• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2018

11:01

STRAŠAN LICEMER: Janković se setio da Srbija izumire - kad je to govorio Vučić on ga je pljuvao!

Politika

STRAŠAN LICEMER: Janković se setio da Srbija izumire - kad je to govorio Vučić on ga je pljuvao!

Podeli vest

Lider PSG Saša Janković naprasno je danas shvatio da se u Srbiji drastično smanjuje broj stanovnika i to brže bolje objavio na Tviteru kako bi obavestio malobrojne pristalice?!? A kad je predsednik Aleksandar Vučić upozoravao da Srbija izumire i pozvao na borbu protiv bele kuge, Janković je sa svojim "ekspertima" prvi skočio da ga vređa i pljuje, jer ko je Vučić da odlučuje da li će žene rađati ili ne

- U zemljama našeg, istočnoevropskog regiona, smanjuje se broj stanovnika brzinom koju moderna istorija nikad nije zabeležila za bilo koji region na svetu. Nisam stručan da predložim celo rešenje, ali sam ostao ovde svesno i ušao u politiku jer želim da budem njegov deo - napisao je Janković i tako po ko zna koji put pokazao kakav je licemer i džabalebaroš.


Tviter

Kad Vučić kaže "Ljudi izumrećemo kao narod, dajte da damo novac za novorođenu decu i da se borimo na svaki način protiv bele kuge", onda se dignu razni opozicioni lideri, javne ličnosti, takozvani eksperti, da napljuju tog istog Vučića, jer, ko je on da odlučuje da li će žene rađati ili ne, ko je on da daje pare za rađanje dece.

A onda, kad svetski mediji pišu da populacija gotovo cele jugoistočne Evrope izumire i nestaje i da je Srbija deo tog katastrofalnog procesa, e onda se javlja jedan od tih licemera, Janković, Đilasov drugar, da kaže "Jao izumiremo, ja nisam pametan kako da nađemo rešenje, ali ostajem tu da se borimo".

To u prevodu znači, Vučiću konju ti radi i crkni, mi ćemo da te pljujemo, ali znamo da si jedini koji imaš rešenje i jedini si koji hoće da zasuče rukave i da gine, a mi ćemo da sedimo, da pijemo kapućino i da te pljujemo i da govorimo kako to može mnogo bolje...




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Pa sta ne sledi primer NATO Vuka i postane tata i poveca natalitet ni manje ni vise vec Amerima!!!!!!?????? Pametan je taj NATO Vuk pa mu dete po rodjenju pstaje Amer da ne mora da se muci kao Vuk i dokazuje na cijoj je strani!!!!!!?????? Koji su to jadnici!!!!?????

Filip

pre 5 godina

Какав је Јанковић љигавац и полтрон , просто немам речи да опишем тог опосума.

Rade

pre 5 godina

JAnkovic je ljiga koja prica ono sto njemu odgovara!

pavle

pre 5 godina

Nema on šta novo da kaže, ponavlja se ili ponavlja za drugima

Fudbaler

pre 5 godina

Janković je jedno dno da mu je bila Srbija na prvom mestu,nikada je ne bi pljačkao i uništavao.

Izbori 2024

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija