• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

06.05.2018

10:20

(VIDEO) SLOBA ODLUČIO DA ODABERE PRAVI PUT: Potrudiću se, NEĆU ODUSTATI!

Rijaliti

(VIDEO) SLOBA ODLUČIO DA ODABERE PRAVI PUT: Potrudiću se, NEĆU ODUSTATI!

Podeli vest

Prava ljubavna drama odigrava se mesecima unazad oko Slobodana Radanovića. On je prevario svoju suprugu Kristinu Kiju Kockar sa Lunom Đogani, a kada im se Kija pridružila u Zadruzi, njih troje su postali tema broj jedan u Srbiji

Prethodnih nekoliko dana. Sloba je na raskršću, i nije siguran da li želi pomirenje sa suprugom ili pak, hoće da nastavi romansu sa blogerkom.

Pevač je od Đoganijeve tražio nekoliko dana pauze u vezi pa su čak i krevete razdvojili, a sa Kristinom je sve bliži. O ovoj temi, Radanović je porazgovarao prethodne noći sa Drvetom mudrosti.

Printscreen TV Pink

- Meni ništa više nije jasno. Pričam sa Lunom, ona je razdvojila krevete. Ja sam joj tražio dva, tri dana da odmorim glavu, ali ona je to drugačije shvatila. Njen tajni zadatak mi nije bio simpatičan. Znate kakve sam ja zadatke odbijao da je ne bih potresao. To me je baš uzdrmalo, tad sam bio baš ošamućen. Ja to ne mogu da razumem, pripisaću to njenoj mladosti ali i dalje mi ne dopire do mozga da je to moralo tako da bude. Ja se ovih dana osećam prazno, bez emocija. Bežim od ljudi, bežim od samog sebe, osećam se kao robot, nemam ni jednu emociju u sebi. Kada je bila žurka, imao sam osećaj da mi se ceo svet srušio na glavu, ja sam završio kao ružno pače i agresivac dok su svi oni ispali kul - rekao je Sloba.

Printscreen TV Pink

- Emocije su iste kao i ranije, ni u jednom trenutku se ništa nije promenilo. Malo me uzdrmalo i ovo što se dogodilo Kristini, sve me to poremetilo. Ne mogu da kažem da nemam osećaj krivice i grižu savesti. Kolaps u mozgu - poverio se Radanović.

Printscreen TV Pink

Velika zbrka nastala je kada je Sloba za svog para na Zadrugoviziji 3, koja će se održati u ponedeljak, odabrao Kristinu, pa je pevač prokomentarisao i ovaj potez u Rajskom vrtu.

- Prvo sam hteo da izaberem Lunu, ali ona je rekla da ne želi da učestvuje. Kristina je pre toga govorila da želi sa mnom da peva. Na kraju su ostali Kristina i Bane Čolak i ja sam izabrao nju. Čak sam pre toga pitao i Tanju. Svi se nešto bune i ljute na mene. Uvek neko upire prstom u mene - rekao je Radanović.

Printscreen TV Pink

- Mene najviše boli kad mi Luna kaže da ima razumevanja, a onda se ispostavi da nema. Na kraju smo se posvađali zbog stvari koje je ona meni rekla. Voleo bih samo da svi na kraju izađu srećni odavde. Potrudiću se da odaberem pravi put, ja odustati neću, od sebe nikad neću odustati šta god da se desi. Trenutno sam izgubio volju. Nemam volju da ustanem iz kreveta, da otvorim oči, da se probudim. Mnogo sam ljudi nekim svojim postupcima unesrećio i možda mi se to sad obija o glavu. Kako god ovo da se završi, ne želim da iko ostane nesrećan i povređen. Ako treba neko da ostane, onda najbolje da ja budem taj - završio je pevač.

Kompletan razgovor Slobe sa Drvetom mudrosti pogledajte u snimku koji sledi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
JS

pre 5 godina

Moj Slobo mani se i jedne i druge i uzmi stvari u svoje ruke. Sa prvom izgleda nije išlo premda je Kija pametna, vredna i preduzimljiva ali izgleda da nije za tebe, sa ovom drugom tek neće ići jer u tebi vidi plen koji će raditi i za nju i za njenu porodicu, mala je nezrela, nevaspitana, ne naročito inteligentna, sebična i razmažena. Uz sve to od obe majke odlučuju i petljaju se u život posebno Anabela svojim drskim pristupom i arogancijom. Bog ti je dao dar, dobar glas, malo se potrudi i iskoristi taj talenat a onda ćeš naći nekoga ko će ceniti tvoje vrline a ne gledati te kao plen.

Zaka

pre 5 godina

Anabela zna da je Luna na crnom glasu u celoj Srbiji.Spavala je sa svim momcima sa kojim je bila..E sad bi Anabela da je utrapi ovom buzdovanu od Slobe..jer ko bi ozenio onu sizofrenicarku od Lune bez neko ko nema nimalo mozga..

Marija

pre 5 godina

Bezi od Djogaja sto dalje, deca ce ti biti ganci.

Juli

pre 5 godina

Zar niko ne vidi kakav je manipulator ovaj Slobodan, pred kraj rialitija je skontao na koji nacin ce najbolje doci do para, a uz pomoc Kristine. Svi su sopili, i bar vecina njih neke dilove, u toj zadruzi su skovani planovi kako doci do nagrada, i sve to je toliko providno, i odvratno, ne zanimljivo, bar meni!? A narox sr peca i dalje salju poruke podrske, kome, ko je vredan nagrade, hajde da vas cujem????

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru
Hronika

Hitno se oglasio MUP povodom incidenta u Novom Pazaru

Policijska uprava u Novom Pazaru, zarad istinitog informisanja javnosti, ističe da su netačne informacije u tekstu „Pucnjava u Ulici Save Kovačevića uznemirila građane - Policija na terenu“, koje je noćas objavio portal „Sandžak danas“, kao i da video koji su postavili uz ovu vest nema apsolutno nikakve veze sa navodnom pucnjavom.

25.04.2024

11:57

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija