• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

06.05.2018

14:52

DS u Kragujevcu obeležila stranačku slavu - Ðurđevdan

Politika

DS u Kragujevcu obeležila stranačku slavu - Ðurđevdan

Podeli vest

Demokratska stranka obeležila je danas u Kragujevcu stranačku slavu - Ðurđevdan, uz poruku da Srbija može da bude moderna evropska zemlja, ali da mora mnogo toga da se promeni

- Pedeset godina nakon 1941. Demokratska stranka je 1991. godine ustanovila svoju slavu kao veru da DS treba da predstavlja upravo ono što sveti Georgije predstavlja - upornost, veru, snagu, istrajnost - rekao je Dragan Šutanovac okupljenima u Gradskom odboru DS Kragujevac, koji je ove godine domaćin stranačke slave.

Kako je saopštila DS, Šutanovac je naglasio da se DS od tada bori za iste vrednosti, u veri da Srbija može i mora da bude moderno društvo, u kojem su etablirane evropske vrednosti.

Smatra da se, kaže, nažalost Srbija trenutno nalazi na pogrešnom putu.

Podsetio je na reči ubijenog predsednika DS i prvog demokratskog premijera Srbije Zorana Ðinđića koji je govorio da treba da radimo ono što smatramo da je ispravno, a ne ono što većina želi.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Branko

pre 5 godina

Pa koji su sad ovi, jel imaju oni uopste cenzus!!!???? Nikako da shvate gde im je mesto, istorija!!????

Dača

pre 5 godina

Šta ima oovi da obeležavaju kada su i ovako pred raspadom.

Fudbaler

pre 5 godina

baksuzi večite za vreme vaše slave ste išli u Hrtkovce da bi narod tamo uznemiravila, i da meštani tog grada ne mogu da primaju goste, vi ste gori od Šešelja sto puta.

Filip

pre 5 godina

Vi ste svi nevernici koji bi sutra potpisali nezavisnost Kosova ,. tako da te priče pričate nekome drugome.-

Mia

pre 5 godina

Oni ne bi trebali da imaju bilo kakav razlog za slavlje ,jer su stranku doveli do propasti!

Savo

pre 5 godina

Nadamo se da ce posle proslave slave postati daleko pametniji kao opozicija.

Slavka

pre 5 godina

Kad ce da shvate vise gde im je mesto i kakvu poziciju imaju.

Stojan

pre 5 godina

Zar DS jos postoji ja sam mislio da su vecina u zatvorima kao Sutanovac Jesic Kena Pajtic i jos neki

Maja

pre 5 godina

U slavu kao slavu im necemo dirati, ali u stranku itekako- niste ni za sta!!

Nana

pre 5 godina

Lepo je sto su obelezili slavu, ali nemaju bas nekog razloga za slavnje s obizrom na ocajni i gubitnicki trend koji ih prati u poslednje vreme.

veca

pre 5 godina

Na dan slave isili da maltretiraju narod u Hrtkovce

vlado

pre 5 godina

Lazne patriote obelezavaju tako veliku krsnu slavu,koji su to licemeri.

Ljubo

pre 5 godina

Od srca cestitam svim postenim vernicima koji slave Sv.Djorda ( Djurdjevdan ) ,a ovim ateistima samo da se pogledaju u ogledalo i poruka : bando komunisticka ne kvarite slavarski dan postenim vernicima i ime nam Sveca .

hanzaplast

pre 5 godina

Ove godine jos slave slau,a vec posle narednih izbora ce biti parastos za bivsu zlocinacku i lopovsku stranku kakva je DS...

Izbori 2024

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija