lice u inat dusebriznicima koji ga jedva cekaju samo da bi te napali!!

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija