• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Iskra/intermagazin

03.05.2018

17:44

NATO PRETI SRBIJI! ZAŽALIĆETE ako budete istraživali POSLEDICE BOMBARDOVANJA i upotrebe OSIROMAŠENOG URANIJUMA!

Politika

NATO PRETI SRBIJI! ZAŽALIĆETE ako budete istraživali POSLEDICE BOMBARDOVANJA i upotrebe OSIROMAŠENOG URANIJUMA!

Podeli vest

Zažalićete ako budete istraživali posledice bombardovanja i upotrebe osiromašenog uranijuma tokom vojne akcije protiv SR Jugoslavije 1999. godine. Ovo je suština pretnje koju je NATO preko diplomatskih kanala uputio vlastima u Srbiji nakon što su saznali da je u planu formiranje koordinacionog tela i nacionalne laboratorije za istragu zločinačke akcije

Prema informacijama, čelnike Alijanse, koju trenutno sa mesta generalnog sekretara predvodi Norvežanin Jens Stoltenberg, razbesnela je najava da bi neka država, prvi put otkako je osnovan na NATO, mogla bi da otvori istragu o posledicama njihovih dejstava. Još više im smeta mogućnost da naučni dokazi o tome budu predstavljeni svetu.

DRŽAVA KREĆE U ISTRAGU NATO ZLOČINA 1999! Ministar Goran Trivan za Informer otkriva da će ceo svet konačno saznati istinu!

Uoči praznika ministar ekologije Goran Trivan i zvanično je obelodanio ono što je NATO još ranije saznao, da će se naša zemlja ozbiljno upustiti u istraživanje posledica bombardovanja i da će za to biti angažovan tim stručnjaka pod koordinacijom države.

MOSKVA POTVRDILA: Vučić sa Putinom 8. maja, sutradan NA PARADI POBEDE!

- Srbija će biti jedna velika laboratorija, a sve što bude nedostajalo od opreme biće nabavljeno iz budžeta tri ministarstava - ekologije, odbrane i zdravlja - rekao je Trivan i dodao da će država nastojati da istraživanja sprovede i na KiM, jer kaže, osiromašeni uranijum ne pravi razliku među nacijama.

Trivan navodi da će sudbina italijanskih vojnika koji su masovno obolevali od raka i umirali na Kosovu biti jedan od ključnih aduta u otkrivanju istine o osiromašenom uranijumu iz NATO bombi.

(VIDEO) SRPSKI I RUSKI DIVERZANTI OTKRILI ČUDA NA DNU JEZERA NA KOSOVU: Samo zbog ovog Gazivode ne smeju biti Albanske!

Onkolog Slobodan Čikarić kaže da će NATO blokirati istragu na svaki način.

- NATO lobi radi svoj posao tajnim kanalima, žele da zataškaju zločin i imaju jasne smernice kako da nas u tome zaustave. Međutim, do nas je da kvalitetno svoj posao i upoznamo svet sa dokazima - jasan je Čikarić.

ŽIV BIO, STARINO! Deda Đorđe čuva Zejtinlik i u desetoj deceniji!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Teodor

pre 5 godina

Predlažem da se u tu komisiju uključi i gospodja Jelena Milić. Kvalifikovana je. Poznaje NATO u prste.

caslav

pre 5 godina

a ti nauči da ne podržavaš ubice svog naroda,...belosvetska protuvo,...

AS

pre 5 godina

VALJDA PRAVOPIS PAMETNJAKOVIĆU. SVI ZNAMO ŠTA JE HTEO DA KAŽE, A TI PRVO NAUČI ŠTA JE GRAMATIČKA GREŠKA A ŠTA PRAVOPISNA.

Draggan

pre 5 godina

Klasicne siledzije i ubice. Mafijaska pravila. Svi govore da su svetski policajac, oni su u stvari svetska mafija.

Mornar Popaj

pre 5 godina

I...... Hocemo li imati hrabrosti da istrajemo do kraja,da dokazemo istinu celom svetu....

bubasvaba

pre 5 godina

Istinu na sunce i da se plati steta ,kako to da nesmemo da na svojoj teritoriji da znamo ste ste vi FASISTI bacali neduznom i nejakom narodu . Obelodanite bez koliko avijona ste ostali budite jednom ISKRENI!!!!.

Maja

pre 5 godina

NATO nikada ne preti,odmah bombarduje i to sa dozvolom UN,ko više pita koga,to su zločinci kakve majka ne rađa i to svim nedozvoljnim, hemijskim,radioaktivnim i sredstvima kojima uništavaju život na Zemlji i samu planetu. Samo ne dozvoljavaju da im se kaže da su gadovi,gori od nacista,fašista,teroristi novog svetskog poretka. To što nose skupa odela,što se smeju,a krvave im ruke do ramena,ne znači da nisu jahači apokalipse.

caslav

pre 5 godina

briga njih za dečiji život u Srbiji,.....zato moramo da budemo ekonomski i vojno jaki,...a onda će se zabrinuti za svoje živote,...

caslav

pre 5 godina

briga njih za dečiji život u Srbiji,.....zato moramo da budemo ekonomski i vojno jaki,...a onda će se zabrinuti za svoje živote,...

Aca

pre 5 godina

Bolje po nas da ne cackamo mecku jer moze samo jos gore da prodjemo! Ne uzdajmo se mnogo u Rusku pomoc!

kiza

pre 5 godina

Dati rusima da naprave bazu u Srbiji i onda proterati kompletno sve ambasadore zemalja koje su ucestvovale u bombardovanju pa tuziti bagru seme im se zatrlo.

Branko

pre 5 godina

Vidis kako se boje istine, kao Hrvati istine o Jasenovcu!!!!? ???

Djubre

pre 5 godina

da li bi djubre jedno , vidi ti se po faci kakvo si go-no , ziv li je Solana ?. .

zeljko

pre 5 godina

pa od cega sam dobio 4 mozdana udara! Verovatno,od svezeg vazduha...

straja

pre 5 godina

pazljivo pogledajte sliku...pljunuti Sicer iz serije "salas umalom ritu" tj kopija nekih saradnika AH!!...nije mi jasno...mozda i nije Norvezanin,neki nemacki turista zgresio.....

ssss

pre 5 godina

hahahahahahahahaha zazalicete da su bili pametni te 1999 bi vas dobro podprasili dok vam ne bi fasizam i apetit za tudjom zemljom totalno izbijen bio iz vasih pokvarenih umova a ne samo 78 dana cim je sloba i srbija podigla belu zastavu i oni su na zalost stali a mene srbin 3.5 godine u sarajevu drzi u strahu i gladi skoro svaki dan letese kojekakvi projektili Koje smo od 1945 zajedno skladistili a srbin sve pokra pa na nas bosnjake ispali

deda Raša

pre 5 godina

Kakva vam je to demonkratija sa ono ZAZALICETE?

Aca

pre 5 godina

Sve da se istraži, a oni neka prete, mogu da bas povuku...

Riki

pre 5 godina

OLOŠI. OLOŠI OLOŠI. OLOŠI OLOŠI. OLOŠI. OLOŠI. OLOŠI. OLOŠI. OLOŠ OLOŠI. OLOŠI

Mate

pre 5 godina

Hahahaha Pa nije NATO Rusija da prijeti... Kad vam zaprijete, znaci da rakete vec lete :)

grof

pre 5 godina

Rusija autokratska diktatura,gdje manjina(putinovci) vlada većinom!Od rusije,samo za Moskvu se može reći da je razvijen grad,ostalo su vukojebine!Upravo kao u srbiji ili recimo dijelu bosne gdje vlada laktaška seljačina!

Riki

pre 5 godina

Kakav cinizam. Daklem, ovi Ameri svakom njihovom izjavom samo dokazuju koliko su krvoločni, koliko su željni rata i krvi, koliko su glupi ko k.... Koliko su mizerni pored tolikih para, Koliko su prosti, Kolike su ustvari kurve, ma bre sve najgore što može da se kaže za proklete amere.

DxD

pre 5 godina

Srpsko rukovodstvo je duzno prema svim gradjanima Srbije da istrazi sve relevantne cinjenice u vezi osiromasenog uranijuma bacenog na Srbiju od strane zlocinackog NATO pakta.Znaju oni da ce to strasno odjeknuti u svijetu i zato prijete.A,znamo da su od tih posljedica umrli mnogi italijanski vojnici koji su bili na ozracenom podrucju KosMeta i da su italijanski sudovi to priznali.A,sta su mislili kad su agresovali srpske civile i civilne objekte,da se to nikada nece istraziti i da ce njihova sila biti vjecito prisutna u Srbiji?Zlocinci.

Ljubo

pre 5 godina

Ako se budu ukljucili i izabrali patriote srpske ,moguce je da ce uspeti .Bude li komunisticko ustaska strana odlucivala ,baci sve niz vodu .Cekaj sledece bombardovanje ,bice jos zesce.

Istina

pre 5 godina

Bravo, svi sve znamo, lagano sespremamo da umremo od neke vrsterakai sta s tim....

Zoran52

pre 5 godina

To bi bio problem, otvara se Pandorina kutija: Hirošima, Nagasaki, Vijetnam, Kambodža, Koreja,Foklandi,Panama,Indijanci i Meksikanci,Libija,Egipat, Irak,Sirija,Avganistan,SFRJ i mnogi drugi ratni zločini koje je počinila američko-engleska NATO koalicija.Pobili i unakazili milione nedužnih građana a najmanje vojnika. Međunarodni sud za SAD i UK bi radio 20 godina,sibirski zatvori bi bili pun.

Felix

pre 5 godina

Kandićku,Milićku i ostalu ekipu spakovati u buseve i odvesti mesec dana turistički na jedno gadjano mesto da se osete sve čari zapadne demokratije.Pun aranžman bez straha od uranijuma jer kako kažu gospoda toga nema.

srbin

pre 5 godina

Nema potrebe otvarati laboratorije i uzaludno trositi pare kada se to moze ukloniti na vrlo jednostavan nacin tj. pomocu sirceta tako da se podrucje na kojem se nalazi osiromaseni uranijum poprska sircetom.

srbin

pre 5 godina

Podrucje na kojem ima stetnog uranijuma treba bi biti poprskano uranijumom u mesecu aprilu u toku suncanih dana a nanaseni sirce treba da odstoji na tom podrucju najmanje deset dana a da u tih deset nepadne kisa.

Moma

pre 5 godina

U Italiji su dobili spor a samo se kod nas kao uvek sve o Kosovu gura pod tepih?

Aha

pre 5 godina

Svaki gradjanin Srbije da dobije novcanu ostetu, jos oni prete!. Stace i njima neko na rep polako!

RADOVAN

pre 5 godina

To su zaista monstrumi idioti i kriminalci NATO je organizovana banda?SVÉ treba objaviti i reci listinu?Jos nam petře?Kriminalci?

mirjana

pre 5 godina

Ja bi predlozila da istrazuje "COPAVA HIJENA"Natasa kandic,jer je specijalizovana za ratna zlocinstva.Specijalno na pronalazenju ranije mnogonastradalih siftara koji su na podmikao nacin dovezeni sleperom u Batajnicu.Ta corava monstrouzna spodoba ce ubedljivo resiti problem u korist N.A.T.A i dokazati da ni jedan gram Otrova nije pao na nasu zemlju.A u tome ce joj pomoci i VUK DRASKOVIC.Tako da im svedska organovana banda uruci NOBELOVU NAGRADU Za MIR.

Milorad

pre 5 godina

Obavezno u komisuju pistaviti one dve k..ke Natasu Kandic i Biserku pada vidimo onda sta ce pricati tj.sto vise da budu u kontaktu s radioaktivnim supstancama bez zastite,nek povedu i naj rodjenije da im sjeme zatrne

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija