• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.05.2018

15:56

SRPSKA LISTA: Država da ispita pretnje Vučiću!

Politika

SRPSKA LISTA: Država da ispita pretnje Vučiću!

Podeli vest

Srpska lista sa velikom zabrinutošću upozorava na eskalaciju govora mržnje na pojedinim portalima, koji je kulminirao sasvim otvorenim pretnjama smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću


"Apelujemo na državu Srbiju, odnosno na njene nadležne institucije, da ispitaju ozbiljnost ovih pretnji i preduzmu sve mere kako bi se autori ovakvih tekstova sankcionisali na zakonom propisan način", apeluje Srpska lista.

Pretnje Aleksandru Vučiću, navodi se u saopštenju, jesu i pretnje državi Srbiji i svim građanima koji su ga u demokatskom izbornom procesu ubedljivom većinom podržali.

"Svesni smo želje i nastojanja da se prilike u Srbiji destabilizuju kako bi se sprečio njen ekonomski oporavak i razvoj, a osobe koje, zato što im je tako naručeno ili zato što boluju od mržnje i fanatizma, prete smrću predsedniku sopstvene države idu naruku svima onima koji priželjkuju da ni Srba ni Srbije nema", ističe se u saopštenju Srpske liste i dodaje:

"Zato se ovakva praksa u korenu mora saseći, i srpsko pravosuđe će, uvereni smo, imati svu podršku građana u takvoj borbi za zdravije i normalnije društvo".

STRAVIČNE PRETNJE PREDSEDNIKU SRBIJE! Postoji li za Vučića drugo rešenje osim metka?!

 



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Nikodija

pre 5 godina

Strasno, pretnje su skandalozne i opasne, mora se detaljno ispitati ko ih je uputio.

Nina

pre 5 godina

Ovo je veoma ozbiljna stvar, normalno je da treba da se ispita.

Jela

pre 5 godina

U korenu saseci da vise nikom ne padne na pamet da nekom preti.

lale

pre 5 godina

Drzava mora preduzeti sve mere kako bi se otkrio pocinilac jer su ovo veoma ozbiljne pretnje

cveta

pre 5 godina

Treba hitno saznati ko stoji iza ovih pretnji i reagovati. momentalno u zatvor, mozes da ne podrzavas nekog ali da mu pretis smrcu, strasno.

Izbori 2024

TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija