• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbijadanas.com

07.05.2018

10:07

SVAKA ČAST, IMAŠ PETLJU! Vučić i njegov sin prošle nedelje na utakmici LŠ u Rimu imali BLISKI SUSRET SA NAVIJAČIMA IZ HRVATSKE!

Politika

SVAKA ČAST, IMAŠ PETLJU! Vučić i njegov sin prošle nedelje na utakmici LŠ u Rimu imali BLISKI SUSRET SA NAVIJAČIMA IZ HRVATSKE!

Podeli vest

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić priznao je da voli da "šmugne" obezbeđenju i da se vozi automobilom i dodao da je prošle nedelje bio sa sinom Danilom na utakmici polufinala Lige Šampiona Roma - Liverpul

Na stadionu su im, kako kaže, prišli momci iz Splita i Zagreba i pitali da li mu je telohranitelj naoružan.

- Rekao sam tim momcima: "E, ovo mi je sin, nemojte da brinete, nemamo nikakvo oružje." Oni su onda rekli: "Svaka ti čast, imaš petlju veću nego svi drugi ovamo!" - ispričao je predsednik.

Vučić je dodao da misli da su to bili navijači iz Splita i Zagreba.

- Nema veze što su bili trostruko brojniji, ništa im nije padalo na pamet, iako vidim da su stigli sa negativnim predrasudama u prvom trenutku - rekao je Vučić. 

- Da vam nešto kažem, ja sam običan i normalan čovek i jedva čekam vreme kada neću da imam obezbeđenje i kada ću sve one koji mi danas prete i govore: "Kako ćete da izađete?" smeti da pogledam u lice i da kažem da nisam ukrao ni jedan jedini dinar i da im u lice kažem da je Srbija mesto u koje dolazi bolja budućnost. A to će se dogoditi svakako.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikola

pre 5 godina

Vučić je pošten i častan čovek i njemu ne treba obezbeđenje.

Draganab

pre 5 godina

Pokazao je kao i uvek da je veoma hrabar, a nadasve normalan covek koji zeli da uma neke pizebne trenutke sa svojim clanovima porodice

caslav

pre 5 godina

Svaka tebi čast. Samo nemoj da sutra moram da ti odajem počast. Potreban si svojoj deci.

mala

pre 5 godina

I on je covek od krvi i mesa, i on po nekada pozeli da ima koji minut slobode.

Milana

pre 5 godina

Nije to petlja , vec dokaz da on radi odgovorno svoj posao , i da i on ima jednako pravo na svoj privatan zivot, da zivi kao i svi mi drugi gradjani. I to je za ponos.

dasa

pre 5 godina

Ako sve radi kako treba onda nema potrebe i da se plasi bilo koga.

Slavka

pre 5 godina

To je ponasanje pravog Srbina, ne trebaju njemu telohranitelji, nicega se ne plasi, reci su njegovo najjace oruzje.

mileta

pre 5 godina

IMAS PUNO POVERENJE ,ZASADA OD MENE, VOLIM STO ODVOJIS VREME ZA SVOJU PORODICU, NAPRED VUCICU, SAMO NAPRED.POZ.

milica

pre 5 godina

Ljudi ovo je propust i to samo takav. Ok ima petlju nije nikad ništa ukrao ima pravo da bude sa sinom i da malo odmore i uzivaju u utakmici ali da mu se približe huligani ipak mislim da je to propust obezbeđenja. koji nije smeo da dozvoli da im predsednik šmugne

srki

pre 5 godina

Predsedniče ok imate i vi privatni život ali upamtite potrebni ste i ovom narodu

Nikola

pre 5 godina

Nema cega da se boji predsednik, on posteno radi za gradjane Srbije.

Miki

pre 5 godina

Predsednik Srbije želi da živi običan život kao i svi mi. Bravo!

Mila

pre 5 godina

Covek je hrabar i bori se za buducnost Srbije za razliku od nekih koji ne rade nista!

Del

pre 5 godina

Vucic je sasvim normalan covek. Isto kao sto svaki normalan gradjanin Srbije moze da skokne do Rima sa detetom da pogleda utakmicu Ls.

zdravko

pre 5 godina

Veoma hrabar, ali mislim da je rizičan potez. Vučić mora biti i sa te, bezbednosne ,strane odgovoran.

Suzana

pre 5 godina

Sloboda je potrebna svakom čoveku pa tako i presedniku.

Milorad

pre 5 godina

Blago nama. Najveći sin našeg naroda, junačina, heroj, pošten, pametan. Obezbediće srećnu budućnost, odbraniće Kosovo, povećaće plate i penzije, izgraditi puteve, bolnice, škole. Srećo naša!

Giša

pre 5 godina

Iskreno prdsjedniče jesi li hrvati rekli da imaš petlju ili u našem žargonu imaš m....!!! I imaš da znaš ti jesi poštenjačina ali ipak se čuvaj nevolete neradnici i prevaranti i smetaš im a nama si itekako pptreban.Svako dobro.

Ljubo

pre 5 godina

Ipak ,nama treba predsednik ,rukovodstvo ,koje ce da posteno ocisti sav olos i izdajice,da napravi drzavu Srbiju da u nju ne sme i ne moze svaka gulja kriminalna i izdajnicka da ulazi ,rovari ,da pljuje po njoj svako kako hoce ,a ne radi nista korisno ,ni za drzavu ni za svoju porodicu u njoj...a to samo sto je predsednik posten ,najmanje koristi imamo .Cvrsta ruka srpska pravoslavna ,za posten rad ,red i ljubav prema drzavi ,kao sto i danas njegov prijatelj u Turskoj radi ,kao i sto mnogi okolo rade i prave...

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija